Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Finālistes "Panthers" aizsardzības balstam Ekbladam nepieciešama pleca operācija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Finālistes "Panthers" aizsardzības balstam Ekbladam nepieciešama pleca operācija
Ārons Ekblads. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa finālistes Floridas "Panthers" aizsargam Āronam Ekbladam nepieciešama pleca operācija. Viņš norādīja, ka nebūs gatavs piedalīties treniņnometnes ievadā, bet ierindā varētu atgriezties drīz pēc tam.

27 gadus vecais Ārons Ekblads pirmajā kārtā pret Bostonas "Bruins" iedzīvojās kājas lūzumā, bet Austrumu konferences finālā pret Karolīnas "Hurricanes" cieta viņa plecs, kuram būs nepieciešama operācija. Aizsargs atzina, ka septembrī, kad sāksies treniņnometne, vēl nebūs vesels, taču ierindā atgriezīsies drīz pēc tam.

20 playoff spēlēs Ekblads izcēlās ar diviem vārtiem un sešām piespēlēm, vidēji laukumā pavadot 23:57 minūtes. Finālsērijā pret Teodora Bļugera Lasvegasas "Golden Knights" viņš visās piecās spēlēs uz ledus bija vismaz 20 minūtes.

"Tas nebija viegli, taču bija tā vērts. Pierodi pie sāpēm," par spēlēšanu ar traumām teica Ekblads. "Ar laiku pat paliek vieglāk. Pirmās trīs nedēļas pēc kājas traumas bija smagas, ārpus laukuma bija sāpīgāk nekā uz ledus, kas bija labā ziņa. Pēc tam sekoja viss pārējais."

Floridas "Panthers" uzbrukuma līderis Metjū Tkačaks izslēgšanas spēļu laikā salauza krūšu kaulu, kas liedza viņam doties laukumā sezonas noslēdzošajā mačā. Savukārt Ētu Luostarinens pret "Hurricanes" salauza apakšstilba kaulu, un savainojums viņam liedza dalību finālā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-06-16 14:19, pirms gada
Balinskim uz sezonas sākumu jāuzkačā mūža forma. Protams, drafta un starpsezonas laikā var rasties dažādas korekcijas, taču tas, ko šobrīd var redzēt liek domāt, ka lielākās iespējas debitēt varētu būt tieši sezonas sākumā - Ekblada trauma, līgumi beidzas Gudasam, Stālam, Karlsonam, Fitcdžeraldam (šaubos, ka vairāk kā ar 2 no 4 parakstīš jaunu) un ieskaitot Balinski 9, kas uz šo brīdi nav Panteru sastāvā - uzmaucot mūža sportisko formu var sanākt pārsteigt.