Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Peverlijs atpūšas, ārsti cenšas noskaidrot sirdsdarbības traucējumu iemeslus

Agris Suveizda

Peverlijs atpūšas, ārsti cenšas noskaidrot sirdsdarbības traucējumu iemeslus
Ričs Peverlijs cīņā ar Miko Koivu
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Dalasas "Stars" spēlētājs Ričs Peverlijs, kurš sirdsdarbības traucējumu dēļ iepriekšējā spēlē pret Kolumbusas "Blue Jackets" saļima uz rezervistu soliņa, pašlaik atpūšas slimnīcā, kur viņam tiek veiktas papildus medicīniskās pārbaudes.

"Ričs Peverlijs komfortabli atpūšas, un slimnīcā tiek novērots viņa veselības stāvoklis. Viņam pašreiz tiek veiktas pārbaudes, lai noskaidrotu, kas izraisīja vakardienas atgadījumu," teikts Dalasas "Stars" ģenerālmenedžera Džima Nila paziņojumā.

"Visas pārbaudes un novērošana tiek koncentrēta ar mērķi atrast notikuma iemeslu un ilgtermiņa risinājumu, lai novērstu šo problēmu," paziņojumā turpināts. "Ričs komunicē ar komandas biedriem un draugiem. Viņš ir neizsakāmi pateicīgs visiem, kas par viņu aizlūdz, un pasakās par atbalstu, kuru saņēmis no faniem un draugiem."

Jau vēstījām, ka naktī uz šodienu netika pabeigta spēle starp "Stars" un "Blue Jackets", tobrīd ar rezultātu 1:0 vadībā esot Kolumbusas komandai. Iemesls bija Peverlija pēkšņā saļimšana uz rezervistu soliņa, un tikai zibenīgā mediķu reakcija ļāva glābt 31 gadu vecā uzbrucēja dzīvību. Peverlijs šosezon ir guvis 30 punktus (7+23), bet savā NHL karjerā viņš izcēlies ar 84 vārtu guvumiem.

Tikmēr Ziemeļamerikas mediji ziņo, ka "Stars" nākamajā spēlē pret Sentluisas "Blues" nāksies iztikt ari bez Aleksa Čiasona, kurš esot bijis satriekts par Peverlija saļimšanu. Čiasons tika izrakstīts no slimnīcas, taču "Stars" izlēma viņu nesūtīt izbraukumā uz Sentluisu.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-03-12 22:39, pirms 11 gadiem
Lūk apliecinājums ka sportisti ne tikai naudas deļl to visu dara..chalis ar slimu sirdi mochii visu cieņu tādiem ka viņs.. es domāju ka ir vēl daudz tādu sportistu pasaulē