Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL sezona sāksies ar Bļugera maču pret čempioniem un "Kraken" debiju

Rolands Eliņš

NHL sezona sāksies ar Bļugera maču pret čempioniem un "Kraken" debiju
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga izziņojusi jaunās regulārās sezonas sākuma datumus. Pirmās spēles tiks aizvadītas naktī uz 13. oktobri, un pati pirmā spēle būs starp čempionvienību Tampabejas "Lightning" un Teodora Bļugera pārstāvēto Pitsburgas "Penguins".

NHL 2021./22. gada sezona sāksies naktī uz 13. oktobri, un sezonas pirmajā dienā norisināsies divas spēles. 2:30 pēc Latvijas laika čempione "Lightning" sacentīsies pret Pitsburgas "Penguins", bet pēc tam 5:00 no rīta savu pirmo NHL spēli aizvadīs līgas jaunā komanda Sietlas "Kraken", kurai pretim stāsies Lasvegasas "Golden Knights", kas pati tikai salīdzinoši nesen ienāca līgā.

Naktī uz 14. oktobri paredzētas piecas nākamās spēles, kamēr Zemgus Girgensona un Elvja Merzļikina komandas savus pirmos mačus aizvadīs naktī uz 15. oktobri. Visilgāk sezonas sākumu vajadzēs pagaidīt Rūdolfam Balceram un Sanhosē "Sharks", kurai sezonas pirmais mačs kalendārā ierakstīts naktī uz 17. oktobri.

Šī sezona atkal norisināsies pilnā garumā ar 82 spēļu kalendāru katrai komandai. Regulārās sezonas beigas paredzētas 29. aprīlī, kad tiks aizvadītas 15 spēles vienā dienā.

NHL kalendārā ir atstāta vieta pārtraukumam ziemas olimpisko spēļu dēļ, taču līgas vadība savā paziņojumā kārtējo reizi uzsvērusi, ka vienošanās par NHL spēlētāju dalību Pekinas spēlēs vēl nav panākta un pārrunas par to turpinās. NHL un Spēlētāju arodbiedrība patur tiesības pieņemt galīgo lēmumu par hokejistu došanos uz Ķīnu un, ja tas tomēr nenotiks, ieplānotais 7.-22. februāra pārtraukums tiks aizpildīts ar NHL regulārās sezonas spēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/2021-22-nh...

  +1 [+] [-]

, 2021-08-14 10:11, pirms 3 gadiem
Pēc virsraksta noprotu ,ja Bļugers nebūs sastāvā(ko protams nenovelu) tad spēle nenotiks ...
Taisnības labad ,nu ir zemāk tekstā rakstīts ,ka Blugera pārstāvētu Pitsburgu ... bet nu virsraksts iespārda!

  -1 [+] [-]

, 2021-08-14 11:40, pirms 3 gadiem
Jawa rakstīja: Pēc virsraksta noprotu ,ja Bļugers nebūs sastāvā(ko protams nenovelu) tad spēle nenotiks ...
Taisnības labad ,nu ir zemāk tekstā rakstīts ,ka Blugera pārstāvētu Pitsburgu ... bet nu virsraksts iespārda!
Kas tu nezināji ka viss NHL turas uz Bļugera

     [+] [-]

, 2021-08-14 13:39, pirms 3 gadiem
Varbūt nogulēju jaunumus, bet izskatās, ka ir vecās divīzijas atpakaļ un ka visi spēlē ar visiem, nevis tikai savu divīziju starpā.