Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Canucks'' aizsargs Sūsijs traumas dēļ izlaidīs līdz astoņām nedēļām

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Canucks'' aizsargs Sūsijs traumas dēļ izlaidīs līdz astoņām nedēļām
Kārsons Sūsijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Vankūveras ''Canucks'' paziņojusi, ka kājas traumas dēļ līdz astoņām nedēļām tai nepalīdzēs aizsargs Kārsons Sūsijs, kurš pirmo 13 maču laikā bija iekrājis piecus rezultativitātes punktus.

Teodora Bļugera pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Vankūveras ''Canucks'' paziņojusi, ka ķermeņa lejasdaļas savainojuma dēļ sešas līdz astoņas nedēļas klubam nepalīdzēs aizsargs Kārsons Sūsijs. Svētdien mačā pret ''Canadiens'' viņš bloķēja ripu ar kreiso kāju, ko ir arī satraumējis. Pēc tam, kad viņš izlaida treniņu otrdien, tika ziņota viņa potenciālā atgriešanās drīzumā, bet trešdien ''Canucks'' ģenerālmenedžeris paziņoja par ilgāka perioda izlaišanu.

Pirmajās 13 sezonas spēlēs Sūsijs laukumā vidēji pavadīja 16:51 minūti, un to laikā izcīnīja piecus rezultativitātes punktus (2+3). Pirms šīs sezonas viņš ar klubu noslēdza trīs gadu līgumu par kopējo summu 9.75 miljoniem ASV dolāru, ik sezonu pelnot 3.25 miljonus. ''Canucks'' rindās viņš sezonu sāka trešajā aizsargu pārī, dodoties laukumā arī mazākumā.

29 gadus vecais aizsargs savas NHL karjeras laikā pārstāvējis arī tādas komandas kā Minesotas ''Wild'' un Sietlas ''Kraken''. Iepriekšējā sezonā ''Kraken'' rindās viņš iespēja 16 rezultativitātes punktus 78 regulārās sezonas spēlēs (3+13) un divus punktus (1+1) 14 izslēgšanas mačos.

Vankūveras ''Canucks'' jauno sezonu sākusi izcili un pašlaik ir pirmajā vietā Rietumu konferencē ar izcīnītajiem 25 punktiem. Tikpat ir arī esošajai NHL čempionei Lasvegasas ''Golden Knights''.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/carson-sou...