Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kelehens pēc apendicīta operācijas izlaidīs sesto spēli pret "Canadiens"

Kelehens pēc apendicīta operācijas izlaidīs sesto spēli pret "Canadiens"
Raiens Kelehens
Foto: AFP/Scanpix

NHL komandas Tampebejas "Lighnting" amerikāņu uzbrucējam Raienam Kelehenam veikta apendicīta operācija, kā dēļ viņš būs spiests izlaist Austrumu konferences pusfināla sērijas sesto spēli pret Monreālas "Canadiens".

30 gadus vecajam Raienam Kelehenam aizvadītajā naktī tika veikta neatliekama apendicīta operācija un pagaidām nav zināms, pēc cik ilga laika uzbrucējs varēs atgriezties ierindā.

NHL regulārajā čempionātā Kelehens 77 mačos guva 24 vārtus un izdarīja 30 rezultatīvas piespēles, bet 12 Stenlija kausa izcīņas mačos viņa kontā ir trīs rezultatīvas piespēles un labākais lietderības koeficients komandā (+7).

"Lightning" komanda pēc piecām spēlēm ir vadībā sērijā ar 3-2, bet sestais mačs naktī uz trešdienu risināsies Tampā. Jāpiebilst, ka pēc trim spēlēm "Lightning" bija izvirzījies vadībā ar 3-0, tomēr pēdējās divās spēlēs uzvaras svinēja "Canadiens" hokejisti.

Otrā Austrumu konferences pusfināla pārī - Ņujorkas "Rangers" pret Vašingtonas "Capitals" - būs nepieciešama izšķirošā, septītā spēle. Tikmēr Rietumu konferencē jau zināmi abi finālisti - Čikāgas "Blackhawks" un Anaheimas "Ducks".

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2015-05-12 11:16, pirms 9 gadiem
Apendicīta operācija un tikai vienu maču izlaidīs?

     [+] [-]

, 2015-05-12 16:07, pirms 9 gadiem
sandis444444 rakstīja: Apendicīta operācija un tikai vienu maču izlaidīs?
man arī bija nesen apendicīta operācija. 12h pēc operācijas biju mājās. sīkās griezumu rētas protams dzīst kādu laiciņu, bet tas arī viss. Spēlēs prosta ar kkādu painkilleru šprici.