Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bārtulis varētu palikt rezervē

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Bārtulis varētu palikt rezervē
Oskars Bārtulis
Foto: philly.com

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Filadelfijas ''Flyers'' aizsargs Oskars Bārtulis pēc salīdzinoši neveiksmīga snieguma pirmajā ''play-off'' turnīra spēlē pret Ņūdžersijas ''Devils'' (2:1) sērijas otrajā mačā varētu palikt rezervē, vēsta Ziemeļamerikas mediji.

Sērijas pirmajā spēlē starp ''Flyers'' un ''Devils'' komandām Latvijas izlases aizsargs Oskars Bārtulis darbojās vienā pārī ar Lukasu Krajičeku. Pēc NHL ekspertu domām, minētā aizsargu pāra sniegums aizvadītajā spēlē, maigi izsakoties, bijis neapmierinošs, tāpēc komandas galvenais treneris Pīters Laviolets kādu no viņiem varētu aizvietot ar citu aizsargu Raienu Parentu. ''Izskatās, ka sērijas otrajā spēlē laukumā došos es,'' teica 23 gadus vecais Parents. ''Vēlos vienkārši aizvadīt labu spēli. Es zinu, kas man jāpaveic laukumā, un centīšos to paveikt pēc iespējas labāk.''

Atgādinām, ka Oskars kādā no mača epizodēm izpelnījās četru minūšu noraidījumu par spēli ar augsti paceltu nūju, bet ''Devils'' hokejistiem neizdevās šo ilgo vairākumu izmantot savā labā. ''Atšķirība starp regulārās sezonas un ''play-off'' turnīra spēlēm ir ļoti ievērojama. Atmosfēra, fani. Uz ledus viss notiek daudz ātrāk. Pirms katras spēles noskaņojums ir apmēram tāds – visu vai neko!'' savus pirmos iespaidus par ''play-off'' hokeju atklāja mūsu aizsargs.

''Domāju, ka mēs nekustinājām ripu pietiekami ātri. Bija brīži, kad pieņēmām nepareizus lēmumus un varējām ''nolasīt'' spēli daudz labāk. Ir grūti, kad tu spēlē izbraukumā un tev jācīnās ar Ņūdžersijas ''Devils'' pirmajām divām maiņām,'' atzina Laviolets. ''Mēs cenšamies atrast tādus virknējumus, kas nestu rezultātu. Izmaiņas spēlētāju sastāvā – tas ir variants, ko izskatām vienmēr.''

Sērijas otro maču abas komandas aizvadīs naktī uz sestdienu. Mača sākums pulksten 2:30.

Izmantotie resursi:
courierpostonline.com

 +22 [+] [-]

, 2010-04-16 12:55, pirms 14 gadiem
it kaa jau uzvareetaaji sastaavu nemaina...un man liekas golu ar baartulja krajicheka paaris neielaida...

  +1 [+] [-]

, 2010-04-16 13:05, pirms 14 gadiem
Vispār jau treneris ir tikai pateicis, ka spēle vēl ir jāuzlabo un ka viena no opcijām vienmēr ir izmaiņas sastāvā. Tikpat labi var nomainīt Krajīčeku, tā kā viņam bija vēl mazāks spēles laiks nekā Bārtulim (Bārts dabūja vēl pusotru minūti mazākumā paspēlēt). Vai dēļ 4 min noraidījuma uzreiz sēdinās malā? Var jau, tomēr tas noraidījums, high-sticking vienmēr ir vairāk nelaimes gadījums, nekā pozīcijas zaudēšana vai tml. kad nāk noraidījumi par turēšanu, bloķēšanu, sišanu).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-04-16 13:14, pirms 14 gadiem
WILDE rakstīja: filiju saitā bija rakstīts, ka uz trešo aizsargu pāri ir 3 pretendenti- Bārtulis, Krajīčeks un Parents, kuriem ir līdzvērtīgas izredzes spēlēt. Taču tas, ka Oskars iegāza komandu, nopelnot 2+2 minūšu noraidījumu (labi, ka gols netika zaudēts), samazina viņa izredzes šonakt spēlēt.
Jā, tas noraidījums pamatīgi iegrieza.
Šaubos, ka Krajīčeks, kurš ir salīdzinoši pieredzējis, sēdēs malā Bārtuļa vietā, kurš ir nepieredzējis.
Nu nekas, gan jau vēl tiks laukumā.

  +3 [+] [-]

, 2010-04-16 13:49, pirms 14 gadiem
par tadu noraidijumu mala nesedina, ta ir kluda, kas var gadities jebkuram. mala sedina, ja taisa slinkus noraidijums ka keksesana vai turesana videja zona vai nesavaldibu utt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2010-04-16 14:56, pirms 14 gadiem
Protams ka Bārtulis paliks rezervē, lai gan manuprāt varēja arī Krajičeku atstāt rezervē, Krajičeks Filadelfijā ļoti vāji spēle.

  +5 [+] [-]

, 2010-04-16 15:16, pirms 14 gadiem
par ko uztraukties? Oskaram šī sezona jau tā ir izvērtusies negaidīti laba (reti kurais varēja iedomāties, ka Osis tik daudz spēļu aizvadīs NHL regulārajā sezonā, turklāt nopelnīts vienvirziena līgums)... play-off tomēr ir pieredzējušāko buku jājamzirdziņš, ar laiku arī Bārtulis tāds kļūs, tikai jāturpina strādāt - veiksmi

     [+] [-]

, 2010-04-16 15:47, pirms 14 gadiem
WILDE rakstīja: filiju saitā bija rakstīts, ka uz trešo aizsargu pāri ir 3 pretendenti- Bārtulis, Krajīčeks un Parents, kuriem ir līdzvērtīgas izredzes spēlēt. Taču tas, ka Oskars iegāza komandu, nopelnot 2+2 minūšu noraidījumu (labi, ka gols netika zaudēts), samazina viņa izredzes šonakt spēlēt.

Iegaza ir daudz par stipru teikts. Krajiceks bija vajaks, tapec ari visdrizak tiesi vins nespeles.

     [+] [-]

, 2010-04-16 15:55, pirms 14 gadiem
likmes, likmes!!!

     [+] [-]

, 2010-04-16 16:37, pirms 14 gadiem
The Flyers like Bartulis for his puck-moving skills and steady play. Parent is nursing a back problem that might require off-season surgery. Krajicek is minus-9 in 25 games since his trade from Tampa Bay.

Flaijeriem patīk Osīts, parentam ir problēmas ar muguru un Krajicek acīmredzot nedara visu ko no viņa gaidīja.

  -2 [+] [-]

, 2010-04-16 16:48, pirms 14 gadiem
FutbolaFans rakstīja: The Flyers like Bartulis for his puck-moving skills and steady play. Parent is nursing a back problem that might require off-season surgery. Krajicek is minus-9 in 25 games since his trade from Tampa Bay.

Flaijeriem patīk Osīts, parentam ir problēmas ar muguru un Krajicek acīmredzot nedara visu ko no viņa gaidīja.
Pleijofā Parents var spēlēt ar visu muguras traumu.

     [+] [-]

, 2010-04-17 01:33, pirms 14 gadiem
Kur varēs skatīties spēli?