Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kleinam traumas dēļ nāksies izlaist trīs līdz četras nedēļas

Kleinam traumas dēļ nāksies izlaist trīs līdz četras nedēļas
Kevins Kleins
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubam Ņujorkas “Rangers” gandrīz līdz regulārās sezonas beigām nāksies iztikt bez aizsarga Kevina Kleina, kurš trešdien spēlē pret Vašingtonas “Capitals” savainojis kreiso roku.

Trešdien “Rangers” ar rezultātu 3:1 pārspēja Vašingtonas “Capitals”, taču mača izskaņā pēc krievu hokejista Aleksandra Ovečkina metiena ripa trāpīja Kevinam Kleinam pa roku. "The New York Post" paziņojumā teikts, ka kanādietim veikti rentgenuzņēmumi, tomēr komandas vadība nevēlas atklāt savainojuma nopietnību. Tiek lēsts, ka hokejistam nāksies izlaist aptuveni trīs līdz četras nedēļas, kas nozīmē, ka viņš atgriezīsies regulārās sezonas izskaņā vai tikai izslēgšanas spēlēs.

30 gadu vecajam hokejistam šī ir desmitā sezona Nacionālajā hokeja līgā un šosezon 65 spēlēs guvis deviņus vārtus un atdevis 17 rezultatīvas piespēles, kas līdz šim ir augstākais panākums viņa karjerā. 2014.gadā Kleins apmaiņā pret Maiklu Del Zotto no Nešvilas “Predators” pievienojās Ņujorkas “Rangers”

Ņujorkas “Rangers” uzvarējusi pēdējās trīs spēlēs un ar 91 punktu dala pirmo vietu visā līgā ar vēl piecām komandām, bet jau 15.martā tiksies ar Bufalo “Sabres”.

Izmantotie resursi:
TSN