Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Oilers'' pēc neveiksmīgā sezonas ievada atbrīvo galveno treneri un viņa asistentu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Oilers'' pēc neveiksmīgā sezonas ievada atbrīvo galveno treneri un viņa asistentu
Džejs Vudkrofts. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Edmontonas ''Oilers'' pēc nesekmīgā sezonas sākuma lēmusi veikt pārmaiņas uz komandtiltiņa un no darba pienākumiem atbrīvot līdzšinējo galveno treneri Džeju Vudkroftu un viņa asistentu Deivu Mensonu.

Edmontonas hokejisti jauno sezonu sākuši ar tikai trīs uzvarām 13 mačos, kas viņus ierindo priekšpēdējā vietā visā līgā, apsteidzot vienīgi Sanhosē ''Sharks''.

Vājais sezonas ievads kalpojis par pamatu galvenā trenera nomaiņai. No posteņa atlaists Džejs Vudkrofts, kurš komandu trenēja kopš 2022. gada februāra, kad sākotnēji kā pagaidu galvenais treneris aizstāja iepriekš atlaisto Deivu Tipetu. Tāpat amatu organizācijā zaudējis Vudkrofta asistents Deivs Mensons.

Uz ''Oilers'' komandtiltiņa Vudkrofta vietā stāsies 45 gadus vecais Kriss Knoblauhs – speciālists, kuram tā būs pirmā NHL pieredze kā galvenajam trenerim. Viņš jaunības dienās trenēja vienu no ''Oilers'' līderiem Konoru Makdeividu. Par Knoblauha asistentu iecelts Pols Kofijs.

Edmontonas hokejisti nākamo spēli aizvadīs naktī uz otrdienu, mājās uzņemot Ņujorkas ''Islanders''.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/EdmontonOilers/...

  -1 [+] [-]

, 2023-11-12 23:28, pirms 11 mēnešiem
Pēdējais laiks,jo Edmontonai būs jāpieliek milzīgas pūles,lai atspēlētu zaudēto.Iepriekšējā sezonā Vudkrofta vadībā Edmontonai bija labi rezultāti regulārajā sezonā,nezin kas šosezon nojuka.

  +1 [+] [-]

, 2023-11-13 03:27, pirms 11 mēnešiem
alguns rakstīja: Pēdējais laiks,jo Edmontonai būs jāpieliek milzīgas pūles,lai atspēlētu zaudēto.Iepriekšējā sezonā Vudkrofta vadībā Edmontonai bija labi rezultāti regulārajā sezonā,nezin kas šosezon nojuka.
Nojuka viss un cēloņi saprotami. Pirmkārt, vārtu līnija. Pārāk paļāvās uz Skineru, kurš šogad nevelk, kamēr Kembels turpina nevilktu. Otrkārt, tas vairākums, kas bija ilgu laiku pērn bija neticami ja turpinātos - šobrīd vairākums ir vājš. Treškārt, līdzīgi kā vārtu līnija, arī aizsardzība gadiem ir Oilers problēma, kur nekas nopietns starpsezonā nav risināts. Ceturtkārt - jau kuro gadu Oilers lielā mērā ir atkarīga no 2 spēlētājiem. Pērn viņi demonstrēja 21. gs NHL kosmosu, šogad Leo un jo īpaši Konora ir jūtami piebremzējuši. Un sastāva dziļuma tai komandai nav. Ja nevelk šie 2, ja vārtu līnija atkal ir siets, ja nav uzlabojumu aizsardzībā, ja ir pazudis vairākums - vieta līgas dibengalā ir pilnīgi loģiska. Drīzāk pērnā ļoti labā sezona bija - kā viņiem izdevās?

  -1 [+] [-]

, 2023-11-13 09:20, pirms 11 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Nojuka viss un cēloņi saprotami. Pirmkārt, vārtu līnija. Pārāk paļāvās uz Skineru, kurš šogad nevelk, kamēr Kembels turpina nevilktu. Otrkārt, tas vairākums, kas bija ilgu laiku pērn bija neticami ja turpinātos - šobrīd vairākums ir vājš. Treškārt, līdzīgi kā vārtu līnija, arī aizsardzība gadiem ir Oilers problēma, kur nekas nopietns starpsezonā nav risināts. Ceturtkārt - jau kuro gadu Oilers lielā mērā ir atkarīga no 2 spēlētājiem. Pērn viņi demonstrēja 21. gs NHL kosmosu, šogad Leo un jo īpaši Konora ir jūtami piebremzējuši. Un sastāva dziļuma tai komandai nav. Ja nevelk šie 2, ja vārtu līnija atkal ir siets, ja nav uzlabojumu aizsardzībā, ja ir pazudis vairākums - vieta līgas dibengalā ir pilnīgi loģiska. Drīzāk pērnā ļoti labā sezona bija - kā viņiem izdevās?
beidz buhāt, pirms komentē.

     [+] [-]

, 2023-11-13 17:56, pirms 11 mēnešiem
Skatoties tās pēdējās viņu spēles, neatstāj sajūta, ka komanda gribēja tikt vaļā no tā Kobzona. Redzēs, kā tālāk ies.