Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Red Wings" pārspēj "Bruins", Dacjukam 900. punkts NHL

"Red Wings" pārspēj "Bruins", Dacjukam 900. punkts NHL
Foto: AP/Scanpix

Naktī no svētdienas uz pirmdienu Nacionālajā hokeja līgā tika aizvadīti pieci mači. Vienā no tiem Detroitas “Red Wings” ar rezultātu 6:5 pārspēja Bostonas “Bruins”. Par mača galveno varoni tika atzīts Pāvels Dacjuks, kurš statistikas ailēs atzīmējās ar trīs rezultativitātes punktiem, kas ļāva pārkāpt 900 punktu robežu.

Mača sākums veiksmīgāks izvērtās bostoniešiem, kad jau astotajā sekundē rezultātu atklāja Breds Maršāns. "Red Wings" hokejistiem nevajadzēja daudz laika, lai rezultātu izlīdzinātu. Un jau pēc divarpus minūtēm Henriks Seterberjs veikmīgi noslēdza uzbrukumu. Tomēr viņu prieki bija īsi, jo 14 sekundes vēlāk Zaks Trotmans un trešdaļas vidū Luī Eriksons atkal vadībā izvirzīja “Bruins”. Detroitieši neapjuka, un pirms došanās uz komandu ģērbtuvēm Pāvels Dacjuks samazināja rezultāta starpību līdz minimumam (2:3).

Turpinājumā aktīvāki bija mājnieku hokejisti, mazāk nekā astoņās minūtēs gūstot trīs vārtus. taču bostonieši nesalūza un metās atspēlēties, un pēc Denisa Zeidenberga metiena ripa ceturto reizi spēlē atradu ceļu Petra Mrāzeka vārtos. (4:5). Pamatlaika pēdējā nogrieznī “Bruins” ļoti ātri rezultātu izlīdzināja, tomēr pēdējais vārds piederēja Henrikam Seterberjam, kurš 12 minūtes pirms mača beigām lika uzgavilēt Detroitas faniem, izraujot uzvaru ar rezultātu 6:5.

Neskatoties uz Seterberja uzvaras vārtiem, par mača galveno zvaigzni tika atzīts Pāvels Dacjuks, kurš šonakt divas reizes pārspēja pretinieku vārtsargu un atdeva rezultatīvu piespēli, pārsniedzot 900 punktu robežu un kļūstot par sesto "Red Wings" spēlētāju, kuram tas izdevies. Krievu hokejists pēc spēles atzina, ka tas nebūtu izdevies bez komandas biedru atbalsta: "Man tas ir liels sasniegums, taču tas nebūtu iespējams bez labiem hokejistiem, ar kuriem spēlēju. Daudzi palīdz un atbalsta, bet daudzi pamāca un sniedz padomu, novērtēju ikkatru no viņiem."

Citā mačā, pateicoties Deivida Šlemko gūtajiem vārtiem un Kīta Kinkaida 28 atvairītajiem metieniem, Ņūdžersijas "Devils" ar minimālu rezultāta starpību apspēlēja Losandželosas "Kings" un izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas (1:0). Savukārt deviņu mājas spēļu uzvaru sērija pārtrūka Tampabejas "Lightning", kas atzina Sentluisas "Blues" pārākumu. Otrajā trešdaļā rezultātu atklāja Robijs Fabri, bet mača izskaņā Patriks Berglunds izdzēsa teju jebkādas cerības uz atspēlēšanos. Lai gan Ņikitam Kučerovam pēdējā minūtē izdevās pārspēt teicami spēlējošo Braienu Eliotu, tomēr ar to bija par maz, un "Blues" svinēja uzvaru ar rezultātu 2:1. Savukārt nakts pēdējā mačā Ņujorkas "Rangers" bez grūtībām apspēlēja Filadelfijas "Flyers" (3:1)

NHL regulārā sezona, 15. februāris

SpēleRezultāts
Sabres –Avalanche4:1
Devils – Kings1:0
Red Wings – Bruins6:5
Lightning – Blues1:2
Rangers – Flyers3:1

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  +2 [+] [-]

, 2016-02-15 08:38, pirms 9 gadiem
Varena spēle bijusi un vārtu birums 1 periodā. Prieks par spārnu uzvaru, tā turpināt

  -2 [+] [-]

, 2016-02-15 08:59, pirms 9 gadiem
Tūliņ atkal Kino ar Lefleru un Modrīti brēks, ka virsrakstā ielikts krievs ar tādu sīkumu kā "900" punktiem.

  +4 [+] [-]

, 2016-02-15 11:04, pirms 9 gadiem
S.Kalinin 0+0,
V.Tarasenko 0+0,
V.Namestnikov 0+0, -1
N.Nesterov 0+0, -1
E.Medvedev 0+0.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2016-02-15 15:12, pirms 9 gadiem
lacis67 rakstīja: Varena spēle bijusi un vārtu birums 1 periodā. Prieks par spārnu uzvaru, tā turpināt
Paldies par analīzi. Tā turpināt!

  +1 [+] [-]

, 2016-02-15 15:33, pirms 9 gadiem
Blogs Par Hokeju rakstīja: Paldies par analīzi. Tā turpināt!
komentāram ne vienmēr ir jābūt kā analīzei. man nepatīk izplūst garos spriedelējumos

  +1 [+] [-]

, 2016-02-15 16:47, pirms 9 gadiem
Lacis67
Neņem viņu galvā, normāls komentārs