Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Nolans: "Ja katrs spēlēs kā Girgensons, "Sabres" viss būs kārtībā"

Nolans: "Ja katrs spēlēs kā Girgensons, "Sabres" viss būs kārtībā"
Zemgus Girgensons
Foto:AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) jauno sezonu veiksmīgi sācis vienīgais Latvijas hokejists līgā Zemgus Girgensons, kurš divās spēlēs Bufalo "Sabres" sastāvā izcēlies ar diviem vārtu guvumiem.

Lai gan šonakt Zemgus Girgensons un Bufalo "Sabres" cieta sakāvi cīņā ar Čikāgas "Blackhawks" (2:6), Bufalo galvenais treneris Teds Nolans veltīja latvietim ļoti atzinīgus vārdus. Nolans slavēja Girgensonu par viņa darba spējām un sniedza kā piemēru komandas biedriem.

Pēc pirmajiem diviem periodiem rezultāts bija neizšķirts (2:2), un tikai trešajā Čikāga pilnībā pārvarēja Bufalo komandas pretestību. "Trešajā periodā viņu vadošie hokejisti uzlaboja savu sniegumu, savukārt mēs – nē. Iemesls, kāpēc mēs pirms tam atspēlējāmies (no 0:2), bija Zemgus Girgensons. Viena lieta, ko daudzi cilvēki no viņa varētu mācīties, ir centība. Viņš vienkārši strādā. Ja mēs panāksim, ka visi darīs tāpat, komandai viss būs kārtībā. Kaut kādu iemeslu dēļ gan mums šovakar bija pārāk daudz pasažieru," atzina Nolans.

Girgensons guva komandas pirmos vārtus spēles astotajā minūtē, bet visā spēlē pavadīja laukumā 15 ar pusi minūtes, trīs reizes meta pa vārtiem un izpildīja trīs spēka paņēmienus. "Sabres" nākamo maču aizvadīs savā laukumā, naktī uz 14. oktobri uzņemot Anaheimas "Ducks".

Izmantotie resursi:
The Official Web Site - Buffalo Sabres

1 2 49 komentāri

  +5 [+] [-]

, 2014-10-12 13:38, pirms 10 gadiem
Zemgus tiešām priecē , bet nu komandai tiešām jāuzlabo sniegums sevišķi 3 periodos, 2 spēles zaudēt dēļ katastrofāla 3 perioda īsti labi tas nav.

  -2 [+] [-]

, 2014-10-12 13:39, pirms 10 gadiem
Girgensons ir Nolana vienīgais glābiņš, t.i., ja Zemgus aizvadīs individuāli ļoti spilgtu sezonu, tad tas var ļaut Tedim noturēties savā amatā vēl kādu laiciņu arī bez rezultāta, t.i., ar domu - ir jaunie censoņi, viņiem jāpieaugas un nu tad tik būs.

Pieļauju, ka pie cita trenera, ne Nolana, tas pats Grigorenko ar jau spēlētu un spēlētu ne švaki.

  -4 [+] [-]

, 2014-10-12 13:39, pirms 10 gadiem
zaxx rakstīja: Zemgus tiešām priecē , bet nu komandai tiešām jāuzlabo sniegums sevišķi 3 periodos, 2 spēles zaudēt dēļ katastrofāla 3 perioda īsti labi tas nav.
Nu kā, Nolans jau nomotivēja savus čaļus! Viņš mums publiskās runas guru - Cālis'2013.

  +7 [+] [-]

, 2014-10-12 13:40, pirms 10 gadiem
Piemērs katram topošajam sportistam! Noteikti gada sportists, atlēts!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2014-10-12 13:49, pirms 10 gadiem
Melissa rakstīja: Nē, nu viņš tiešām Tev būs ko nodarījis
A zin kas mani dara zināmā mērā bažīgu? Tas, ka tu mēģini uzrakstīt repliku uz katru manu repliku par Nolanu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-10-12 13:54, pirms 10 gadiem
Torins rakstīja: Daudzi brīnās, kāpēc Lipmans viņu atlaida.

Par ko tur brīnīties? Kā treneris viņš ir nejēga, rezultāta nebija, ja neskaita haļavu pret Šveici,.

Nu vienīgi medu liet uz brūcēm gan viņš prot.
cirvis tu esi,, ibio rio
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-10-12 13:57, pirms 10 gadiem
Simply_the_BEAST rakstīja: Girgensons ir Nolana vienīgais glābiņš, t.i., ja Zemgus aizvadīs individuāli ļoti spilgtu sezonu, tad tas var ļaut Tedim noturēties savā amatā vēl kādu laiciņu arī bez rezultāta, t.i., ar domu - ir jaunie censoņi, viņiem jāpieaugas un nu tad tik būs.

Pieļauju, ka pie cita trenera, ne Nolana, tas pats Grigorenko ar jau spēlētu un spēlētu ne švaki.
Tu aizmirsti, ka Sabres GM un vadības uzdevums visdrīzāk ir palikt pēdējiem.

Ja cieši seko līdzi Sabres, tad pieņemtie lēmumi sastāva izvēlē un selekcijā kā tādā bieži nav optimāli un man ir diezgan liela pārliecība, ka tas tiek darīts apzināti.

Respektīvi, mērķis ir atrast balansu, lai komanda pārsvarā zaudē, bet nekļūst par galīgiem pastarīšiem, kas ievērojami atpaliek no priekšpēdējās vietas. Viss par to liecina.

Pašreizējais modelis ir vājš un komandai ir rezerves - ne tikai Grigorenko, bet arī Lāšons, kas ir labāks par visu pašreizējo 4. maiņu. Daļēji arī Armija. Tāpat arī Rūvīdels būtu uzlabojums pār pāris aizsargiem, neskaitot traumētos.

Neviens nav idiots un visi saprot, ka Grigorenko ne tuvu nebūtu vājākais uzbrucējs sastāvā šobrīd.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-10-12 13:58, pirms 10 gadiem
Nolans nekur nepazudīs arī tad, ja komanda būs pēdējā vietā.
Slēpts komentārs: Simply_the_BEAST
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-12 14:20, pirms 10 gadiem
Dzoniy rakstīja: Ko Tu murgo?Ne no Girgensona sezonas ir atkariga Nolana darba stabilitate!Sobrid rezultati nav tik svarigi-galvenais ir pareiza prospektu sagatavosana. t.i. Laut viniem attistit savas spejas spelejot junioros/AHL pirmajas mainas,top minutes un PP laiku.


Un Grigorenko ari visticamak speles,bet sobrid ir svarigak dot vinam lielaku speles laiku un PP AHL,neka marinet vinu 3.maina NHL ar padsmit minutem...
Ne jau nu tagad visi skatīsies kā nospēlēja Zemgus un priecāsies par viņu un tāpēc Nolanu turēs, lai Girgensonam ļauj izspēlēties.

Zemgus veiksmīgā spēle ir tas ar ko Nolans var atšaudīties pret īpašniekiem un faniem - t.i., mums ir Girgensons, kas labi spēlē, bet vēl mums tač ir i Grigorenko i vēl kaudze ar jaunajiem, pagaidiet un viņi sāks spēlēt tāpat.

Ja Zemgus nespēlēs TOP līmenī, tad Nolanam nebūs aiz kā piesegties, jo reāli komanda kāda bija kad viņš to paņēma, tāda i ir pašlaik. Un runa nav par to, ka viņi gaida jaunos, komanda vispār ir vāja un nemaz nevirzās uzlabojumu virzienā. Iespējams, ka viņi mēģinās iet PIT un CHI ceļu, taču tas nozīmē, ka vismaz gadus 5 ne par kādu TOP līmeņa hokeju var nesapņot un, visdrīzāk, savā labākajā laikā Sabres ieies jau bez Nolana.

  -2 [+] [-]

, 2014-10-12 14:26, pirms 10 gadiem
Nevēlos būt piekasīgs un apšaubīt a. god. raksta autora godaprātu, taču, vai varētu lūgt precīzu linku uz avotu, nevis Sabres mājas lapas adresi? Tā sagadījās, ka kopš no rīta pamodos, meklēju pēcspēles komentārus, bet nekur neko neatrodu. Savukārt citētā frāze pārlieku jau nu izklausās pēc pagājušās sezonas pavasara.

  +3 [+] [-]

, 2014-10-12 14:36, pirms 10 gadiem
Simply_the_BEAST rakstīja: Šosezon - visdrīzāk jau tā, ja vien nesāks kārtīgi kāst, bet nākamsezon jau viņam var gadīties visādi, ja nav rezultāta.

Par to apzināto zaudēšanu... protams, mana replika būs ĻOTI provokatīvi-humoristiska, bet no šī visa var secināt:

NOLANU ŅEM PAR TRENERI TĀS KOMANDAS, KAS GRIB APZINĀTI ZAUDĒT!

Nolanu ņem par treneri tās komandas, kas atrodas pastarīšu lomā un kurām it sevišķi nepieciešama psiholoģiskā noturība un Nolana motivācijas spējas, lai spētu noturēties un nesabrukt, it sevišķi jau 82 spēļu sezonas laikā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-10-12 14:44, pirms 10 gadiem
MachimoI rakstīja: Nolans nekur nepazudīs arī tad, ja komanda būs pēdējā vietā.
tā vis nesaki, ne katru reizi viņš atradīs "Latviju" atgriezties NHL...var uz ilgu laiku nolaisties uz minoriem vai sākt piemēram admistrēt ko citu NHL klubā, tikai ne trenēt...lūzeri nekur nepatīk, lai cik motivēti viņi zaudētu spēli pēc spēles
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-10-12 15:22, pirms 10 gadiem
antuuns rakstīja: Nevēlos būt piekasīgs un apšaubīt a. god. raksta autora godaprātu, taču, vai varētu lūgt precīzu linku uz avotu, nevis Sabres mājas lapas adresi? Tā sagadījās, ka kopš no rīta pamodos, meklēju pēcspēles komentārus, bet nekur neko neatrodu. Savukārt citētā frāze pārlieku jau nu izklausās pēc pagājušās sezonas pavasara.
vēl viens nejēga, kuram vajag visu kā ar karotīti mutē ieliet...

SABRES UNABLE TO SPOIL BLACKHAWKS' HOME OPENER ...

“The reason we came back was a guy like Girgensons,” Nolan said. “The one thing a lot of people can take from him is his effort. He just works and if you get everybody to do that then we’ll be OK, but whatever reason, we had too many passengers tonight.”

     [+] [-]

, 2014-10-12 15:25, pirms 10 gadiem
Mr.V. rakstīja: Piemērs katram topošajam sportistam! Noteikti gada sportists, atlēts!
Gada sportists? Nu, nu?

  -2 [+] [-]

, 2014-10-12 15:35, pirms 10 gadiem
anjo rakstīja: Gada sportists? Nu, nu?
Kas tad vēl konkurē? Tu?

     [+] [-]

, 2014-10-12 15:42, pirms 10 gadiem
Problem? rakstīja: Kas tad vēl konkurē? Tu?
Gulbis, protams. Vēl Rastorgujevs.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-12 15:53, pirms 10 gadiem
zaipis rakstīja: tā vis nesaki, ne katru reizi viņš atradīs "Latviju" atgriezties NHL...var uz ilgu laiku nolaisties uz minoriem vai sākt piemēram admistrēt ko citu NHL klubā, tikai ne trenēt...lūzeri nekur nepatīk, lai cik motivēti viņi zaudētu spēli pēc spēles
Es domāju par šo sezonu un Sabres galvenā trenera amatu.

Atlaišana var tikt apsvērta tad, ja komanda rāda brutāli sūdīgu sniegumu un ir tuvu NHL antirekordam punktu/uzvaru ziņā.

Neviens no viņa neprasa uzvarēt Hawks.

     [+] [-]

, 2014-10-12 15:56, pirms 10 gadiem
Problem? rakstīja: Kas tad vēl konkurē? Tu?
olimpiskajā gada parasti gada sportista titulus iedod tiem,kam medāļi olimpiādēs.. Tātad atkal M.Dukurs, anjo jau minētais Gulbis un Rastorgujevs varētu būt nākamie sarakstā, tāpat arī Nitišam ( ja ņem klāt autosportisus var iedot) ,protams, starp viņiem arī Girgensons ar noteikumu,ka turpinās aktīvi visus klapēt bortos un gūt pa punktam nu vismaz katrā otrajā spēlē

  +1 [+] [-]

, 2014-10-12 16:03, pirms 10 gadiem
dueto rakstīja: olimpiskajā gada parasti gada sportista titulus iedod tiem,kam medāļi olimpiādēs.. Tātad atkal M.Dukurs, anjo jau minētais Gulbis un Rastorgujevs varētu būt nākamie sarakstā, tāpat arī Nitišam ( ja ņem klāt autosportisus var iedot) ,protams, starp viņiem arī Girgensons ar noteikumu,ka turpinās aktīvi visus klapēt bortos un gūt pa punktam nu vismaz katrā otrajā spēlē
Bļāviens! Pavisam aizmirsu par Dukuru.

     [+] [-]

, 2014-10-12 16:20, pirms 10 gadiem
MachimoI rakstīja: Es domāju par šo sezonu un Sabres galvenā trenera amatu.

Atlaišana var tikt apsvērta tad, ja komanda rāda brutāli sūdīgu sniegumu un ir tuvu NHL antirekordam punktu/uzvaru ziņā.

Neviens no viņa neprasa uzvarēt Hawks.
tu nevari zināt, ko domā komandas īpašnieki ...jo tomēr tu esi tikai Sabres līdzskējējs jo tur spēlē Girgensons un trenē Nolans...
p.s. vēl tagad atceros, kā domāji, ka Bufalo ir Ņujorkas piepilsēta

  +1 [+] [-]

, 2014-10-12 16:25, pirms 10 gadiem
"Sabres" nākamo maču aizvadīs savā laukumā, naktī uz 14. oktobri uzņemot Anaheimas "Ducks". - Nu, nu. Spēles sāksies 13. oktobrī 22:00 pēc LV laika.

  -1 [+] [-]

, 2014-10-12 16:36, pirms 10 gadiem
anjo rakstīja: Bļāviens! Pavisam aizmirsu par Dukuru.
pagaidām neredzu neviena iemesla, lai Latvijas jaunākajā vēsturē gada balvu pirmo reizi piešķirtu komandu sporta veida pārstāvim...

  -1 [+] [-]

, 2014-10-12 16:57, pirms 10 gadiem
zaipis rakstīja: pagaidām neredzu neviena iemesla, lai Latvijas jaunākajā vēsturē gada balvu pirmo reizi piešķirtu komandu sporta veida pārstāvim...
ja atmiņa neviļ, Ozo taču dabūja gada balvu sportā pirms dažiem gadiem.

  +2 [+] [-]

, 2014-10-12 17:15, pirms 10 gadiem
Argonauts rakstīja: ja atmiņa neviļ, Ozo taču dabūja gada balvu sportā pirms dažiem gadiem.
ja ko saņēma, tad ne kā gada labākais sportists:

2005 Viktors Ščerbatihs
2006 Mārtiņš Rubenis
2007 Viktors Ščerbatihs
2008 Māris Štrombergs
2009 Jānis Miņins
2010 Martins Dukurs
2011 Martins Dukurs
2012 Māris Štrombergs
2013 Martins Dukurs

p.s. 2014 būs noteikti OS bobslejisti, varbūt Dukurs...

     [+] [-]

, 2014-10-12 17:17, pirms 10 gadiem
zaipis rakstīja: ja ko saņēma, tad ne kā gada labākais sportists:

2005 Viktors Ščerbatihs
2006 Mārtiņš Rubenis
2007 Viktors Ščerbatihs
2008 Māris Štrombergs
2009 Jānis Miņins
2010 Martins Dukurs
2011 Martins Dukurs
2012 Māris Štrombergs
2013 Martins Dukurs
Pareizi, Ozo nedabūja vis gada labākā, bet gan populārākā sportista balvu. Šķiet, tas bija 2009. vai 2010. gadā.
1 2 49 komentāri