Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Žano arbitrāžas tiesas sēdes vietā tiek pie 5,33 miljonu līguma no "Lightning"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Žano arbitrāžas tiesas sēdes vietā tiek pie 5,33 miljonu līguma no "Lightning"
Teners Žano. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Tampabejas "Lightning" uz divām sezonām pagarinājis līgumu ar uzbrucēju Teneru Žano. Vienošanās kopējā vērtība ir 5,33 miljoni dolāru jeb 2,665 miljoni sezonā.

26 gadus vecais uzbrucējs Teners Žano līdz šim bija ierobežoti brīvā aģenta statusā. Nespējot vienoties par jaunu līgumu, viņš vērsās arbitrāžas tiesā, un sēde bija nosprausta 24. jūlijā. Tomēr, kā NHL tas visbiežāk pieņemts, abām pusēm izdevās vienoties pirms sēdes.

Pagājušo sezonu sācis Nešvilas "Predators" sastāvā, Žano februāra beigās tika aizmainīts uz Tampabejas "Lightning", kas pretī atdeva daudz – piecas drafta izvēles un aizsargu Kelu Futu. Nonācis jaunajos apstākļos, uzbrucējs nespēja līdz galam pierādīt savu lietderību, 20 spēlēs izceļoties tikai ar 1+3. Savukārt 56 spēlēs Nešvilā viņš iekrāja 14 punktus.

Gadu iepriekš Žano aizvadīja savu pirmo pilno sezonu NHL, 81 spēlē izceļoties ar 24 vārtu guvumiem un 41 punktu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/tanner-jea...

     [+] [-]

, 2023-07-17 19:56, pirms gada
Kā tā NHL arbitrāžas tiesa vispār strādā? Pagaidām izskatās, ka cuvaks nospēlē slikti, ar viņu negrib pagarināt līgumu, tāpēc viņš vērsās tiesā....?