Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flyers" uzvar trešo spēli pēc kārtas, Bārtulis nespēlē

Jānis Pārums

"Flyers" uzvar trešo spēli pēc kārtas, Bārtulis nespēlē
Maiks Ričardss (priekšplānā)
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālās Hokeja līgas (NHL) čempionātā pie uzvaras tika aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā komanda Filadelfijas "Flyers", kas savā laukumā ar 5:1 sakāva Otavas "Senators", tomēr Bārtulis mačā nepiedalījās.

Jau pirmajā trešdaļā "Flyers" pretinieku vārtus apdraudēja biežāk nekā oponenti, tomēr precīzi metieni mājinieku rindās padevās vien Denijam Brīram un Darolam Povam, kas pirmo periodu ļāva pabeigt minimālā vadībā – 2:1.

Otrajā trešdaļā "Flyers" savu pārsvaru palielināja līdz 3:1, bet trešajā periodā mājinieku uzvaru pārliecinošāku padarīja komandas kapteinis Maiks Ričardss, kurš pusotras minūtes laikā guva divus vārtus – vispirms viņš bija precīzs mazākumā, bet nedaudz vēlāk "Senators" vārtsargu Braienu Eliotu pārspēja vēlreiz – 5:1. Ričardsa rēķinā arī rezultatīva piespēle.

Šis panākums ļāvis "Flyers" nostabilizēties līderpozīcijas Atlantijas divīzijā un otrajā vietā visā līgā aiz Vašingtonas "Capitals". Vašingtonas komanda 18 spēlēs iekrājusi 27 punktus, "Flyers" ir par vienu mazāk.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRez.
Bruins – Devils3:0
Sabres – Canucks4:3P
Flyers – Senators5:1
Penguins – Rangers2:3P
Avalanche – Blues6:3
Sharks – Kings6:3

Izmantotie resursi:
nhl.com

  +1 [+] [-]

, 2010-11-16 09:04, pirms 13 gadiem
Pofig kādi rezultāti - GRIBU Barču laukumā !

     [+] [-]

, 2010-11-16 09:12, pirms 13 gadiem
un devils tik bukse

     [+] [-]

, 2010-11-16 09:16, pirms 13 gadiem
Beidzot Flyeram kapteinis Ričards ar kautko dara lietas labā gūstot punktus, vispār pagaidam Flyers izkatās nāvējoša blice, un jāsaka godīgi ja nebūs nekādas traumas spēlētājiem tad pagaidām Bārtuli sastāvā arī neieraudzīsim, Devils turpina stikt purvelī jāsāk pat domāt vai pagūs šogad no tā izlīst??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-16 09:44, pirms 13 gadiem
Sanhosē tač lūkojās pēc aizsarga, nu vo, veicat maiņu, Bārtuli pret Setoguči.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-16 10:38, pirms 13 gadiem
njā, uzskatāmi redzam, kas notiek, kad Blues parādās traumas... un pats galvenais, ka Oshie satraumēts... būs diezgan smagi

     [+] [-]

, 2010-11-16 10:55, pirms 13 gadiem
WILDE rakstīja: Priekš Bārtuļa tas būtu ideāls variants, jo būtu garantēts spēles laiks, tikai Filadelfija noteikti negribēs škirties no lēta un perspektīva rezervista, ne velti Oskaru lidoņi nesūta uz fārmu, lai nebūtu jāliek vaiveros.
Bārtulis ja nemaldos teica, ka ja tagad ilgu laiku tiks turēts rezervistos, tad ies ar aģentu prasīt maiņu uz citu komandu...no otras puses gribētos cerēt, ka kādā brīdī viņam tomēr paveicas, laikam jau uz citu neveiksmju rēķina un viņš tiek ilgāku laiku spēlēt lidoņos, jo tomēr šiem spīd laba cīnīšanās PO un tas Bārtulim būtu vērtīgi...bet nu tā tāda slidena cerība vien ir

     [+] [-]

, 2010-11-16 11:04, pirms 13 gadiem
scmn rakstīja: Pofig kādi rezultāti - GRIBU Barču laukumā !
Nē, par rezultātu nav pofig! Un komandā spēlē labākie... Bartulim jāgaida sava iespēja. Ņemot vērā ka viņa alga nav liela, viņiem turēt šādu aizsargu nav nekāds zaudējums, tāpēc neticu, ka viņi aizmainīs Oskaru. Klubam izdevīgi un labs, lēts aizsargs rezervē.

     [+] [-]

, 2010-11-16 11:37, pirms 13 gadiem
Tad jau Oskars drīz meklēs jaunu klubu.

     [+] [-]

, 2010-11-16 12:00, pirms 13 gadiem
Es uz skatu, ka šī Bārtulim ir vnk lieliska iespēja.. daudz labu spēlētāju spēlē vidusmēra komandās un ne ar ko īpaši visas karjeras laikā neizceļas.. Bārtulis silda soliņu, play-off komandā, kas, kā pagaidām izskatās, iet uz StanleyCup un nevienā komandē nekad nebūs tā, ka visi spēlētāji visas sezonas garumā nospēlēs vienādi, tātad agrāk vai vēlāk viņš tiks uz ledus.. galvenais tad ir nesalaist visu dēlī.
Jānis_Bērziņš rakstīja: Tad jau Oskars drīz meklēs jaunu klubu.

     [+] [-]

, 2010-11-16 13:38, pirms 13 gadiem
ozs113 rakstīja: un devils tik bukse
un visticamāk, ka arī diemžēl turpinās tādā garā.

     [+] [-]

, 2010-11-16 19:40, pirms 13 gadiem
WILDE rakstīja: Timam Tomasam ceturtais šutauts 11 spēlēs, Bobrovskis joprojām plosās, ielaižot tikai vienu golu. Kolorado aizsargs Lailzs izcēlās ar 2 goliem un piespēli, pakāpjoties uz 4. vietu rezultatīvāko aizsargu topā un tikai par punktu atpaliekot no Letanga un Lidstrēma.
Wow, TT ir reāli labs šosezon, tur šaubu nav.Starp citu, tikpat labs ir arī Bobrovskis.Te nu Holmgrēnam vajadzēs pakausi pakasīt, ko darīt ar vārtsargiem.Jā Liles arī ir labs, viņš Detroitai arī ielika baigi foršo pasākumu pāris dienas atpakaļ. Starp citu, ja par Kolorādo, tad Foote pagāja Ozoliņam garām gūto rez punktu uzskaitē Kvebekas-Kolorādo franšīzē.
Kovaļčukam gan kkā nesanāca prarivs...