Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flyers" desmitā uzvara pēc kārtas, "Penguins" - septītā

Andrejs Siliņš

"Flyers" desmitā uzvara pēc kārtas, "Penguins" - septītā
Romāns Ļubimovs
Foto: AP/Scanpix

Desmito panākumu pēc kārtas Nacionālajā hokeja līgā (NHL) naktī uz ceturtdienu izcīnīja Filadelfijas "Flyers" vienība, savukārt čempionei Pitsburgas "Penguins" papildlaikā izdevās izcīnīt jau septīto uzvaru pēc kārtas.

"Flyers" šonakt tikās ar līgas vājāko komandu "Avalanche", kas gan bija uzvarējusi divās no pēdējām trim spēlēm. Šonakt "Avs" bija vadībā arī pret līgas karstāko komandu "Flyers" (2:1), tomēr noturēt vadību neizdevās. Pēdējās trešdaļas ceturtajā minūtē krievu debitants Romāns Ļubimovs izmantoja pretinieku kļūdu vidējā zonā, aizsteidzās pretuzbrukumā un panāca 3:2, bet nepilnas divas minūtes vēlāk Breidens Šens guva savus piektos vārtus pēdējos trijos mačos un devītos sezonā, nostiprinot "Flyers" uzvaru.

Gala rezultātā 4:3 un Filadelfijas komanda izcīnīja desmito uzvaru pēc kārtas un 19. panākumu vispār šajā sezonā. 41 sakrātais punkts "Flyers" ļauj ieņemt ceturto pozīciju Austrumu konferences tabulā. Austrumu un visas līgas līdere gan ar diviem punktiem vairāk ir Pitsburgas "Penguins", kas šonakt ar 4:3 papildlaikā savā laukumā pieveica Bostonas "Bruins" vienību.

Čempionei šī bija septītā uzvara pēc kārtas, bet viegli tā nenāca. Divas reizes (0:1, 1:2) nācās atspēlēties, pēdējās trešdaļas vidū Konors Šīrijs vairākumā pirmo reizi izvirzīja vadībā "Penguins", bet dažas minūtes vēlāk "Bruins" vēlreiz panāca izlīdzinājumu (3:3). Pagarinājuma otrajā minūtē Braiens Rasts guva savus astotos vārtus sezonā, nodrošinot "Penguins" panākumu ar 4:3.

NHL regulārā sezona, 15. decembris

SpēleRezultāts
Senators - Sharks3:4 PM
Penguins - Bruins4:3 P
Flames - Lightning3:6
Avalanche - Flyers3:4

  +1 [+] [-]

, 2016-12-15 08:55, pirms 8 gadiem
Šonakt savu 1000. spēli NHL aizvadīja Otavas ''mordabojs'' Kriss Neils! Uvažaju!!!