Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Skrastiņam par vienu konkurentu mazāk?

Juris Miņins
Juris Miņins

Skrastiņam par vienu konkurentu mazāk?
Džejs Būmīsters
Foto: AP

Latvijas hokejista Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) vienība Floridas "Panthers" jau tuvākajā laikā varētu atbrīvoties no viena no komandas labāk apmaksātajiem spēlētājiem, aizsarga Džeja Būmīstera.

Kā paziņoja Floridas "Panthers" ģenerālmenedžeris Žaks Martēns, tad, ja tuvākajā laikā komanda neuzlabos savu sniegumu, vienībā notiks pārmaiņas spēlētāju rindās un kā pirmais hokejists, kuru varētu skart šādas pārmaiņas ir Džejs Būmīsters.

24 gadus vecais Būmīsters pašlaik rāda visai vāju sniegumu un 14 aizvadītajā spēlēs viņa kontā ir tikai trīs piespēles un sliktākais lietderības koeficients komandā - mīnus pieci. Tāpat jāpiemin, ka šajā vasarā spēlētājs kļūs par neierobežoto brīvo aģentu, bet šovasar viņš noraidīja "Panthers" vadības piedāvāto līgumu, kas viņam nodrošinātu piecu miljonu ASV dolāru peļņu ik sezonu. Saprotams, ka floridieši riskēt nevēlas, tāpēc meklē sev izdevīgāko variantu.

Kā vieni no pretendentiem uz maiņas darījuma veikšanu tiek minēti Otavas "Senators" un pēc neoficiālas informācijas "pantēras" jau ir atraduši savu "medījumu" - ja maiņa šo komandu starpā notiks, tad uz floridu dosies Antuāns Vermets. Taču kandidātu loks uz Kanādas izlases aizsargu pagaidām ir visai plašs - Vankūveras "Canucks", Filadelfijas "Flyers", Otavas "Senators", Ņujorkas "Rangers", Ņūdžersijas "Devils", Monreālas "Canadiens", Edmontonas "Oilers", Bostonas "Brunis" un Anaheimas "Ducks".

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com

  -3 [+] [-]

, 2008-11-10 19:41, pirms 16 gadiem
Domāju ka Būmeistars ir daudz vērtīgāks par Vermetu.

     [+] [-]

, 2008-11-10 20:02, pirms 16 gadiem
Virsraksts nevietā, Būmeisters ir labāks par Skrastiņu, bet nedomāju, kad Būmeisters ļoti ietekmē Skrastiņa pozīciju komandā, manuprāt, šī maiņa nāks tikai par sliktu, gan jau Būmeisteram pēdējās spēlēs ir vienkārši neveicies, bet no otras puses, ja nu tomēr šādi turpināsies, tad labāk viņu iemainīt, līdz ar to atbrīvosies vieta algām.
______________
dinamoriga.blogspot.com

  +2 [+] [-]

, 2008-11-10 20:17, pirms 16 gadiem
violator rakstīja: Virsraksts nevietā, Būmeisters ir labāks par Skrastiņu, bet nedomāju, kad Būmeisters ļoti ietekmē Skrastiņa pozīciju komandā, manuprāt, šī maiņa nāks tikai par sliktu, gan jau Būmeisteram pēdējās spēlēs ir vienkārši neveicies, bet no otras puses, ja nu tomēr šādi turpināsies, tad labāk viņu iemainīt, līdz ar to atbrīvosies vieta algām.
______________
http://www.dinamoriga.blogspot.com/
Aizmainot Būmīsteru komanda, visdrīzāk, iegūst kādu uzbrucēju. Tas nozīmē, ka Skrastiņam ir par vienu konkurentu mazāk cīņā par spēles laiku (grozi kā gribi, bet viņi visi ir konkurenti, kur nu vēl ja atbrīvojas tik daudz ledus laika kā ir Būmīsteram).
Un ja Būmīsters ir noraidījis līguma variantu, tad ir skaidrs, ka viņš grib tikt uz kādu "nopietnāku" komandu un Florida var izstiepties, bet Džejs pie viņiem nespēlēs, maiņas gadījumā viņi eigūst vismaz kko.

     [+] [-]

, 2008-11-11 00:57, pirms 16 gadiem
Aizies Džejs, atnāks vietā kāds cits. Tukša vieta nepaliks!

  +1 [+] [-]

, 2008-11-11 06:12, pirms 16 gadiem
Šī maiņa (Būmīsters pret Vermetti) man nepatiktu. Skrastiņš šobrīd ir nostiprinājis savas pozīcijas komandā, bet Vermette (centrs) krietni sarežģītu dzīvi Sprukstam.

     [+] [-]

, 2008-11-11 08:47, pirms 16 gadiem
quick rakstīja: Šī maiņa (Būmīsters pret Vermetti) man nepatiktu. Skrastiņš šobrīd ir nostiprinājis savas pozīcijas komandā, bet Vermette (centrs) krietni sarežģītu dzīvi Sprukstam.
Spruktam dzīve šobrīd tāpat nav nekāds cukurs!

     [+] [-]

, 2008-11-11 10:00, pirms 16 gadiem
Floridai viennozīmīgi vajag kādu nopietnākus spēku uzbrukumā savukārt arī bez "būvmeistara" nviņiem tā aizsardzība īpaši vājāka nepaliks! Ir jau šiem Makkeibs, Ballards, Boyntons un tas pats mūsu Kaža! Kopumā jau šie tāpat ir viena no labākajām aizsardzībām līgā!

     [+] [-]

, 2008-11-11 14:52, pirms 16 gadiem
als rakstīja: Floridai viennozīmīgi vajag kādu nopietnākus spēku uzbrukumā savukārt arī bez "būvmeistara" nviņiem tā aizsardzība īpaši vājāka nepaliks! Ir jau šiem Makkeibs, Ballards, Boyntons un tas pats mūsu Kaža! Kopumā jau šie tāpat ir viena no labākajām aizsardzībām līgā!
Šogad neesmu sekojis līdzi, bet pagāšsezon Būmistars bija viens no daudzpusīgākajiem un labākajiem aizsargiem līgā. Būmīsters ir spēcīgs gan pie bortiem, gan 1 pret 1 aizsardzībā gan produktīvs uzbrukumā + 24 gadi vēl nav nekāds vecums aizsargam, vēl varētu pat progresēt.

Vispār biju ļoti pārsteigts lasot cik slikti viņš ir iesācis sezonu.

     [+] [-]

, 2008-11-11 16:51, pirms 16 gadiem
quick rakstīja: Šogad neesmu sekojis līdzi, bet pagāšsezon Būmistars bija viens no daudzpusīgākajiem un labākajiem aizsargiem līgā. Būmīsters ir spēcīgs gan pie bortiem, gan 1 pret 1 aizsardzībā gan produktīvs uzbrukumā + 24 gadi vēl nav nekāds vecums aizsargam, vēl varētu pat progresēt.

Vispār biju ļoti pārsteigts lasot cik slikti viņš ir iesācis sezonu.
Varbūt, ka pašam džekam biški tie "Kaķi" jau ir piegriežušies...?! Katru gadu viens un tas pats - klubs "bakstās" pa līgas "pagrabu" ar pamaz šancēm uz PO.... domāju, džekam tas bišķi apnika.... un iespējams tā arī var izskaidrot viņa ne visai labo spēli šīs sezonas sākumā.... bet kā aizsargs viņš kopumā nav slikts! Savā laikā (kad Ozo vēl "Kaķos" kapāja) toreiz vēl jaunais "būvmeistars" skaitijās bez maz Ozo "nākotnes maiņa"....

     [+] [-]

, 2008-11-11 18:59, pirms 16 gadiem
als rakstīja: Varbūt, ka pašam džekam biški tie "Kaķi" jau ir piegriežušies...?! Katru gadu viens un tas pats - klubs "bakstās" pa līgas "pagrabu" ar pamaz šancēm uz PO.... domāju, džekam tas bišķi apnika.... un iespējams tā arī var izskaidrot viņa ne visai labo spēli šīs sezonas sākumā.... bet kā aizsargs viņš kopumā nav slikts! Savā laikā (kad Ozo vēl "Kaķos" kapāja) toreiz vēl jaunais "būvmeistars" skaitijās bez maz Ozo "nākotnes maiņa"....
Vispār Florida ir viena no komandām kurā varētu būt problēmas ar cīņas garu jeb motivāciju. Pagāšsezon (tas notika tieši pirms Andersona trakajiem diviem šūtautiem pēc kārtas uzstādot līgas rekordu un laikam tieši pirms Kažas ierašanās) lasīju Jokinena interviju par Voukūna vājo sniegumu pēdējās spēlēs un varēja saprast, ka noskaņojums komandā bija tieši tāds - "Arī šogad tas pats".