Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Ducks" trešajā trešdaļā iemet četras ripas un līderu duelī pārspēj Nešvilu

Agris Suveizda

"Ducks" trešajā trešdaļā iemet četras ripas un līderu duelī pārspēj Nešvilu
Anaheimas "Ducks"
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā par Rietumu konferences pagaidu līderi kļuvusi Anaheimas "Ducks", kas savā laukumā ar 4:2 pieveica nu jau bijušo līderi Nešvilas "Predators". Tikmēr uz otro vietu rietumos pakāpās Sentluisas "Blues", kas ar 3:0 apspēlēja Dalasas "Stars" un nostūma Nešvilu uz trešo pozīciju.

Nešvilas "Predators" otrajā trešdaļā divreiz pārspēja Džonu Gibsonu un izvirzījās vadībā ar 2:0. Vispirms 22. minūtē Teilors Beks izmantoja izgājienu divatā pret aizsargu (1:0), bet piecarpus minūtes vēlāk Romāns Jozi realizēja vairākumu (2:0).

Trešās trešdaļas trešajā minūtē Anaheimas "Ducks" pakaļdzīšanos iesāka Raiens Geclafs (1:2), un izšķirošais trieciens tika izdarīts trešdaļas vidū, kad mājinieki 35 sekunžu laikā guva divus vārtus un pārņēma vadību. Ar metienu tālajā stūrī izlīdzinājumu panāca Kails Palmjēri (2:2), savukārt pēc tam "Ducks" atguva ripu viduszonā un Neits Tompsons izmantoja izgājienu trīs pret diviem (3:2). 55. minūtē vairākumā no zilās līnijas punktu mačam pielika Kems Faulers (4:2).

Arī Sentluisas "Blues" pret Dalasas "Stars" visus vārtus guva pēdējā trešdaļā. 45. minūtē uzvaras ripu iemeta Vladimirs Tarasenko, kurš, komandām spēlējot četratā pret četriem, pats izkārtoja sev pozīciju un no uzbrukuma zonas vidus pārspēja Džeiku Alenu (1:0). 57. minūtē Aleksandrs Stīns vairākumā no iemetiena apļa dubultoja pārsvaru (2:0), bet 106 sekundes līdz beigām Tīdžejs Ošī raidīja ripu tukšos vārtos (3:0).

Rietumu konferences vadībā ar 95 punktiem 71 spēlē pašreiz atrodas Anaheima, kurai cieši seko Sentluisa (93 punkti 69 spēlēs) un Nešvila (93 punkti 71 spēlē). Savukārt piekto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Austrumu konferences līdere Ņujorkas "Rangers", kas ar 2:1 pieveica Floridas "Panthers". Uzvarētāju labā pa vārtiem guva Džeimss Šepards un Mets Hanviks.

SpēleRez
Blue Jackets – Hurricanes2:3
Rangers – Panthers2:1
Stars – Blues0:3
Senators – Flyers2:1 PM
Capitals – Bruins2:0
Ducks – Predators4:2

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League