Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Islanders" atlaiž galveno treneri

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

"Islanders" atlaiž galveno treneri
Skots Gordons vēl uz "Islanders" komandtiltiņa.
Foto: AP

NHL klubs Ņujorkas "Islanders" šķīries no galvenā trenera Skota Gordona, kura vadībā komanda piedzīvojusi desmit zaudējumus pēc kārtaas un Austrumu konferencē ieņem pēdējo vietu, kā arī dala līgas vājākās komandas "godu".

"Skots paveicis lielisku darbu, taču šobrīd mēs esam neapskaužamā situācijā, tāpēc bija nepieciešamas pārmaiņas. Lielākā daļa sezonas vēl priekšā, un varam pacīnīties par iespēju spēlēt Stenlija kausā. Šķiet, lielākā problēma komandā ir ticība saviem spēkiem, tāpēc tagad galvenais koncentrēties nākamajai spēlei, uzvarēt tajā un pagriezt mūsu kuģi pareizā virzienā," skaidroja kluba ģenārmenedžeris Garts Snovs. "Islanders" sezonu sāka ar četrām uzvarām septiņos mačos, taču nu jau gandrīz mēnesi iztiek bez panākumiem. Pēdējais izcīnīts 21. oktobrī, kad papildlaikā izdevās appsēlēt Tampabejas "Lightnings". Gordons pie komandas stūres stājās 2008. gadā, kad viņa rīcībā bija līgas jaunākā komanda, kas galu galā tika vien pie 61 punkta. Tas bija sliktākais rādītājs čempionātā. Ar "Islanders" viņš ticis pie 88 uzvarām, bet 94 mačos piedzīvoti zaudējumi. "Salinieki" Stenlija kausā pēdējo reizi spēlēja 2007. gadā.

Galvenā trenera pienākumi uzticēti Džekam Kapuano, kurš pirms tam vadīja "Islanders" fārmklubu, savukārt asistenti savu amatu saglabājši. Arī Gordons palicis klubā un turpmāk būs konsultants. "Ja komanda ir tādā situācijā, kādā bijām mēs - desmit zaudējumi pēc kārtas - trenerim jābūt gatavam jebkurā brīdī saņemt šādu ziņu. Esmu pateicīgs kluba vadībai par doto iespēju iegūt pirmo pieredzi NHL," Gordons amata zaudēšanu uztver ar sapratni.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2010-11-15 23:50, pirms 13 gadiem
sezonas sākums jau cerīgs bija Islanders...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-16 04:30, pirms 13 gadiem
Sen jau bija laiks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-16 07:48, pirms 13 gadiem
tiešām nav nekā prātīga ko uzrakstīt šajā sadaļā? Ja Dinamo nespēlē, tad hokeja sadaļā kapa klusums! Bet tak ir arī NHL, tur sezona iet pilnā sparā! "SC" tak atrodiet tādu cilvēku, kurš orientējas hokejā nedaudz vairāk par RD un KHL!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-16 08:40, pirms 13 gadiem
nu tur nav trenera vaina bet gan nenormālie savainojumi!!! tas pats ir ar Ņūdžersijas Devils

     [+] [-]

, 2010-11-16 14:00, pirms 13 gadiem
Devils komandai ir traumas tas ir fakts-Zach Parise,Mark Fraser ,Bryce Salvador ,bet Islanders traumu nan,vnk,sastāvs maigi izsakoties ir stipri vājš un nevajag teikt,ka Tavaress var pavilkt komandu arī Weids to nevar.

     [+] [-]

, 2010-11-16 19:36, pirms 13 gadiem
Islander traumu nav, ha ha !
Baigi gudrie čalīši te nolasījušies.

     [+] [-]

, 2010-11-22 12:26, pirms 13 gadiem
Nu labi daži jau ir- Mark Streit,Kyle Okposo,bet tie jau ar nekādi baigie zvēri nav!