Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

papildināts "Penguins" devītā uzvara pēc kārtas, Malkins atkal rezultatīvākais

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Penguins" devītā uzvara pēc kārtas, Malkins atkal rezultatīvākais
Jevgeņiju Malkinu nespēja apturēt arī "Bruins" kapteinis Zdeno Hāra
Foto: AFP/Scanpix

Devīto uzvaru pēc kārtas izcīnījis Nacionālās hokeja līgas klubs Pitsburgas "Penguins", kas šovakar savā laukumā ar 5:2 apspēlēja pašreizējo Stenlija kausa čempioni – Bostonas "Bruins". Par rezultatīvām piespēlēm iegūtie trīs punkti ļāvuši krievu uzbrucējam Jevgeņijam Malkinam atkal kļūt par līgas labāko punktu vācēju.

"Penguins" otro vārtu guvumā piespēlējot aizsargam Metam Niskanenam, Malkins sasniedza 500 karjerā gūto punktu robežu. Sasniegumam viņam bija nepieciešamas 413 spēles. Jāpiebilst, ka punktu nopelnīja arī Džeimss Nīls, kuram tas bija 200. karjerā.

Spēles gaitā katrs nopelnīja vēl pa diviem punktiem – vispirms Nīls pirmās trešdaļas noslēgumā panāca 3:0 (Malkins piespēlēja), savukārt otrā perioda ievadā abi asistēja Krisam Kunicam. Pirmos "Penguins" vārtus ar plaukstas metienu guva Ārons Ešams.

Otrajās 20 minūtēs "Bruins" divreiz pietuvoties līdz divu vārtu deficītam palīdzēja Davids Krejči, bet pēdējais vārds tomēr piederēja mājiniekiem – Paskāls Dupuī izcēlās četras minūtes pirms beigām, panākot 5:2 "Penguins" labā.

Pitsburgas klubam tā bija jau devītā uzvara pēc kārtas! 68 spēlēs nopelnīti 89 punkti, taču "Penguins" spēlē vienā konferencē ar Rietumu konferences labāko komandu – Ņujorkas "Rangers" –, tādēļ augstāk par 4. vietu netiek.

Pateicoties iegūtajiem trim punktiem, Malkins atkal apsteidzis Stīvenu Stemkosu no Tampabejas "Lightning" un ar 84 punktiem kļuvis par līgas rezultatīvāko hokejistu. Jāmin, ka spēli klātienē vēroja hokejista vecāki.

Jāpiebilst, ka "Penguins" joprojām spēlē bez kanādiešu centra uzbrucēja un komandas kapteiņa Sidnija Krosbija. Iespējams, viņš ierindā atgriezīsies nākamajā spēlē, kas būs tieši pret "Rangers".

Tikmēr "Bruins" sastāvā šovakar debitēja vārtsargs Mārtijs Turko, kurš pēc neveiksmīgās pirmās trešdaļas (trīs vārti no 10 metieniem) nomainīja Timu Tomasu. Turko "Bruins" varēs palīdzēt tikai regulārajā sezonā, jo tika pieteikts pārāk vēlu.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  +4 [+] [-]

, 2012-03-11 21:10, pirms 13 gadiem
Dupuī iemeta ekselentu banku, - iekliedzās, saņēma piespēli no Stāla, ātrumā apmānīja Lučiču gluži kā 8. klases skolēnu un izskrēja 1 pret 1 ar Turko.

Vēl viena interesanta lieta, - Stālam 8 spēļu pointstreiks, 3+11 kopā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-03-11 21:12, pirms 13 gadiem
masalskis123 rakstīja: Tas ir vienkārši kaut kas, kā Pens spēlē brīžiem šķiet ka neviens nespēs viņus apturēt. Un atkal virsotnē ir Malkins ar 84 pt
Nu ko cerams otrdien jau ar Krosbiju ierindā būs arī 10 uzvara pēc kārtas.
Ceturdien, bet par pārējo pilnīgi piekrītu!

Un cerams, ka Malkins nedabūs diskvalifikāciju...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-03-11 21:28, pirms 13 gadiem
The best
Slēpts komentārs: KrokodiIs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Leflērs
Slēpts komentārs: Le Saint
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Modritis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-03-11 22:52, pirms 13 gadiem
Cepuri nost, laiž kā Mario laikos! Prieks par sniegumu. Kāds īsti zin kad atgriezīsies Krosbijs ar 100% atdevi?
Pīngvīnu marš turpinās ! Hepī fītot līdz Finālam!
Slēpts komentārs: sticky
Slēpts komentārs: KrokodiIs

  -3 [+] [-]

, 2012-03-12 11:13, pirms 13 gadiem
Starp citu, Nīlam šie bija tikai pirmie vārti kopš viņš parakstīja līgumu ar pingvīniem uz sešiem gadiem jau labu laiciņu atpakaļ. Man jau sāka likties, ka viņš netiks pāri 30, bet tomēr tika
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-12 12:19, pirms 13 gadiem
Blues, klusi un nemanāmi, jau tūlīt jau sasniegs 100 punktu robežu.Tikmēr jau Sharks ir noslīdējuši uz 11.vietu Rietumos.

     [+] [-]

, 2012-03-12 12:29, pirms 13 gadiem
Blues un Reindžers play-offos šogad varētu pārsteigt. Abām komandām augstas klases vārtsargi.
Par Blues runājot, jāpiemin viens fakts, kā play-offos spēlēja Halāks, vēl Montreālā būdams, burtiski viņš toreiz uzvarēja pirmo kārtu, kas ja nemaldos bija pret Capitals.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-13 09:48, pirms 13 gadiem
draugiem.lv

Jauna dinamo ādiņa