Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensons pirmajā virknējumā, "Sabres" sausā uzvara pār "Islanders"

Ivars Krūze
Ivars Krūze

Girgensons pirmajā virknējumā, "Sabres" sausā uzvara pār "Islanders"
Zemgus Girgensons. Foto: Matt Slocum/AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pārliecinošu uzvaru pār Ņujorkas "Islanders" izcīnījusi Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres". Tā savā laukumā svinēja uzvaru ar 4:0. Latvietis uz ledus pavadīja nepilnas 14 minūtes.

Zemgus Girgensons sausajā uzvarā pār "Islanders" (4:0) uz ledus pavadīja 13 minūtes un 42 sekundes (1:44 minūtes mazākumā). Latvietis spēli iesāka pirmajā maiņā, spēlējot kopā ar Teidžu Tompsonu un Aleksu Taku.

• Sev atvēlētajā laikā latvietis vienreiz meta pa vārtiem, izpildīja divus spēka paņēmienus, bloķēja divus metienus un uzvarēja divus iemetienus (2/2). Spēli Girgensons noslēdza ar pozitīvu +/- rādītāju (+1).

• Pirmajā periodā vārtus neviena no komandām gūt nespēja. "Sabres" gan piederēja visai liels pārsvars izpildītajos metienos. Bufalo vienības hokejisti pa "Islanders" vārtiem izpildīja 13 metienus, kamēr pretinieki atbildēja ar pieciem.

Trīs vārtus "Sabres" iemeta otrajā periodā, kurš tika uzvarēts ar 3:0. Viktors Olofsons perioda piektajā minūtē realizēja vairākumā, atklājot rezultātu, bet trešdaļas turpinājumā ar precīziem metieniem atzīmējās arī Dilans Kozens un Zaks Bensons.

• Arī otrajā trešdaļā "Sabres" bija vairāk metienu. Šajā spēles nogrieznī Girgensona pārstāvētā komanda izpildīja par 10 metieniem vairāk (16:6).

• Bensons guva vēl vienus vārtus spēlē. Trešā perioda 16. minūtē viņš izmantoja iespēju raidīt ripu tukšos "Islanders" vārtos (4:0). "Sabres" aizvadīja ļoti labu spēli, tiekot pie ļoti pārliecinošas uzvaras.

• "Sabres" uzvarējusi trešo spēli pēc kārtas. Šobrīd "Islanders" ir tā komanda, kas ieņem otro vietu Wild-card tabulā. Tai 65 maču laikā ir 72 punkti, bet "Sabres", kas šajā tabulā ir piektā, 67 mačos izcīnījusi 69 punktus.

  +2 [+] [-]

, 2024-03-15 07:40, pirms mēneša
Moš notiks brīnums un tik playoff ❣️

  +2 [+] [-]

, 2024-03-15 08:19, pirms mēneša
Islanders tiešais konkurents uz pleyoffiem. Jāpagūst atlikušajās, ja nemaldos, 15 spēlēs aiziet viņiem garām. Nu nekas neiespējams, bet būs ko pasvīst... Pa lielam Bufalo pleyofi jau tagad sākušies, katrs punkts zelta vērtībā. Īstais laiks 10 uzvaru sērijai

  +3 [+] [-]

, 2024-03-15 09:08, pirms mēneša
13min neizklausas pēc pirmās maiņas

     [+] [-]

, 2024-03-15 10:03, pirms mēneša
Jau kuro sezonu Buffalo mostas uz sezonas finišu. Spēlētāji varbūt atjēdzas, ka jāpelna vieta komandā arī nākamajā sezona un sāk rīkoties. Bet grafiks, kuros jāņem punkti, ir drastisks. Nebūs arī šoreiz PO.

     [+] [-]

, 2024-03-15 10:12, pirms mēneša
Viņš ir vērtīgs spēlētājs komandā, jo viņš izdara milzīgu melno darbu. Lai zvaigznes tiktu pie saviem punktiem, kādam ir ripa savā zonā jāiegūst un jāatdod uz brīvo zonu. Pluss darbs aizsardzībā, kad ir jābloķē metieni.
Savā ziņā viņš ir izteikts vietējais spēlētājs un visi viņu uzskata par savējo. Tā teikt komūnas biedrs.
Tie apskatnieka izteikumi par viņa statistiku ir patiesība, bet galīgi neiztur krititiku izteikumi pat vērtību komandā.

     [+] [-]

, 2024-03-15 10:17, pirms mēneša
Nu principā, ja būs vēl 3 uzvaras pēc kārtas tad iesprauksies play off zonā, Vai arī atlikušajās 15 spēlēs jāsavāc 22 punkti - tātad zaudēt neskaitot ničus atlikšias posms jāaizvada ar vismaz 11 uzvarām no 15