Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Thrashers" uzvarai Anaheimā vajadzīgi bullīši

Andrejs Siliņš

"Thrashers" uzvarai Anaheimā vajadzīgi bullīši
"Hat-trick" autors Entonijs Stjuarts
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) uzvaru pēcspēles metienu sērijā izcīnīja Atlantas "Thrashers", kur uz vietu sastāvā cer Artūrs Kulda, izbraukumā ar rezultātu 3:2 apspēlējot Anaheimas "Ducks".

Jau 17. sekundē viesi atklāja rezultātu pēc Entonija Stjuarta metiena, taču aptuveni 13 tūkstoši sanākušo līdzjutēju uzgavilēja astoņas ar pusi minūtes vēlāk, kad mājinieki panāca izlīdzinājumu. Otrajā trešdaļā "pīles" pa vārtiem meta vairāk nekā divreiz biežāk, un tas deva rezultātu - periodā 2:1, bet visā spēlē pēc 40 minūtēm 3:2 Anaheimas labā.

Pēdējās trešdaļas sākumā "Ducks" pirmo reizi panāca divu vārtu pārsvaru (4:2), taču vairākumu realizācija ļāva Atlantai atspēlēties - abus vārtus guva tas pats Stjuarts, kuram tātad izdevās iespēt "cepures triku" (uzbrucējam šie bija arī pirmie trīs vārti šosezon). Papildlaikā viesi bija aktīvāki, taču rezultāts nemainījās un sekoja bullīšu sērija. Ar ceturto piegājienu arī tika noskaidrots uzvarētājs - "Thrashers" uzvaru atnesa Naidžela Deivsa vārti - 5:4.

Jāpiebilst, ka seši no astoņiem vārtiem pamatlaikā tika gūti, komandām spēlējot nevienādos sastāvos. "Thrashers" rindās rezultatīvi nospēlēja Artūra Kuldas konkurenti par vietu sastāvā - starp aizsargiem Dastins Baifuglīns un Tobiass Enstroms atdeva katrs pa divām rezultatīvām piespēlēm, bet reizi vārtu guvumā asistēja arī Džonijs Oduva.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-10-16 09:21, pirms 14 gadiem
NJ Devils kautka buksējas sezonas sākuma, vienīgais kas spēle pagaidām ir Kovis atkal gols un piespēle, bet tā pagaidām no gaidītās super velnu komandas nav vēl nekā, nekas gan jau ieskriesies!

  +8 [+] [-]

, 2010-10-16 09:32, pirms 14 gadiem
super tagad skatos Devils spēli ierakstā un komentātori saka runā par Sandi Ozoliņu un par to ko darījis Colorādo un par to ka tagad spēlē Rīgas Dināmo un KHL un ir rezūltatīvākais aizsargs šajā līgā un teica ka viņš par agru esot pametis NHL

  +4 [+] [-]

, 2010-10-16 09:35, pirms 14 gadiem
Džonijs Oduja, nevis Oduva

  +2 [+] [-]

, 2010-10-16 09:37, pirms 14 gadiem
WILDE rakstīja: Atlanta izcīnīja svarīgu uzvaru, kas ļaus izrāpties no tabulas lejagala. Šonakt Thrashers sastāvā debitēja rezerves aizsargs Maierss, jo Bogosjanam pleca trauma. Valabiks ielikts vaiveros, kas jau arī bija sagaidāms.
Prieks par Hawks otro uzvaru!
Toronto jau cetrurtā uzvara, ar vinnēm iepriecināja arī Pens, Habs un Avs.
īsumā- šonakt uzvarēja visas komandas par kurām turu īksķi.
Skatījos Toronto spēli,pēc spēles viņiem bija jāuzvar pamatlaikā, jo sevišķi otrajā trešdaļā Rangers bija nekāds. Laikam Vilsons beidzot būs izveidojis ļoti labu komandu,kura spēlē ļoti ātru un kombinācijām bagātu hokeju,arī Kesels beidzot iejuties komandā tāpat kā K.Amstrongs nerunājot par Makarturu,vienīgai Kaberle vairs nav tik izteikts līderis. Vispār nevar salīdzināt šo Toronto ar to smagnējo komandu kāda viņa bija Sundina, Antropova,Paņikorovska laikā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-10-16 10:00, pirms 14 gadiem
Henrik_ Zetterberg rakstīja: super tagad skatos Devils spēli ierakstā un komentātori saka runā par Sandi Ozoliņu un par to ko darījis Colorādo un par to ka tagad spēlē Rīgas Dināmo un KHL un ir rezūltatīvākais aizsargs šajā līgā un teica ka viņš par agru esot pametis NHL
Tādā kondīcijā un neticibai sev kāds viņš bija iepriekšējās sezonas sākumā ,NHL viņam neviens neko nepiedāvātu, bet tādam kāds viņš bija sezonas beigās un vēl jo vairāk pašlaik viņš noderētu daudzām NHL komandām, galvenais viņš ir atguvis pārliecību, šonakt pat skatījos samērā jaunos Rangers aizsargus Del Zotto un Džirardi uzbrukumā spēlē kā zvaigznes, bet aizsardzībā tādus podus gāž ,nu gluži kā mūsu Ozo,bet tāpēc jau viņi ir uzbrūkošie aizsargi.

  +4 [+] [-]

, 2010-10-16 10:10, pirms 14 gadiem
Vai tur atrada, kas par vainu bija Trashers vārtusargam, kurš noģība?

     [+] [-]

, 2010-10-16 10:24, pirms 14 gadiem
visp rezultāts bija 5:4 nevis 3:2 (tā vismaz nhl.com rakstīts ... nezinu var jau būt ka šitie austrumgudrie labāk zin)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-16 11:53, pirms 14 gadiem
3:2

     [+] [-]

, 2010-10-16 13:00, pirms 14 gadiem
bet tiešām - BAIFUGLĪNS? :?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-10-16 13:26, pirms 14 gadiem
Henrik_ Zetterberg rakstīja: super tagad skatos Devils spēli ierakstā un komentātori saka runā par Sandi Ozoliņu un par to ko darījis Colorādo un par to ka tagad spēlē Rīgas Dināmo un KHL un ir rezūltatīvākais aizsargs šajā līgā un teica ka viņš par agru esot pametis NHL
Kura perioda kurā daļā tas apmēram bija? Slinkums skatīties visu spēli.

     [+] [-]

, 2010-10-16 17:26, pirms 14 gadiem
JK rakstīja: Kura perioda kurā daļā tas apmēram bija? Slinkums skatīties visu spēli.
otraja perioda manliekas pirms Stuarts iemeta golu