Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Koulam "hat trick" Edmontonas uzvarā

Jānis Pārums

Koulam "hat trick" Edmontonas uzvarā
Ēriks Kouls
Foto: AP

Aizvadītajā naktī Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē pie "hat trick" tika uzbrucējs Ēriks Kouls, palīdzot savam klubam Edmontonas "Oilers" izbraukumā ar 5:2 apspēlēt Vašingtonas "Capitals".

Jau pirmajā trešdaļā "Oilers" guva divus vārtus, kad īsā laikā ar precīziem metieniem izcēlās Stīvs Makintairs un Ēriks Kouls. Otrās trešdaļas sākumā Edmontonas hokejisti panāca jau 3:0. Lai gan mājiniekiem izdevās vienus vārtus atgūt, tuvāk par divu vārtu deficītu viņi netika. Noslēdzošajā periodā Kouls guva vēl divus vārtus, nodrošinot savai komandai pārliecinošu panākumu, bet sev – "hat trick".

Jāpiebilst, ka šosezon līdz šim aizvadītajā 41. spēlē "Oilers" uzbrucējs bija guvis vien astoņus vārtus un izdarījis deviņas rezultatīvas piespēles. Pateicoties "hat trick" Kouls nu ir sakrājis 20 rezultativitātes punktus. Pagaidām veiksmīgākā NHL sezona Koulam bija 2006./2007. gada sezona, kad viņš 71 spēlē tika pie 61 (29+32) rezultativitātes punkta.

Pie pārliecinošas uzvaras šonakt tika līgas līdervienība Sanhosē "Sharks", savā laukumā ar 7:1 sagraujot Tampabejas "Lightning". Pie trīs rezultativitātes punktiem tika uzreiz divi "Sharks" spēlētāji – Džo Torntons guva divus vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, bet Milans Mihaleks divreiz rezultatīvi asistēja un vienreiz pārspēja pretinieku vārtsargu.

Šobrīd "Sharks" NHL čempionātā ar 69 punktiem 42 spēlēs ieņem pirmo pozīciju visā līgā. Par punktu atpaliek Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Bostonas "Bruins" komanda, taču bostonieši aizvadījuši par vienu spēli vairāk.

Izmantotie resursi:
nhl.com

  +1 [+] [-]

, 2009-01-14 09:40, pirms 15 gadiem
Koula pēdējie vārti bija tukšos vārtos, bet vārti paliek vārti! Vispār izskatījās interesanta spēle, plus Capitals savās mājās bija vismazāk zaudējusi no visām līgas komandām.

  -1 [+] [-]

, 2009-01-14 12:35, pirms 15 gadiem
Edmontona diez gan stabila izskatās

  -1 [+] [-]

, 2009-01-14 12:52, pirms 15 gadiem
Vašingtonai bija vismazāk zaudējumu austrumu konferencē, nevis visā līgā, jo šajā lauciņā valda San Jose, kurai, ja nemaldos, mājas spēlēs vispār nav zaudējumu.
Bet nu pati spēle Vašingotnai bija galīgi neveiksmīga. Paši iemest nevarēja, bet edmontonieši iemeta visu, ko vien varēja iemest. Vienīgais prieks bija par Fleišmana skaisto izgājienu un golu.
Cerams, Capitals jau ir aizmirsuši zaudējumu un jau ir koncentrējušies uz šī vakara spēli pret "piengvīniem", kas solās būt riktīgs saldais ēdiens.

     [+] [-]

, 2009-01-14 15:05, pirms 15 gadiem
Jā, Gaļasvīrs labu golu iemeta, tāpat Brulē smuku banku ielika. Jā, Vašingtonai ir otrais rādītājs mājās uzvarēto spēļu.