Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Maple Leafs" vārtsargam veikta sirds operācija

Juris Miņins
Juris Miņins

"Maple Leafs" vārtsargam veikta sirds operācija
Jonass Gustavsons
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Toronto "Maple Leafs" un Zviedrijas izlases vārtsargs Jonass Gustavsons gūlies uz operāciju galda, lai veiktu sirds operāciju, kam būtu jāpalīdz tikt galā ar vārtsarga sirds aritmijas problēmām.

Komandas vadība paziņoja, ka spēlētājam ir veikta neliela sirds operācija, kuras galvenais mērķis bija tikt galā ar sirds aritmijas problēmām, kuras vārtsargu moka jau kādu laiku un kuru dēļ (paaugstināt sirds ritma) viņš nepabeidza savu iepriekšējo maču.

Jāpiebilst, ka šī Gustavsonam ir jau otrā sirds operācija, pirmā tika veikta vēl pirms viņa debijas NHL, 2009. gada rudenī. Paredzams, ka zviedru vārtsargs treniņus varēs atsākt aptuveni pēc nedēļas.

Atgādināsim, ka pēc visai cerīgās debijas sezonas, šogad Jonasa Gustavsona sniegums ir tāls no gaidītā, jo 23 mačos viņš spējis savai komandai atnest vien sešas uzvaras. Tāpat viņa kontā ir ielaisti 3.28 vārti vidēji mačā un atvairīti 89% no visiem pretinieku metieniem. Pašlaik Gustavsonu Toronto komandas vārtos, ne bez panākumiem, aizstāj 22 gadus vecais Džeimss Reimers.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

Slēpts komentārs: Dzinja

  +8 [+] [-]

, 2011-02-12 17:29, pirms 14 gadiem
Žēl GUSTAVSONA

  +1 [+] [-]

, 2011-02-12 20:12, pirms 14 gadiem
Huet rakstīja: Žēl GUSTAVSONA
Tiešām. :/

  -1 [+] [-]

, 2011-02-12 23:23, pirms 14 gadiem
"Paredzams, ka zviedru vārtsargs treniņus varēs atsākt aptuveni pēc nedēļas." - kardioloģija spērusi milzu soli. Vai arī jāpameklē oriģiālteksts un jāpalūko, kas tur īsti rakstīts.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-13 00:28, pirms 14 gadiem
no -> sportingnews.com
He had a procedure for a heart ablation, which MayoClinic.com describes as surgery to correct heart rhythm.
________________________
Jap, pēc šīs procedūras pacients var doties mājās tajā pašā vai nākamajā dienā pēc procedūras izdarīšanas!