Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Minesotas ĢM: "Sarunas ar Kaprizovu par jaunu līgumu uz priekšu virzās lēni"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Minesotas ĢM: "Sarunas ar Kaprizovu par jaunu līgumu uz priekšu virzās lēni"
Kirils Kaprizovs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Minesotas "Wild" 23. septembrī sāks pirmssezonas treniņnometni, tomēr joprojām nav noslēgts līgums ar pagājušās sezonas spilgtāko hokejistu Kirilu Kaprizovu, kuram ir ierobežoti brīvā aģenta statuss. Ģenerālmenedžeris Bils Gerins atzina, ka sarunas uz priekšu virzās lēni, taču viņš saglabā optimismu.

"Viņš dara to, kas pašam šķiet pareizākais. Tas ir jārespektē. Nedomāju, ka viņš pašlaik darītu ko nenormālu. Galvenais jautājums gan paliek: kad mums izdosies vienoties par līgumu?" preses konferencē jautājumu sev uzdeva Minesotas "Wild" ģenerālmenedžeris Bils Gerins. Viņam priekšā ir smags uzdevums, jo sarunas ar 24 gadus veco debitantu Kirilu Kaprizovu pamatīgi ievilkušās.

"Jūs jau zināt manu vēsturi. Pats divas reizes biju šādās situācijās un ilgi neparakstīju līgumu. Neviena no šīm reizēm nebeidzās labi. Pie mums bijuši spēlētāji, kuri neparaksta līgumu un izlaiž treniņnometni. Sezonas sākums viņiem vienmēr ir smags. Viņi ir soli aiz muguras. Saku no pieredzes – šis ceļš nav labs," pauda Gerins. Viņš atzina, ka Kaprizovam, kurš tika atzīts par pagājušās sezonas labāko debitantu, izteikts ļoti labs piedāvājums, bet nav saņemta pozitīva atbilde.

Kaprizovs pagājušajā sezonā bija labākais starp debitantiem vārtos (27), punktos (51), vairākuma vārtos (astoņi) un metienos pa vārtiem (157). Krievu uzbrucējs laukumā devās 55 mačos. Viņš palīdzēja "Wild" izcīnīt trešo vietu Rietumu divīzijā.

Bez līgumiem joprojām ir arī citi ierobežoti brīvie aģenti: Ramuss Dalīns (Bufalo "Sabres"), Breidijs Tkačaks (Otavas "Senators"), Elīass Petešons un Kvins Hjūzs (abi – Vankūveras "Canucks").

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/wild-gm-bi...

  -2 [+] [-]

, 2021-09-16 09:51, pirms 3 gadiem
Kirjuha molodčiks! Neļauj šarlatāniem sevi apčakarēt!

  +2 [+] [-]

, 2021-09-16 12:18, pirms 3 gadiem
Rakstā nav minēts, cik dāsnu piedāvājumu Minesota ir izteikusi. Bet var piekrist Gerinam, ka tielēšanās un max labuma izspiešana var slikti beigties no karjeras attīstības viedokļa.

  +1 [+] [-]

, 2021-09-16 14:20, pirms 3 gadiem
uz KHL?

  +1 [+] [-]

, 2021-09-16 14:45, pirms 3 gadiem
Cik noprotu runa nav tikai naudā, bet gan nākotnes perspektīvās. Kaprizovs vairākkārt ir izteicies, ka vēlas spēlēt komandā ar Stenlija kausa potenciālu. Tāpēc Viņš negrib parakstīt ilgtermiņa līgumu. Cik noprotu Minesotas komandas darbībā šādu virzību Viņš šobrīd neredz

     [+] [-]

, 2021-09-19 13:19, pirms 3 gadiem
Teofanuss, kurš ir Kaprizovam agents ,ir baigais bankotājs. To mēs atceramies kaut pēc Ozo.
Nu un tad reizēm sanāk, reizēm nē.
Šoreiz jau tā Wild ir piekāpušies gan uz neadekvāti lielu summu, gan terminu