Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Lightning" ģenerālmenedžeris izslēdz iespēju, ka varētu aizmainīt kapteini Stemkosu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Lightning" ģenerālmenedžeris izslēdz iespēju, ka varētu aizmainīt kapteini Stemkosu
Stīvens Stemkoss. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Tampabejas "Lightning" ģenerālmenedžeris Žiljēns Brisbuā paziņojis, ka negrasās aizmainīt komandas kapteini Stīvenu Stemkosu, kuram pēc sezonas beigsies līgums.

33 gadus vecais Stīvens Stemkoss pirms sezonas pauda neizpratni un neapmierinātību par Tampabejas "Lightning" vadības lēmumu nesākt sarunas ar viņu par līguma pagarināšanu. Stemkosam šī ir astoņu gadu un 68 miljonu dolāru līguma pēdējā sezona.

41 spēlē Stemkoss izcēlies ar 41 punktu (18+23). Viņš ir "Lightning" vēstures līderis aizvadītajās spēlēs (1044), vārtos (533) un punktos (1097), savukārt piespēlēs Stemkoss ir otrais (564).

"Sarunas par to, kurš tiks un kurš netiks aizmainīts, vienmēr ir populāras un interesantas. Stemkoss netiks aizmainīts. Visi varat to droši uzrakstīt – Stemkoss netiks aizmainīts, te viss ir beidzies. Līdz maiņu termiņa beigām nekādas izmaiņas šajā tēmā nav iespējamas," pauda Žiljēns Brisbuā.

"Lightning" ar 44 spēlēs iekrātiem 49 punktiem šobrīd balansē uz playoff robežas, aizņemot Austrumu konferences pēdējo pozīciju virs sarkanās strīpas. Aiz muguras ir trīs komandas ar 48 punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/steven-sta...