Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Keins ar ''hat-trick'' palīdz ''Oilers'' atspēlēties un izcīnīt trešo uzvaru pēc kārtas

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Keins ar ''hat-trick'' palīdz ''Oilers'' atspēlēties un izcīnīt trešo uzvaru pēc kārtas
Evanders Keins. Foto: AP/Scanpix

Naktī uz ceturtdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) trešo panākumu pēc kārtas svinēja Edmontonas ''Oilers'', kas spēja atspēlēties no 1:3 un papildlaikā ar 4:3 pārspēt Sietlas ''Kraken''. Ar ''hat-trick'', tostarp uzvaras nesošiem vārtiem, izcēlās Evanders Keins.

• Evanders Keins izcēlās ar ‘’hat-trick’’, kā arī uzvaras nesošiem vārtiem spēles pagarinājumā, bet Edmontonas ‘’Oilers’’ naktī uz ceturtdienu ar 4:3 pārspēja Sietlas ‘’Kraken’’, tādējādi svinot trešo uzvaru pēc kārtas.

• Vēl sākot trešo periodu ‘’Kraken’’ bija vadībā ar 3:1, taču Keins līdz pamatlaika pēdējai minūtei ar divām ripām pretinieku vārtos rezultātu izlīdzināja. Uzvaras vārtus viņš guva papildlaika trešajā minūtē.

• Līdz ar trim vārtiem Keins šobrīd guvis septiņus golus sezonā. Divas rezultatīvas piespēles Leonam Draizaitlam, bet Konors Makdeivids iemeta ‘’Oilers’’ pirmos vārtus, tādējādi gūstot ceturtos vārtus sezonā.

• Trešo uzvaru pēc kārtas svinēja arī Filadelfijas ‘’Flyers’’, kas ar 3:1 pārspēja Karolīnas ‘’Hurricanes’’. Filadelfijas vārtos Kārters Hārts atvairīja 29 no pretinieku izdarītajiem 30 metieniem.

• Pēdējie trīs panākumi ‘’Flyers’’ ļāvuši pakāpties uz astoto vietu Austrumu konferencē. ‘’Hurricanes’’ šonakt piedzīvoja otro zaudējumu pēdējās trijās spēlēs.

• Rezultatīvu uzvaru ar 8:2 pār Anaheimas ‘’Ducks’’ svinēja Kolorādo ‘’Avalanche’’. Tā klubam bija otrā uzvara pēc kārtas, kamēr pretiniekam trešais zaudējums piecās spēlēs.

• Pretinieks uz ‘’Avalanche’’ vārtiem izdarīja tikai 17 metienus, kamēr Kolorādo atbildēja ar 38. Pieci no astoņiem vārtiem tika iemesti noslēdzošajā trešdaļā, pirms kuras rezultāts bija 3:1 par labu ‘’Avalanche’’.

NHL spēles 16. novembrī

SpēleRezultāts
Hurricanes - Flyers1:3
Oilers - Kraken4:3 P
Avalanche - Ducks8:2
Canucks - Islanders4:3 P

     [+] [-]

, 2023-11-16 10:08, pirms 11 mēnešiem
Minskas Dinamo zvaigzne Evanders izrāva uzvaru Eļļiniekiem.

     [+] [-]

, 2023-11-16 10:50, pirms 11 mēnešiem
ko nozīmē trenera nomaiņa pareizā brīdī, kad "vilciens nav aizdevies vēl pārāk tālu"