Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Lehtonena dienas Atlantā skaitītas?

Juris Miņins
Juris Miņins

Lehtonena dienas Atlantā skaitītas?
Kari Lehtonens
Foto: AP

Kā ziņo Ziemeļamerikas mediji, tad Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) vienība Atlantas "Thrashers" apsver iespēju veikt darījumu, kurā tiktu iesaistīts pašreizējais vienības pirmais numurs vārtos - Kari Lehtonens.

Ziemeļamerikas masu saziņas līdzekļi ziņo, ka Atlantas "Thrashers" vienība vēlas atrisināt savas sastāva problēmas izmantojot savus vārtsargus. Pašlaik vienībā ir trīs vārtsargi - Kari Lehtonens, Ondrejs Pavelecs un Johans Hedbergs, kurus varētu aizmainīt uz citām vienībām, pretī saņemot kādu laukuma spēlētāju.

Kā reālākais kandidāts uz maiņu tiek minēts tieši Kari Lehtonens, jo, lai arī soms pašlaik ir mazliet apslimis (saaukstēšanās), viņš rāda visai atzīstamu spēli un viņa labā spēlē arī tādi fakti kā samērā mazais līgums un arī spēlētaja vecums, kas, salīdzinot ar pašreiz tirgū izliktajiem Čikāgas "Blackhawks" vārtsargu Nikolaju Habibuļinu un Edmontonas "Oilers" pēdējās līnijas sargu Dveinu Rolosonu, nav mazsvarīgi. Savukārt Atlantai šī būs iespēja tikt vaļā no vēl viena ierobežotā brīvā aģenta.

Pašlaik lielāko ienteresi par vārtsargiem izrāda jau pieminētie Edmontonas "Oilers", Losandželosas "Kings", Otavas "Senators", Filadelfijas "Flyers" un arī čempionvienība Detroitas "Red Wings".

Atgādināsim, ka šajā sezonā Somijas izlases vārtsargs Atlantas "Thrashers" vārtus sargāja 9 spēlēs, no kurām tikai divās cīņās viņa pārstāvētā vienība svinēja uzvaru, bet piecās cīņās tika piedzīvoti zaudējumi pamatlaikā un divās - pagarinājumā. Tāpat Lehtonens vidēji spēlē ielaida 3.44 vārtus, taču atvairīja 90.3% no visiem pretinieku metieniem.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com

     [+] [-]

, 2008-11-11 06:16, pirms 16 gadiem
Skaidrs ir tas, ka Detroita var savākt jebkuru spēlētāju par mazāku summu.

Tāpat Aulds labi sargā Otavas vārtus, komanda spēlē slikti citu iemeslu dēļ.
Un es īsti nesaprotu kāpēc Filadelfijai nepietiek ar Bīronu? Neesmu redzējis nevienu spēli šogad. Vai Bīrons sācis laist luni "Flyers" vārtos?

"Devils" šo neņemtu kā Brodēra aizvietotāju?

     [+] [-]

, 2008-11-11 16:32, pirms 16 gadiem
quick rakstīja: Tāpat Aulds labi sargā Otavas vārtus, komanda spēlē slikti citu iemeslu dēļ.
Un es īsti nesaprotu kāpēc Filadelfijai nepietiek ar Bīronu? Neesmu redzējis nevienu spēli šogad. Vai Bīrons sācis laist luni "Flyers" vārtos?
Ne gluži luni laiž, bet nekāds glābējs viņš arī nav, protams, ka visu vainu var uzvelt uz nesakārtoto Flyers aizsardzību, bet nu tikuntā, Bīrons šosezon ir viens no nestabilākajiem varočikiem visā līgā, vēlpietam Nītemjakī arī nav zemē metams un epizodiski arī viņš ir ticis pie spēlēšanas un nepavisam sūdīgi arī nav stāvējis sev atvēlētajās spēlēs, vismaz viena sausā spēle, kopumā pat labāk par Bīronu.
Un vispār reāli Filadelfijai nemaz nevajag Lehtonenu, drīzāk jādomā varbūt par to, ka ir jānoslēdz kontrakts ar Šenahanu...

  -1 [+] [-]

, 2008-11-11 18:16, pirms 16 gadiem
Uz Dinamo!