Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ivanāna "karaļi" zaudē mājās

Andrejs Siliņš

Ivanāna "karaļi" zaudē mājās
Raitis Ivanāns
Foto: LGK, Maiks Zampelli

Aizvadītajā naktī latviešu uzbrucēja Raita Ivanāna pārstāvētā vienība Losandželosas "Kings" piedzīvoja zaudējumu Nacionālās Hokeja līgas (NHL) spēlē, ar rezultātu 1:5 atzīstot Ņūdžersijas "Devils" pārākumu.

Pirmos vārtus "velni" guva 15. spēles minūtē, kad Treviss Zajacs realizēja skaitlisko vairākumu pēc Džeimija Langenbrunnera un Patrika Eliasa piespēlēm. Tieši Eliass bija tas, kurš panāca jau 2:0 un arī vairākumā, bet tas notika jau otrās trešdaļas sākumā. Vēl nedaudz vēlāk Zahs Periss panāca 3:0, un tikai tad "Kings" kļuva nedaudz aktīvāki.

Pēdējās trešdaļas sākumā Dereks Ārmstrings vienus vārtus mājiniekiem atguva, taču noraidījumu drīz vien saņēma Ivanāns, un "Devils" izmantoja arī šo vairākumu, atkal panākot trīs vārtu pārsvaru. Punktu spēlei pielika Džeimija Langenbrunnera gūtie vārti 11. trešās trešdaļas minūtē - 5:1.

Raitis Ivanāns laukumā kopumā pavadīja sešas minūtes un 24 sekundes, to laikā ne tikai vienu reizi saņēma noraidījumu uz divām minūtēm, bet arī izdarīja četrus spēka paņēmienus.

NHL regulārā sezona

SpēleRezultāts
Bruins - Hurricanes5:1
Panthers - Thrashers8:4
Avalanche - Penguins5:3
Canadiens - Capitals5:4
Senators - Rangers0:2
Flyers - Maple Leafs4:1
Red Wings - Sabres3:1
Blue Jackets - Wild4:2
Predators - Blackhawks4:1
Coyotes - Stars1:0
Canucks - Sharks2:4
Kings - Devils1:5

Izmantotie resursi:
nhl.com

  +2 [+] [-]

, 2009-01-11 08:29, pirms 15 gadiem
(NJD-LAK)Spēlē "Devils" bija pārsvars un uzvara ir tikai un vienīgi likumsakarīga, cits jautājums ir par rezultāta likumsakarību.

(CAN-WSH)Fantastiska uzvara "Canadiens" kontā, kuri uzvaru izrāva 21 sekundi pirms pamatlaika beigām.

(NYR-OTS)"Rangers" vārtos šajā spēlē vienkārši lielsiks bija Lunkvists, viņam vairāk par 30 atvairītejām ripām un Ņujorkiešiem skaista uzvara.

Porotams, neviltots prieks par mūsējiem, šajā gadījumā Karsumu (viena piespēle) un Skrastiņu (divas rezultatīvas pispēles).

     [+] [-]

, 2009-01-11 12:08, pirms 15 gadiem
Žēl, pietrūka tikai Ivanāna klubam uzvara.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-11 15:58, pirms 15 gadiem
Iespaidīgi Ivanāns nospēlējis-6min laikā 4spēka paņēmieni. bieži tā negadās..