Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Senators" papildlaikā zaudē "Oilers", Daugaviņš spēlē maz

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Senators" papildlaikā zaudē "Oilers", Daugaviņš spēlē maz
"Oilers" hokejisti
Foto: Canadien Press/Scanpix

Astoto zaudējumu pēdējās deviņās spēlēs Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas spēlēs piedzīvojusi Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Otavas "Senators", kas savā laukumā paildlaikā piekāpās līgas otrajai vājākajai komandai Edmontonas "Oilers" – 3:4.

"Senators" divreiz bija vadībā, taču abos gadījumos pārsvaru nespēja noturēt. Trešā perioda sākumā "Oilers" pirmo reizi izvirzījās vadībā. Aless Hemskī no labās malas uz tālo stabiņu piespēlēja Šonam Horkofam, kurš nekļūdījās – 3:2 "Oilers" labā.

Perioda vidū 3:3 panāca līgas rezultatīvākais aizsargs Eriks Karlsons. 21 gadu vecais zviedrs meta no tālienes. Ripa vēlreiz nonāca pie viņa, un ar otro metienu Karlsons ietrieca ripu Nikolaja Habibuļina vārtos. Karlsonam devītie vārti sezonā un kopumā jau 50. rezultativitātes punkts.

Pamatlaikā uzvarētāju neizdevās noskaidrot, bet papildlaikā jau pirmais uzbrukums kļuva arī par pēdējo. Lielisku individuālo meistarību nodemonstrēja Teilors Hols. Uzbrucējs lielā ātrumā pa labo malu pietuvojās vārtiem. Kreigs Andersons Hola pirmo metienu atvairīja, taču ar otro raidījumu jau no vārtu pretējās puses galā netika – 4:3 uzvara "Oilers" komandai.

Kaspars Daugaviņš spēlēja ierasti maz – šoreiz tikai 7:44 minūtes. Sev atvēlētājā laikā latviešu uzbrucējs vienreiz uzmeta pa vārtiem, izdarīja vienu spēka paņēmienu, zaudēja vienīgo iemetienu un spēli pabeidza bez punktiem un ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Senators" ar 64 punktiem saglabā 7. vietu Austrumu konferencē. Nākamo maču "Senators" aizvadīs otrdien izbraukumā pret Tampabejas "Lightning".

Citās spēlēs

Šodien jau noslēgušās vēl vairākas spēles. Izceļama "Rangers" kārtējā uzvara pret "Flyers". Ņujorka Filadelfiju šosezon uzvarējusi visos piecos mačos, bet kopumā "Rangers" uzvaru sērija savstarpējos mačos sasniegusi septiņas uzvaras. Sesto un pēdējo reizi regulārajā turnīrā komandas tiksies 3. aprīlī Filadelfijā.

Šodien "Flyers" mājvietā bija 5:2. Ar "hat trick" izcēlās Raiens Kalahans. Interesanti, ka "Flyers" vadošā maiņa Jaromirs Jāgrs, Klods Žirū un Skots Hārtnels šosezon "Rangers" vārtsargam Henrikam Lundkvistam iemetusi tikai divas ripas.

Pitsburgas "Penguins" ar 8:5 apspēlēja Vinipegas "Jets". 5 (1+4) punkti Jevgēņijam Malkinam, bet ar 4 (1+3) atzīmējās Kriss Kunics.

NHL regulārā sezona, 11. februāris

SpēleRezultāts
Senators – Oilers3:4 P
Bruins – Predators4:3 PM
Devils – Panthers1:3
Islanders – Kings2:1 P
Flyers – Rangers2:5
Penguins – Jets8:5
Maple Leafs – Canadiens
Sabres – Lightning
Wild – Blue Jackets
Blues – Avalanche
Flames – Canucks
Coyotes – Blackhawks

Izmantotie resursi:
ESPN

  +1 [+] [-]

, 2012-02-12 00:22, pirms 13 gadiem
Zheel,ka Daugavam neljauj speeleet ilgaak, itkaa jau suu*dus netaisa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-02-12 00:55, pirms 13 gadiem
Nu nav jau tik traki- vizmaz katru spēli spēlē. Jāpriecājas, ka vispār dabū spelēt NHL

     [+] [-]

, 2012-02-12 01:13, pirms 13 gadiem
Daugava vismaz tiek uzspēlēt NHL un ar laiku sāks arī tāš ripas krist vārtos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-02-12 03:12, pirms 13 gadiem
Reyz rakstīja: Zheel,ka Daugavam neljauj speeleet ilgaak, itkaa jau suu*dus netaisa!
sūdus netaisa, bet arī diemžēl neizceļās..

  -1 [+] [-]

, 2012-02-12 06:18, pirms 13 gadiem
masalskis123 rakstīja: Kā var tik debīli nospēlēt pagarinājuma pirmās sekundes.
kā var būt tāds debīleķis kā tu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-02-12 09:21, pirms 13 gadiem
ARAGONS rakstīja: katrs Senators zaudetais punkts tuvina Daugavu Latvijas izlasei! ta tik turpinat, SENS! zinasiet,ka zmogot prieks Kaspara speles laiku! bet ja nopietni,kas ir svarigaks,TITULI,PRESTIZS,,NAUDA jeb PROFESIONALA IZAUGSME? NHL Daugaviniam var nodrosinat tikai pirmos tris ar tik mazu speles laiku meistariba NEVAR AUGT UN ATTISTITIES! savukart KHL var piedavat meitaribas progresu.ari finanses no NHL jau neatpaliek kada no ta jega butu mums,ja Daugava izcina Stenlija kausu,spelejot 4.ta mainia pa 5 muinutem spele un bez punktiem? plus vel netiek uz pasaules 4empi un plus vel NEATTISTA SEVI KA HOKEJISTS labak spelet nedaudz zemaka limeni,bet ar pilnu jaudu,neka sedet uz rezervistu solinia,turklat bez iespejas palidzet savai valsts izlasei
Nu vismaz DR neticu ,ka spēj Daugaviņam piedāvāt vairāk kā Otava,tas pats Oilers zviedru talants Paajarvi-Svensons guva savus pirmos vārtus sezonā ,jo pārsvarā balansē starp NHL un AHL,bet uz Eiropu nelaižas.

  -2 [+] [-]

, 2012-02-12 09:49, pirms 13 gadiem
ARAGONS rakstīja: bet ja nopietni,kas ir svarigaks,TITULI,PRESTIZS,,NAUDA jeb PROFESIONALA IZAUGSME?
Katram sevi cienošam hokejistam ir sapnis spēlēt NHL. Gan jau, ka pats Daugaviņš zina, kas viņam svarīgāks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-02-12 11:54, pirms 13 gadiem
Malkins monstrs! Liels prieks par viņu. Jau atrāvies no tuvākā sekotāja par 5 punktiem. Bet no Stemkosa atpaliek par 7 vārtiem. Šoreiz gan abām komandām vārti bira pavisam viegli, bet galvenais, ka pingvīniem iebira vairāk
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-02-12 15:57, pirms 13 gadiem
Kharlamovs 32 rakstīja: Uzsvars uz spēlēt ? Tevi varētu iecelt par sulaini pilī,tu tur varētu dzīvot kādā kamorkā,diez vai tu tur justos kā karalis,dzīvojot pilī.
Neapšaubāmi, Tev ir taisnība... Bet, ja jau Kaspars vēl ir tur, kur viņš ir, tātad tam ir savi iemesli. Acīmredzot viņš vēl cer kļūt par "karali pilī", kas šajā gadījumā ir NHL.