Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Tampabejas ''Lightning'' atlaiž galveno treneri

Tampabejas ''Lightning'' atlaiž galveno treneri
Berijs Melrouzs
Foto: SCANPIX SWEDEN

NHL klubs Tampabejas ''Lightning'' ir atlaidusi tas galveno treneri Beriju Melrouzu pēc aizvadītām sešpadsmit spēlēm un par viņa aizvietotāju pagaidām tiek iecelts Riks Tokets.

''Lightning'' ģenerālmendžeris Braiens Lotons par šo lēmumu izteicās: ''Šī ir grūta diena mums un es neesmu priecīgs par to, bet mēs pieņēmām šādu lēmumu, jo mūs neapmierināja komandas sniegums. Kluba vadībai un spēlētājiem ir jāuzņemas visa atbildība par notikušo. Šis ir grūts darbs, bet diemžēl kādai personai ir jāziedo savs amats, lai tiktu novērstas problēmas. Es jūtu, ka mūsu komanda var gūt daudz vārtus, bet tas nav ticis parādīs šīssezonas cīņās, un man šāda spēle nepatīk. Mēs ceram, ka Riks Toketī spēs izdomāt, kā uzlabot ''Lightning'' sniegumu.''

Tampabejas ''Lightning'' šobrīd ir pēdējā vietā visā līgā pēc vidēji iemestajiem vārtiem spēlē - tikai 2,06 vārti.

Berijs Melrouzs, kurš vadījis arī tādu NHL komandu kā Losandželosas ''Kings'', ir otrais treneris šajā sezonā, kuru kāds līgas klubs atlaiž. Čikāgas ''Blackhawks'' jau pēc sešām spēlēm no amata atbrīvoja Denisu Savārdu, viņa vietā ieceļot Žoelu Kvenevillu.

Šosezon aizvadītajās sešpadsmit spēlēs ''Lightning'' ir izcīnījusi piecas uzvaras, piedzīvojuši septiņus zaudējumus un četrus pagarinājumā, pašlaik ierindojoties 13.vietā Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
nhl.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-15 17:03, pirms 16 gadiem
Nu jaa, it kaa jau sastaavs pietiekami labs (vismaz peec uzvaardiem), bet nu ar to komandas sniegumu Tampabejai pagaidaam ir, kaa ir.

     [+] [-]

, 2008-11-15 17:14, pirms 16 gadiem
Pilnīgi loģiski. Komandai ir liels potenciāls, taču Berijs nespēja to izmantot..

     [+] [-]

, 2008-11-15 21:17, pirms 16 gadiem
Interesanti vai mainoties trenerim palielināsies jaunā Stamkosa loma komandā. Arī viņa potenciālu ir jāprot izmantot.