Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Mozers izvairās no arbitrāžas tiesas, ar "Lightning" noslēdzot 6,75 miljonu līgumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mozers izvairās no arbitrāžas tiesas, ar "Lightning" noslēdzot 6,75 miljonu līgumu
Janiss Mozers. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Tampabejas "Lightning" ar jauniegūto aizsargu Janisu Mozeru noslēdzis 6,75 miljonus dolāru vērtu līgumu uz divām sezonām, tādējādi izvairoties no arbitrāžas tiesas.

24 gadus vecais Janiss Mozers nonāca Tampabejas "Lightning" rīcībā NHL drafta laikā, kad Tampa aizmainīja Mihailu Sergačovu uz Jūtu, pretī saņemot šveicieti Mozeru, Konoru Gīkiju un divas drafta izvēles.

Mozers "Lightning" pievienojās kā ierobežoti brīvais aģents un, nespējot vienoties par līgumu, iesniedza prasību arbitrāžas tiesā, taču abām pusēm izdevies vienoties krietni pirms sēdes. Noslēgts līgums par 3,375 miljoniem sezonā jeb 6,75 miljoniem divos gados.

Pagājušajā sezonā Mozers pārstāvēja Arizonas "Coyotes" un 80 spēlēs izcēlās ar pieciem vārtiem un 21 piespēli. Starpsezonā Mozers nonācis Floridā, kamēr "Coyotes" pārcēlās uz Jūtu.

No nākamās sezonas "Lightning" pārstāvēs arī latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, kurš komandai pievienojās kā brīvais aģents, parakstot līgumu uz trīs sezonām.

Izmantotie resursi:
https://www.sportsnet.ca/nhl/articl...