Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Rangers'' pārspēj ''Devils'', ''Jets'' un ''Kings'' svin sausās uzvaras

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Rangers'' pārspēj ''Devils'', ''Jets'' un ''Kings'' svin sausās uzvaras
Mika Zibanejads. Foto: AFP/Scanpix

Naktī uz otrdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) uzvarēja Ņujorkas ''Rangers'', Sentluisas ''Blues'', Vinipegas ''Jets'' un Losandželosas ''Kings'', kas attiecīgi pārspēja Ņūdžersijas ''Devils'' (3:1), Bostonas ''Bruins'' (5:1), Vašingtonas ''Capitals'' (3:0) un Ņujorkas ''Islanders'' (3:0).

• Naktī uz otrdienu NHL Ņujorkas ‘’Rangers’’ ar 3:1 pārspēja Ņūdžersijas ‘’Devils’’. Klubs svinēja otro uzvaru pēc kārtas, Austrumos ieņemot trešo vietu. Pretinieki piedzīvoja ceturto zaudējumu piecās spēlēs.

• Mika Zibanejads ar sezonas 20. vārtiem izvirzīja ‘’Rangers’’ vadībā, bet otrā perioda beigās klubs pārsvaru dubultoja. Vinsents Tročeks panākumu garantēja ar precīzu metienu tukšos vārtos.

• Zibanejads pārtrauca 30 spēļu sēriju, kurā viņam nebija izdevies gūt vārtus, spēlējot pilnos sastāvos. ‘’Rangers’’ uzvarēja ‘’Devils’’ trešo reizi sezonā.

• Ar sausiem rezultātiem 3:0 uzvarēja Vinipegas ‘’Jets’’ un Losandželosas ‘’Kings’’. Pirmie ar šādu rezultātu pārspēja Vašingtonas ‘’Capitals’’, bet otrie – Ņujorkas ‘’Islanders’’.

• ‘’Jets’’ sastāvā ceturto sezonas sauso spēli aizvadīja Konors Helebaks, kurš atvairīja visus ‘’Capitals’’ izdarītos 23 metienus.

• Losandželosas klubs tikmēr pārtrauca sešu uzvaru sēriju ‘’Islanders’’. Uzvarētājiem ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Trevors Mūrs (sezonā 25+20), bet visus ‘’Islanders’’ izdarītos 26 metienus atvairīja Dāvids Ritihs, kuram otrā sausā spēle sezonā.

• Savukārt trīs zaudējumu sēriju pārtrauca Sentluisas ‘’Blues’’, kas ar 5:1 pārspēja vienu no Austrumu konferences līderēm Bostonas ‘’Bruins’’.

• Kasperi Kapanens maču pabeidza ar vārtiem un divām rezultatīvajām piespēlēm, bet vārtos Džoels Hofers atvairīja 36 no ‘’Bruins’’ izdarītajiem 37 metieniem.

NHL spēles 12. martā

SpēleRezultāts
Bruins - Blues1:5
Rangers - Devils3:1
Jets - Capitals3:0
Kings - Islanders3:0