Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL 1064 spēles pēc kārtas aizvadījušais Kesels izskata iespēju doties uz Šveici

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL 1064 spēles pēc kārtas aizvadījušais Kesels izskata iespēju doties uz Šveici
Fils Kesels. Foto. AP.Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) rekordists Fils Kesels joprojām ir bez līguma, un 36 gadus vecais uzbrucējs izskata iespēju doties uz Šveici, lai iegūtu spēļu praksi.

Fils Kesels pagājušajā sezonā pārstāvēja Lasvegasas "Golden Knights". Regulārajā sezonā viņš 82 spēlēs izcēlās ar 14 vārtiem un 36 punktiem, bet četros playoff mačos pievienoja divus punktus, Lasvegasai izcīnot Stenlija kausu.

Kesels ir vienīgais spēlētājs NHL vēsturē, kurš aizvadījis vismaz tūkstoš spēles pēc kārtas – viņa rekords apstājies pie 1064 spēlēm. Pēc NHL noteikumiem rekords nav pārtrūcis, jo Keselam nav līguma, tādējādi viņš nav izlaidis nevienu maču.

Pats Kesels jau vasarā norādīja, ka gatavs pieņemt jebkādu lomu un piedalīšanās visos mačos nav obligāta, tomēr brīvais aģents pie līguma nav ticis. Tagad tiek vēstīts, ka spēļu prakses labad Kesels apsver iespēju pievienoties kādai no Šveices komandām.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl/phil-kessel-...