Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bļugers negatīvs, "Canucks" piedzīvo zaudējumu savā laukumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bļugers negatīvs, "Canucks" piedzīvo zaudējumu savā laukumā
Teodors Bļugers. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Rietumu konferences līdere Vankūveras "Canucks" savā laukumā ar 1:2 piekāpās Vašingtonas "Capitals". Teodors Bļugers dueli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu. Tikmēr Elvis Merzļikins palika rezervē Kolumbusas "Blue Jackets" uzvarā.

Teodors Bļugers spēlēja Vankūveras "Canucks" ceturtās maiņas centrā, laukumā pavadot 11:54 minūtes (0:31 mazākumā). Viņš izpildīja un bloķēja vienu metienu, izdarīja divus spēka paņēmienus un uzvarēja 40% iemetienu.

• Bļugers dueli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1, atrodoties uz ledus, kad Toms Vilsons otrajā periodā panāca izlīdzinājumu.

• Sezonas griezumā Bļugera kontā 54 spēlēs ir 24 punkti un +6 lietderība. Taču pēdējās deviņās spēlēs viņš izcēlies tikai ar vienu punktu, bet vārtus Bļugers nav iemetis kopš 28. decembra.

Artūrs Šilovs spēli vēroja no rezervistu soliņa.

• "Canucks" jau otrajā minūtē ieguva vadības grožus, pateicoties Broka Besera pielabotajam metienam, taču otrajā periodā spēle sagriezās kājām gaisā.

• Vašingtonu līdz uzvarai aizstūrēja Čārlijs Lindgrens, kurš atvairīja 21 no 22 metieniem.

• Rietumu konferences kopvērtējumā Vankūvera ar 68 spēlēs iekrātajiem 92 punktiem joprojām ir pirmā. Taču tuvākajām sekotājām Kolorādo "Avalanche" un Dalasas "Stars" ir tikai par punktu mazāk.

• "Canucks" šī bija trešā spēle deviņu mājas spēļu sērijas ietvaros. Tā ilgs līdz pat marta beigām.

• Austrumu un Rietumu konferenču vājāko komandu duelī Kolumbusas "Blue Jackets" savā laukumā ar 4:2 pieveica Sanhosē "Sharks" un pielika punktu trīs zaudējumu sērijai.

• Daniils Tarasovs atvairīja 39 metienus un tika atzīts par spēles pirmo zvaigzni, bet Elvis Merzļikins cīņu vēroja no rezervistu soliņa.

• Panākumu ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Aleksandrs Nīlanders, kamēr Džonija Gudro kontā vārti un divas piespēles. 1+1 iekrāja Kolumbusas kapteinis Būns Dženers.

  -2 [+] [-]

, 2024-03-17 09:24, pirms mēneša
Ar tādu spēli, kādu mūsējie šobrīd rāda prognozēju ka Bļugers visticamāk nākošgad AHL vai Šveice, Merzļīkins pārsvarā uz beņķa, Girgensons spēlēs kamēr Buffalo viņu turēs (ja neizdosies parakstīt jaunu līgumu, tad prognozēju Zumguss karjeras beigas).

  +2 [+] [-]

, 2024-03-17 09:44, pirms mēneša
Tarasovs sāk rādīt to sniegumu, lai būtu nr. 1, kas nozīmē, ka Elvis ir lieks. Vienu reizi jau ĢM izdarīja izvēli par labu Elvim. Domāju, ka otrreiz tas tā nebūs. Nīlanders ir atklājums un pilnā loze maiņas darījumā, kuram Kolumbusas spēles partneri un sistēma nes rezultativitāti. Kaut kādi mugurkauli jau tajā komandā ir, lai gudri rīkojoties, sanāktu uzvarējošs sastāvs. Jaunajam ĢM būs interesanti.

  -1 [+] [-]

, 2024-03-17 09:58, pirms mēneša
Kāda jēga Šilovu uz beņķa turēt, ja tāpāt zāģi visu laiku.

  +1 [+] [-]

, 2024-03-17 10:22, pirms mēneša
Tarasovs stipri pārliecinošāks patreiz
Elvim būs grūti (neiespējami) kā komandas otrajam vārtsargam izcīnīt Vezinu

     [+] [-]

, 2024-03-17 12:21, pirms mēneša
Rūjienas Stiprais rakstīja: Tarasovs stipri pārliecinošāks patreiz
Elvim būs grūti (neiespējami) kā komandas otrajam vārtsargam izcīnīt Vezinu
Lielāka iespēja ir zelta stieni no pakaļas izvilkt, nekā Elvim jebkad dzīvē dabūt Vezinu

     [+] [-]

, 2024-03-17 16:12, pirms mēneša
Viens spēlētājs notraumējas un sistēma nestrādā.