Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Rangers'' septītā uzvara pēc kārtas, Ovečkins joprojām soli no rekorda

Krišs Upenieks

''Rangers'' septītā uzvara pēc kārtas, Ovečkins joprojām soli no rekorda
Ņujorkas ''Rangers'' svin kārtējo vārtu guvumu
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadītajā naktī norisinājās 12 spēles. Lielisku posmu turpina Ņujorkas ''Rangers'', kas ar 6:3 apspēlēja Sentluisas ''Blues'' un izcīnīja septīto uzvaru pēc kārtas. Citā spēlē Tampabejas ''Lightning'' ar Benu Bišopu vārtus spēja pieveikt Kalgarī ''Flames'' - 3:1.

''Rangers'' pēc ne tik iespaidīga sezonas sākumā aizvada lielisku posmu un turpina kāpt Austrumu konferences turnīra tabulā. Šonakt Ņujorkas komanda uzņēma Sentluisas ''Blues''. Jau spēlēs pirmajā trešdaļā mājinieki izteikti apspēlēja pretinieci - 5. minūtē ''Rangers'' izspēlēja kombināciju līdz izcilai pozīcijai Derikam Brazārdam (1:0), 8. minūtē lieliskā pretuzbrukumā līdz pat vārtiem tika Mets Zukarello, bet 15. minūtē mājinieki vēlreiz izcili saspēlējās un no tuvas distances precīzi meta Kevins Heiss (3:0).

Perioda beigās Henrika Lundkvista neveiksmīgi atsisto ripu vārtos ieraidīja Dmitrijs Jaskins (3:1), bet otrā perioda sākumā Vladimirs Tarasenko individuāli atrada iespēju metienam un samazināja rezultāta starpību līdz 3:2. Līdz perioda beigām komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, bet trešajā trešdaļā ''Rangers'' iemeta divas bezatbildes ripas, no kurām otro tukšos vārtos - 6:3. ''Rangers'' septītā uzvara pēc kārtas un jau otrā vieta savā konferencē.

Tampabejas ''Lightning'', kuras sastāvā vienu teicamu spēli šosezon aizvadījis latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis, šonakt ar 3:1 prata pieveikt Kalgarī ''Flames''. Tampas pieredzējušais vārtsargs Bens Bišops šonakt aizvadīja ļoti stabilu spēli un atvairīja 30 no 31 pretinieku komandas metiena. ''Lightning'' ar 18 punktiem 18 spēlēs pašreiz ieņem astoto vietu 16. komandu konkurencē Austrumu konferencē.

Joprojām vienu soli no Krievijas rezultativitātes rekorda ir Vašingtonas ''Capitals'' uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins, kurš karjeras laikā NHL guvis 483 vārtus, kas ir tikpat cik kādreiz iespēja Sergejs Fjodorovs. ''Capitals'' aizvadīja kārtējo rezultatīvo spēli sezonā, ar 5:2 pieveica Filadelfijas ''Flyers'', bet krievu uzbrucējs palika bez punktiem. Ovečkins nav spējis izcelties divas spēles pēc kārtas, pēdējos vārtus gūstot 8. novembra spēlē pret Toronto ''Maple Leafs''.

NHL, 13. novembris

SpēleRezultāts
Bruins - Avalanche2:3
Hurricanes - Wild2:3 P
Rangers - Blues6:3
Flyers - Capitals2:5
Panthers - Sabres2:3
Senators - Canucks3:2
Lightning - Flames3:1
Predators - Maple Leafs1:2 PM
Blackhawks - Devils2:3
Stars - Jets6:3
Coyotes - Oilers4:1
Kings - Islanders2:1

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  +3 [+] [-]

, 2015-11-13 09:31, pirms 9 gadiem
Varbūt ir vērts pieminēt, ka Ovečkinam 2 no pēdējām 3 spēlēm vārtus neieskaitīja.

  +4 [+] [-]

, 2015-11-13 09:53, pirms 9 gadiem
Vēl viens Sportacentra ūbervalodnieks uzdarbojas!

tikai sexperti var frankokanādieti Brassard (Brasārs) nosaukt par Brazārdu, un norvēģi Mats (Matsu) Zuccarello nodēvēt angļu izrunā par Metu.

     [+] [-]

, 2015-11-13 09:57, pirms 9 gadiem
Vispār jau treneru čelendža ovijam šonakt vārtus neieskaitija

  +1 [+] [-]

, 2015-11-13 10:15, pirms 9 gadiem
Mets Zukarello? Kāpēc nebija Meta Sandīna? Nav tik traki kā Iberdo, bet nu tāpat kļūdaini.

  +2 [+] [-]

, 2015-11-13 12:00, pirms 9 gadiem
Ja jau ir cepšanās par Rangers hokejistiem, tad es pateikšu par Blues - Dmitrijs patiesībā ir Jaškins.

     [+] [-]

, 2015-11-13 13:06, pirms 9 gadiem
Pandora rakstīja: Ja jau ir cepšanās par Rangers hokejistiem, tad es pateikšu par Blues - Dmitrijs patiesībā ir Jaškins.
jā, Dmitrijs patiesībā ir Jaškins... un Krišs Upenieks ir nejēga.