Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Brodziakam muguras savainojuma dēļ jābeidz karjera

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Brodziakam muguras savainojuma dēļ jābeidz karjera
Kails Brodziaks. Foto: Imago Sport/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Edmontonas "Oilers" uzbrucējs Kails Brodziaks pirms treniņnometnes sākuma nav spējis iziet medicīniskās pārbaudes, un muguras savainojuma dēļ viņš hokeju vairs nespēlēs.

35 gadus vecais Brodziaks karjeras laikā aizvadījis 917 spēles regulārajā čempionātā. Viņa mērķis bija aizsniegties līdz tūkstotim, tomēr traumas dēļ tas nepiepildīsies. Uzbrucējs galvenokārt spēlēja trešajās un ceturtajās maiņās, gūstot 129 vārtus un sakrājot 296 punktus.

Pagājušajā vasarā Brodziaks parakstīja divu gadu līgumu par 2,3 miljoniem ar "Oilers" – komandu, kas 2003. gadā viņu draftēja septītajā kārtā. Viņš aizvadīja 70 spēles, iemetot sešus vārtus un pievienojot trīs piespēles. Tagad Brodziaks tiks ievietots savainoto spēlētāju sarakstā, bet laukumā viņu vairs neredzēsim.

Brodziaks NHL debitēja 2005./06. gada sezonas laikā "Oilers" rindās. Pirms atgriešanās Edmontonā viņš pārstāvēja arī Minesotas "Wild" un Sentluisas "Blues". Centrs savā labākajā sezonā tika pie 44 punktiem, bet 30 punktu robežu viņš šķērsoja vēl četras reizes.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/edmonton-oilers-...

     [+] [-]

, 2019-09-13 17:12, pirms 5 gadiem
Atceros, kā girgensona drafta gadā, tieši ar šo džeku viņš bija pielīdzināts, kaut kādā nhl drafta apskatā ko tādu redzēju..