Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Flames'' galvenā trenera amatā ieceļ līdzšinējo asistentu Husku

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Flames'' galvenā trenera amatā ieceļ līdzšinējo asistentu Husku
Raiens Huška. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Kalgari ''Flames'' pirmdien paziņoja, ka par tās jauno galveno treneri kļuvis Raiens Huska, kurš iepriekšējās piecas sezonas strādāja vienībā kā trenera asistents.

Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Kalgari ''Flames'' galveno treneri pirmdien tika iecelts Raiens Huska, kurš iepriekš klubā piecas sezonas strādāja par trenera asistentu. Šī kļūs par Huskas debiju kā kādas NHL vienības galvenajam trenerim. Pildot pienākumus kā asistentam, Huska strādāja ar aizsardzību, un ''Flames'' mazākums 2022./2023. gada regulārās sezonas laikā bija ceturtais labākais līgā.

''Zinu spēlētājus un to uzskatu par pozitīvu lietu. Mūsu rindās ir lieliski hokejisti, kuri vēlas uzvarēt, un darīs visu, lai to izdarītu. Ļoti ticu šai spēlētāju grupai. Mans kā trenera galvenais uzdevums būs virzīt viņus uz priekšu, lai katru dienu viņi demonstrētu labāko sniegumu gan individuāli, gan kopā kā komandai,'' pēc iecelšanas amatā pauda Huska.

Kalgari ''Flames'' 2022./2023. gada sezonā otro pēc kārtas nespēja kvalificēties Stenlija kausa izcīņai, Rietumu konferencē ieņemot devīto vietu. Tā par diviem punktiem atpalika no astotajā pozīcijā esošās Vinipegas ''Jets''. Rietumu konferences finālā klubs nav spēlējis kopš 2004. gada.

Pagaidām vakantas treneru vietas ir vēl divās citās NHL komandās - Elvja Merzļikina pārstāvētajā Kolumbusas ''Blue Jackets'', kas pēc ļoti neveiksmīgās 2022./2023. gada sezonas atlaida Bredu Lārsenu, kā arī Ņujorkas ''Rangers''.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/calgary-fl...

     [+] [-]

, 2023-06-13 08:52, pirms gada
Haska.

     [+] [-]

, 2023-06-13 14:19, pirms gada
cerams ka laus Rubinam izpausties!

     [+] [-]

, 2023-06-13 14:54, pirms gada
Blue Jackets jaunais treneris ir Bebkoks, SC skribenti neprot lasīt?