Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bekstremam pieci punkti, "Capitals" iemet septiņus vārtus čempionei

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bekstremam pieci punkti, "Capitals" iemet septiņus vārtus čempionei
Niklass Bekstrems
Foto: Sipa USA/Scanpix

Piedzīvojusi trīs zaudējumus pēdējos četros mačos, aizvadītajā naktī uguņošanu sarīkoja Vašingtonas "Capitals", kas savā laukumā ar 7:1 sagrāva pašreizējo Nacionālās hokeja līgas čempioni Pitsburgas "Penguins". Divi vārti un trīs piespēles zviedram Niklasam Bekstremam.

Pamatus uzvarai Vašingtonas "Capitals" ielika pirmajā trešdaļā, gūstot trīs vārtus pēc kārtas. Rezultātu atklāja Tīdžejs Ošī, kurš mazākumā bija pirmais pie atlēkušās ripas pēc komandas biedra nerealizētā izgājiena vienatnē pret vārtsargu. Pārsvaru divas ar pusi minūtes līdz beigām dubultoja Niklass Bekstrems, izceļoties ar plaukstas metienu aizsarga aizsegā no vidējas distances, bet astoņas sekundes līdz pirmās trešdaļas beigām vēlreiz pirmais pie atlēkušās ripas bija Ošī, šoreiz realizējot vairākumu – 3:0.

24 sekundes līdz pirmās trešdaļas beigām savainojuma dēļ tika nomainīts Pitsburgas "Penguins" vārtsargs Mets Marejs. Pēc cīņas vārtu priekšā viņš palika bez ķiveres un saņēma sitienu ar nūju pa seju no komandas biedra Jevgeņija Malkina. "Man viss kārtībā," norādīja Marejs, kuram netika konstatēts smadzeņu satricinājums.

57. minūtē vienīgos vārtus guva Pitsburgas "Penguins", uzbrucējam Filam Keselam panākot 1:6. Pēc metiena no zilās līnijas vārtu priekšā notika aktīva cīņa par ripu, un uzvarētājs izrādījās amerikānis. Tomēr punktu pielika Bekstrems, kurš pēc pusotras minūtes ar metienu tuvajā devītniekā realizēja izgājienu vienatnē pret vārtsargu – Vašingtonas "Capitals" izcīnīja panākumu ar 7:1.

"Mēs tikām apkaunoti. Pilnīgi visi," sacīja Pitsburgas "Penguins" galvenais treneris Maiks Salivans. Pretinieku nometnē Bekstrems izcēlās ar diviem vārtiem un trim piespēlēm, bet Ošī nopelnīja četrus punktus. Marku Andrē Flerī pārspēja arī laukuma saimnieku kapteinis Aleksandrs Ovečkins.

Uzvaru izcīnīja arī Kalgari "Flames", kas savā laukumā ar 2:1 pieveica Arizonas "Coyotes". Izšķirošos vārtus pagarinājuma 49. sekundē iemeta Mihaels Frolīks, kurš pēc sāncenša kļūdas tika vienatnē pret vārtsargu un meta tālajā devītniekā. Izlīdzinājumu noslēdzošajā trešdaļā ar metienu tuvajā devītniekā panāca Metjū Tkačaks, kurš aiz Šona Kuturjē kļuva par vēsturē otro Arizonā dzimušo spēlētāju, kurš guvis vārtus pret "Coyotes".

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  -4 [+] [-]

, 2016-11-17 09:12, pirms 8 gadiem
Atriebība par iepriekšējo zaudējumu Stenlija kausā!!!

  +6 [+] [-]

, 2016-11-17 09:17, pirms 8 gadiem
Chiibo8 rakstīja: Atriebība par iepriekšējo zaudējumu Stenlija kausā!!!
Reg sezonas spēle ir vienlīdzīga PO spēlei?!

  -3 [+] [-]

, 2016-11-17 09:20, pirms 8 gadiem
pasaules labākajam hokejistam S.C. +/- "-3"
mjā ...

     [+] [-]

, 2016-11-17 10:01, pirms 8 gadiem

  -3 [+] [-]

, 2016-11-17 10:22, pirms 8 gadiem
Daudzi šonakt lika uz Pingvīniem, bet Capitals ir visneprognozējamākā komanda šosezon. Izskatās, ka komandai māca spēlēt pašiem nevis visu koncentrēt uz Ovečkinu. Šonakt tas fantastiski atmaksājās. Sāka spīdēt citas zvaigznes un arī Ovečkins guva vārtus kā vecajos laikos individuāli nevis vairākumā no sava punkta.

  -3 [+] [-]

, 2016-11-17 10:52, pirms 8 gadiem
Krosbijam nekā, bet Malkinam neieskaitīja 2 golus. Viens no kājas , otrais vēl tur kaut kas un pats savaino savu vārtsargu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-11-17 12:09, pirms 8 gadiem
phKRIIII rakstīja: Reg sezonas spēle ir vienlīdzīga PO spēlei?!
Nē, bet tāpat patīkami.

  -3 [+] [-]

, 2016-11-17 12:26, pirms 8 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: pasaules labākajam hokejistam S.C. +/- "-3"
mjā ...
Labākajam!??
Spices vecis viņš ir, bet vai labākais!??

  +3 [+] [-]

, 2016-11-17 13:37, pirms 8 gadiem
badža rakstīja: Labākajam!??
Spices vecis viņš ir, bet vai labākais!??
Nu 2 stenlija kausi, 2 olimpiskie tituli, pasaule čempiona tituls, pasaules kausa ieguvējs.
Un tev vēl jautājumi vai labākais vai nē?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-17 23:43, pirms 8 gadiem
andzejsw rakstīja: Nu 2 stenlija kausi, 2 olimpiskie tituli, pasaule čempiona tituls, pasaules kausa ieguvējs.
Un tev vēl jautājumi vai labākais vai nē?
Šādi tituli, tādā skaitā ir vairākiem kanādiešiem, piem., Toews, Doughty...un tad?