Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ovečkins: "Mēs būsim priekšā visiem"

Juris Miņins
Juris Miņins

Ovečkins: "Mēs būsim priekšā visiem"
Aleksandrs Ovečkins
Foto: AP

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējo divu gadu vērtīgākais spēlētājs (MVP) Aleksandrs Ovečkins, ierodoties Vašingtonas "Capitals" treniņnometnē, paziņoja, ka šajā sezonā komandai ir paši augstākie mērķi un tie, viņaprāt, tiks sasniegti.

Vispirms, Aleksandrs Ovečkins, ierodoties uz komandas pirmo pirmssezonas treniņu, pārsteidza sanākušos žurnālistus ar manāmi uztrenētu ķermeņa augšdaļu un "pielikto" svaru, taču pēc tam Alekss pārsteidza vēl vairāk. "Gaidāmajā sezonā mēs būsim priekšā Pitsburgai, mēs būsim priekšā visiem, mūsu laiks ir pienācis!", paziņoja krievu hokejists, "es domāju ikviens komandas spēlētājs ir sapratis, ka tikai ar iekļūšanu izslēgšanas spēlēs ir par maz, vajag virzīties tālāk."

Atbildot uz jautājumu par individuālo sniegumu Ovi atbildēja: "Es vēlos kļūt labāks!" Taču komentējot jautājumu par svara "uzaudzēšanu" Ovečkins bija savā elementā: "Jā, vasarā es biju aizgājis uz potēm." Savukārt komandas treneris Brūss Budro nejokoja: "Ja viņš grib kļūt labāks, tas ir tikai apsveicami, taču esmu pārliecināts, ka viņš vēlas sasniegt maksimumu jebkurā dzīves un spēles situācijā, tāpēc šis gads nav izņēmums, viņš paveic lielisku darbu!"

Atgādināsim, ka aizvadītajā sezonā Vašingtonas "Capitals" aizvadīja visai veiksmīgu sezonu, kļūstot par Austrumu konferences otro labāko vienību, taču izslēgšanas spēlēs viņiem tik labi vis negāja, jo "play-off" beidzās jau otrajā kārtā, septiņās spēlēs zaudējot nākamajiem Stenlija kausa ieguvējiem Pitsburgas "Penguins".

Savukārt šajā starpsezonā komandu skāra visai ievērojamas pārmaiņas, jo to pameta viens no tās līderiem Sergejs Fjodorovs, kurš pārcēlās uz Kontinentālās hokeja līgas komandu Magņitagorskas "Metallurg", bet pievienojās divi citi veterāni, uzbrucēji – Brendans Morisons un Maikls Knuble. Tāpat jāatzīmē, ka komandai, vārtsargu trenera statusā pievienojās arī bijušais Latvijas izlases un ilggadējs NHL vārtsargs Artūrs Irbe.

Izmantotie resursi:
msn.foxsports.com

1 2 37 komentāri

 +16 [+] [-]

, 2009-09-13 14:21, pirms 15 gadiem
Lai veicas sasniegt izvirzītos mērķus
Slēpts komentārs: kino

  +5 [+] [-]

, 2009-09-13 14:36, pirms 15 gadiem
kino rakstīja: Ja Pitsburgai neuzmetīsies "otrās sezonas" sindroms, tad Vašingtonai nekas nespīd. Konkrēti Vašingtonas kontekstā man intersē kā nospēlēs Grīns.
Bostona arī vēl ne tuvu nav visu pateikusi... .
Protams, "Penguins" ir reāli kandidāti uz SC, taču nevajag pat "otrās sezonas" sindromu, lai nemaz netiktu līdz finālam, jo pretendentu uz bļodu pietiek arī [tikai] Austrumos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-09-13 14:44, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Bostona arī vēl ne tuvu nav visu pateikusi... .
Protams, "Penguins" ir reāli kandidāti uz SC, taču nevajag pat "otrās sezonas" sindromu, lai nemaz netiktu līdz finālam, jo pretendentu uz bļodu pietiek arī [tikai] Austrumos.
To parādīs šī sezona. Nebūs brīnums, ja iepriekšējā sezona bija tikai uzplēksnījums.

     [+] [-]

, 2009-09-13 14:49, pirms 15 gadiem
Ko viņš domāja ar "Jā, vasarā es biju aizgājis uz potēm." ?

     [+] [-]

, 2009-09-13 14:51, pirms 15 gadiem
kino rakstīja: To parādīs šī sezona. Nebūs brīnums, ja iepriekšējā sezona bija tikai uzplēksnījums.
Uzplaiksnījums, toč tas nebija (tāds, kā, teiksim, Edmontonai un Karolīnai savulaik), jo Pitsburga ir izveidojusies par visai labu komandu uz neseno "jauno" rēķina, taču labu komandu pietiek un daudz ko izšķir veiksme - nepaveiktos viņiem sērijas 7. spēlē pret "Caps" un neviens par Pitsburgu kā "kruto" komandu īpaši nerunātu, tieši otrādi - runātu kā par potenciālu un iespējas neizmantojušajiem... .

  +2 [+] [-]

, 2009-09-13 14:52, pirms 15 gadiem
Meisis rakstīja: Ko viņš domāja ar "Jā, vasarā es biju aizgājis uz potēm." ?
Anaboliskos steroīdus.

  +1 [+] [-]

, 2009-09-13 14:57, pirms 15 gadiem
Es par Caps! lai izdodas paņemt Stenliju

  -1 [+] [-]

, 2009-09-13 15:03, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Uzplaiksnījums, toč tas nebija (tāds, kā, teiksim, Edmontonai un Karolīnai savulaik), jo Pitsburga ir izveidojusies par visai labu komandu uz neseno "jauno" rēķina, taču labu komandu pietiek un daudz ko izšķir veiksme - nepaveiktos viņiem sērijas 7. spēlē pret "Caps" un neviens par Pitsburgu kā "kruto" komandu īpaši nerunātu, tieši otrādi - runātu kā par potenciālu un iespējas neizmantojušajiem... .
Nu aizpagājušajā sezonā Bostona diezko nespīdēja, te pēkšņi lēciens un aplauziens PO. Izskatās pēc uzplēksnījuma. Turklāt Pitsburga, manuprāt, ir iemantojusi tā saucamo uzverētāju psiholoģiju.

     [+] [-]

, 2009-09-13 15:10, pirms 15 gadiem
kino rakstīja: Nu aizpagājušajā sezonā Bostona diezko nespīdēja, te pēkšņi lēciens un aplauziens PO. Izskatās pēc uzplēksnījuma. Turklāt Pitsburga, manuprāt, ir iemantojusi tā saucamo uzverētāju psiholoģiju.
es gan visumā apšaubu PIT šances. Pa vasaru sastāvu viņi nav uzlabojuši, tikai zaudējuši vairākus spēlētājus. Aizsardzība viņiem, manuprāt, vispār ir caurums, viss laikam tiek atstāts Flerī rokās. Ja Krosbis ar Malkinu divatā pavilks tad PO moška spīd, tomēr neticu ka spēs atkārtot pagājušo sezonu.

A WSH šogad varētu kko sasniegt, ja Ārčijs labi pastrādās, jo 2 sez. Varlamaovam var būt liels pārbaudījums

  +3 [+] [-]

, 2009-09-13 15:48, pirms 15 gadiem
Meisis rakstīja: Ko viņš domāja ar "Jā, vasarā es biju aizgājis uz potēm." ?
Noskatijos to interviju, tas bija Ovečkina joks

Bet vispār pie tāda talanta parametri viņam ir iespaidīgi 188 cm un 105 kg.

  +1 [+] [-]

, 2009-09-13 15:52, pirms 15 gadiem
lkrnpk rakstīja: Da nekas nespīd Vašingtonai... Var viņš teikt ko grib.
lūzeru komanda ir un paliks lūzeru komanda...
tu laikam doma ar kranu nevis galvu

  +2 [+] [-]

, 2009-09-13 16:23, pirms 15 gadiem
Malacis Ovi,lai izdodas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-09-13 17:29, pirms 15 gadiem
Lasu un tik pabrīnos par 75% indivīdu aprobežotību un nezināšanu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-13 17:48, pirms 15 gadiem
lkrnpk rakstīja: ko tā kome ir vinnējusi... apaļu nulli.... Tāpat kā Sanktpēterburgas SKA, tur var Medvedevs gāzt cik grib naudas, bet, ja kome ir ar zaudētāju zīmi apzīmogota, tad viņa neko neizdarīs...
Es ticu liktenim un viņš man saka, ka lūzeris ir apzīmogots būt par lūzeri visu mūžību un var vinnēt k-ko tikai pēc lokautiem, pasaules kariem vai buboņu mēra, kas paņēmis pusi pārējo komandu sastāva dzīvības...
Un cik gadus Vašingtona vispār ir TOP komanda - pusotru sezonu. Jā, pagājušajā sezonā nesanāca, aizpagājušajā viņi knapi PO tika, bet arī tie paši "Penguins" (un "Balckhawks" pašlaik) gāja pēc šāda pat "grafika".

     [+] [-]

, 2009-09-13 17:56, pirms 15 gadiem
kino rakstīja: Nu aizpagājušajā sezonā Bostona diezko nespīdēja, te pēkšņi lēciens un aplauziens PO. Izskatās pēc uzplēksnījuma. Turklāt Pitsburga, manuprāt, ir iemantojusi tā saucamo uzverētāju psiholoģiju.
Leciens ne tik pēkšņs, kā vairāk balstīts uz lielisku Tomasa spēli (gan reāli, gan psiholoģisķi) un stabilu spēli kopumā (otrs labākais uzbrukums līgā un labākā aizsardzība) + aizpagājušajā sezonā viņi bija PO un ja šami kļuva par PO komandu, pēc diviem tukšajiem gadiem, tad, tomēr "spīdēja" gan. Un nevar jau uzreiz tā - iz grjazi v kņazi (tas arī pie lkrnpk komenta par "Caps").

  +1 [+] [-]

, 2009-09-13 18:01, pirms 15 gadiem
es uz to ceru, jo tad arī Irbes vārds būs uz Stenlija kausa

  -1 [+] [-]

, 2009-09-13 18:06, pirms 15 gadiem
Gribot būt vēl labāks... Tāpat jau ir tik labs kā neviens nekad nav bijis un nebūs...

     [+] [-]

, 2009-09-13 18:16, pirms 15 gadiem
JiSkx rakstīja: Gribot būt vēl labāks... Tāpat jau ir tik labs kā neviens nekad nav bijis un nebūs...
Nu ti zagnul

     [+] [-]

, 2009-09-13 18:17, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Leciens ne tik pēkšņs, kā vairāk balstīts uz lielisku Tomasa spēli (gan reāli, gan psiholoģisķi) un stabilu spēli kopumā (otrs labākais uzbrukums līgā un labākā aizsardzība) + aizpagājušajā sezonā viņi bija PO un ja šami kļuva par PO komandu, pēc diviem tukšajiem gadiem, tad, tomēr "spīdēja" gan. Un nevar jau uzreiz tā - iz grjazi v kņazi (tas arī pie lkrnpk komenta par "Caps").
Man nav nekas pret Bostonu, bet ar vienu Tomasu nepietiks. Skatoties nākontē jāņem vērā, ka Tomass vair nav nekāds jaunulis un arī sastāvu kopumā būs grūti saglabāt, jo Kessels izskatās, ka brib iet prom.

  -1 [+] [-]

, 2009-09-13 19:22, pirms 15 gadiem
Es vienmēr par CAPS!

     [+] [-]

, 2009-09-13 19:22, pirms 15 gadiem
Šovmens Ovečkins lai pafantāzē.Domāju ,ka joprojām Vašingtonai panākums būs iekļūšana Stenlija kausa izcīņā.

     [+] [-]

, 2009-09-13 21:55, pirms 15 gadiem
Ovis ir labs bet iduviduali labs vinjs nav komandas speletajs!!! taka saku ka ir domaju ka Detroita un Zetemberga brigade vel paradis kurs kuram taka es lieku uz Detroitu bet Ovis ir labs speletajs

  -2 [+] [-]

, 2009-09-14 02:13, pirms 15 gadiem
kretineee shitas naabslis, chalim bik sakaapis galvaa superstars...ar kadu baudu skatijos kaa pingvini izlidinaaja vinjus no playoffiem un ja vajadzes izdariis to veelreiz ;D

  -2 [+] [-]

, 2009-09-14 02:15, pirms 15 gadiem
teodoro rakstīja: Neizdosies Ovīt! Lai,cik sūdigs sastāvs tagad ir Detroitai,tāpat es ticu,ka viņi saņemsies un šosezon izbāzīs to debīlo pitsburgu! WSH netiks finālā,stabili saku!
debils esi tu

  +2 [+] [-]

, 2009-09-14 10:26, pirms 15 gadiem
Pitsburga rakstīja: kretineee shitas naabslis, chalim bik sakaapis galvaa superstars...ar kadu baudu skatijos kaa pingvini izlidinaaja vinjus no playoffiem un ja vajadzes izdariis to veelreiz ;D
vispar jau ir labakais pasaulee,bet tads aprobezhots pingvinu fans kaa tu to nesaprot. tikai priecee,ka chalis ir gatavs cinities. un debils esi tu+tev ar tavu crybaby crosby ir sakapis galvaa

     [+] [-]

, 2009-09-15 17:46, pirms 15 gadiem
Pitsburga rakstīja: debils esi tu
Pats tāds

  +1 [+] [-]

, 2009-09-15 20:05, pirms 15 gadiem
Cerams, ka iegūs kausu ar Irbi priekšgalā!

     [+] [-]

, 2009-09-19 04:44, pirms 15 gadiem
Lai šitais stārssapņo tālāk, un paši esat aprobežoti ja salīdzinat pitsburgu ar wašingtonu, pasakiet kad pēdejo reizi wašingtona 2 gadus pēc kārtas spēlēja finālā un jūs to saskatat kā kkādu uzplaiksnījumu, gaidat vien kad jūsējie washingtona spēs vismaz līdz finālam aizkulties,nekā personīga bet ar pitsburgu jums būz jārēkinās, the best....... sorry irbe bet nav tev šansu..

     [+] [-]

, 2009-09-24 13:45, pirms 15 gadiem
es arii vienmeer par CAPS un vienmeer gribu lai ovi iesit vismaz 1golu
1 2 37 komentāri