Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

papildināts Daugaviņam četri spēka paņēmieni "Senators" zaudējumā bullīšos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Daugaviņam četri spēka paņēmieni "Senators" zaudējumā bullīšos
Ēriks Kondra un Kaspars Daugaviņš
Foto: AP/Scanpix

Naktī uz svētdienu Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) zaudējumu pēcspēles metienos piedzīvoja latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Otavas "Senators", ar rezultātu 3:4 atzīstot Bufalo "Sabres" pārākumu.

Kondra izvirzīja otaviešus vadībā pirmās trešdaļas vidū, savukārt Bufalo valdīja otrās trešdaļas otrajā pusē. Vispirms Gerbe panāca izlīdzinājumu, tad "Sens" atkal izvirzījās vadībā, bet Tailers Eniss 19 sekundes pirms sirēnas otro reizi pārspēja "Senators" vārtsargu Bišopu. Pēdējā trešdaļā abas komandas vēlreiz apmainījās vārtu guvumiem (Karlsonam otrie vārti spēlē, Folinjo - pirmie sezonā), un pamatlaiks noslēdzās neizšķirti - 3:3.

Pagarinājumā "Sabres" uzbruka četras reizes biežāk (metienu attiecība 4:1), bet rezultāts nemainījās, un, lai noskaidrotu uzvarētāju, bija nepieciešami pēcspēles metieni. Pirmie demonstrēt savu meistarību viens pret vienu spēlē pret vārtsargu devās Mihaleks un Boizs, bet neviens no viņiem uzdevumu nepaveica. Arī Specas metiens, uzsākot otro kārtu, nebija precīzs, savukārt Bufalo atbildēja ar Pominvila vārtu guvumu. Alfredsons vēl panāca izlīdzinājumu, dodot cerību turpināt sēriju, bet Eniss bija precīzs savā mēģinājumā, un "Sabres" izcīnīja panākumu - 4:3.

Kaspars Daugaviņš uz ledus pavadīja deviņas minūtes un 46 sekundes (39 sekundes mazākumā), izdarīja divus metienus, bloķēja vienu metienu, bet izdarīja četrus spēka paņēmienus.

"Senators" pēc 70 aizvadītajiem mačiem ar 81 punktu ieņem septīto vietu Austrumu konferencē, tuvāko sekotāju "Capitals" apsteidzot par septiņiem punktiem. Savukārt Bufalo atpaliek divus punktus no "Capitals", ar 72 punktiem esot desmitā Austrumos.

Vašingtonas "Capitals", pateicoties krievu uzbrucēja Aleksandra Sjomina vārtiem un rezultatīvajai piespēlei, viesos ar 4:3 apspēlēja pašreizējo Stenlija kausa čempioni – Bostonas "Bruins".

Spēles rezultātu 8. minūtes izskaņā ar atlēkušās ripas raidīšanu vārtos atklāja tieši 28 gadus vecais krievu kreisās malas uzbrucējs. Vien pēc 25 sekundēm viņam piebalsoja Mets Hendrikss, pārtraucot savu 14 spēļu "sauso" sēriju un dubultojot viesu pārsvaru – 2:0.

Mājinieki gan pirmajā trešdaļā vienu ripu atspēlēja, sešas sekundes pirms beigām izceļoties Milanam Lučičam. Turklāt 25. minūtē savus 23. vārtus sezonā guva arī Breds Māršans, un rezultāts kļuva neizšķirts – 2:2.

Otrajā periodā tas gan nebija viss – vispirms Džejs Bīgls izcēlās tikai 2. reizi sezonā, pēcāk Brūkss Laiks realizēja skaitlisko pārsvaru, un "Capitals" noslēdzošajās 20 minūtēs iesoļoja ar divu vārtu pārsvaru – 4:2.

Par spīti "Bruins" iespaidīgajiem centieniem, uzvaru izdevās nosargāt. Mājiniekiem nepalīdzēja Džonija Boičaka rezultatīvais metiens trīs minūtes pirms beigām – 3:4, un pārtrūkusi divu uzvaru sērija.

Tikmēr "Capitals" iegūtie divi punkti lieti noder cīņā par vietu izslēgšanas spēlēs – pat ja Vinipegas "Jets" uzvarēs nākamo spēli, "Capitals" saglabās 8. vietu Austrumu konferencē.

Līdzšinējās divās savstarpējās spēlēs komandas uzvaras dalīja uz pusēm – janvārī Vašingtona savā laukumā uzvarēja ar 5:3, bet februāra ievadā "Bruins" viesos revanšējās ar 4:1.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  -4 [+] [-]

, 2012-03-10 22:44, pirms 13 gadiem
Sjomins velk Capitals

 +85 [+] [-]

, 2012-03-10 23:41, pirms 13 gadiem
quit rakstīja: Sjomins velk Capitals
Velk gan, kā nu ne.Iepriekš aizvadītās 10 spēlēs bija guvis veselus vienus vārtus.Laba rezultativitāte, krietni virs vidējā.

 +11 [+] [-]

, 2012-03-11 01:57, pirms 13 gadiem
[quote quit]
Sjomins velk Capitals
[/qu
Izskatas,ka Capitals vispar nau vilceeju

 +14 [+] [-]

, 2012-03-11 08:15, pirms 13 gadiem
daugavins aktivi nokapajis speli

 +10 [+] [-]

, 2012-03-11 09:19, pirms 13 gadiem
Daugaviņam 1 izcila iespēja bija 1 pret 1 diemžēl Millers.... un manuprāt Daugaviņš vainīgs pie pirmajiem ielaistajiem vārtiem, kaut vai noguris, bet galīgi nelaikā aizgāja mainīties!

  -1 [+] [-]

, 2012-03-11 10:06, pirms 13 gadiem
bet pirmos ko Sabres iemeta, uz daugavina. zel.

  -2 [+] [-]

, 2012-03-11 10:12, pirms 13 gadiem
ka man patik sitie virsrsksti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2012-03-11 10:23, pirms 13 gadiem
Kad lasiju virsrakstu "Daugaviņam četri..." aizrāvās elpa, jo domāju, ka būs "četri vārti"

     [+] [-]

, 2012-03-11 10:33, pirms 13 gadiem
Un vel klipa nebija neviena speka panemiena. wtf? Un vel neielika vienu izgajienu, nekas nkamreiz!

Aiziet Degoven!

  -2 [+] [-]

, 2012-03-11 10:55, pirms 13 gadiem
Leflērs rakstīja: Velk gan, kā nu ne.Iepriekš aizvadītās 10 spēlēs bija guvis veselus vienus vārtus.Laba rezultativitāte, krietni virs vidējā.
Labāka kā Cipulim

  +8 [+] [-]

, 2012-03-11 11:05, pirms 13 gadiem
Daugavinjam četri - domaaju ka es nebiju vieniigais , kursh nodomaaja - vaarti! bet nu nekas , cerams , ka arii taadu virsraxtu kaadreiz lasiisim!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2012-03-11 12:35, pirms 13 gadiem
ARAGONS rakstīja: nebrinitos,ja lettiniu raksta autori saks skaitit katru elpu-izelpu,spliavienu,atraugu no katra Latvijas sportista,ne tikai no Daugavinia,vajag ta4u kaut ka musejos "izcelt", ja nav liela tolka no viniam komandas! ceru,ka Capitals un Sabres galu gala apsteigs Senators,lai Daugava izbauda zvaigzniu stundu pasaules 4empi Latvijas izlases krekla!
Tu tiešām krīti uz nerviem, vecīt! Kā tev šķiet, ko pats Daugaviņš vēlētos labāk - spēlēt kārtējā PČ, kurš interesē dažus fanus, tādus kā tu, vai izbaudīt pirmo reizi mūžā NHL play-off?
Jāatzīst jau būs, ka līdz ar Dināmo uzrašanos, latvietim PČ vairs nespēlē tik milzīgu lomu. Es esmu par to lai čempi rīkotu reizi 2 gados. Tā varbūt kkā atdzīvinātu mazliet to nozīmīgumu. Īpaši jau lielvalstu hokejistu acīs.

     [+] [-]

, 2012-03-11 13:02, pirms 13 gadiem
Leflērs rakstīja: Velk gan, kā nu ne.Iepriekš aizvadītās 10 spēlēs bija guvis veselus vienus vārtus.Laba rezultativitāte, krietni virs vidējā.

Nu Sjominu jau vien par to varētu paslavēt,ka viņš pēdējās 10 spēles nav noraidījies. Zem Hantera sācis spēlēt atbildīgāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-03-11 13:28, pirms 13 gadiem
Brizgalovs laikam beidzot atmodien būs????

  +3 [+] [-]

, 2012-03-11 13:36, pirms 13 gadiem
ARAGONS rakstīja: P4 interese tikai dazus fanus? visa Daugavinia dzimta Latvija sekos pasaules 4empionatam! visa liela Krievija,Skandinavija, 4ehija ar Slovakiju.piemeram man,ja butu izvele starp NHL play-off vai spelet Latvjas izlases krekla pasaules 4empionata,es noteikti izveletos otro! karjeru un naudu var taisit ne tikai NHL,par to jau biju vairakkart rakstijis un publiski aicinajis musejos pari dikim padomat.par to "Latvijas varda nesanu pasaule" spelejot NHL sastava man nesen bija gadijums tikties ar vienu studentu no Otavas,vins macas Eiropa.protams pajautaju par hokeju,par Senators,par Daugaviniu,vai vins zin tadu.atbilde mani iedzina homeriska smieklu lekme ja,ir tads Daugavins,no Bosnijas,spele pie mums uz jautajumu kas tad ir Bosnija,vins atbildeja ta ir Horvatijas galvaspilseta secinajumus,par Daugavu-faktisko kosmopolitu,bez tautibas un dzimtenes,izdari pats!
tas protams ir lieliski, ka esi tāds Latvijas patriots, tiešām prieks. Es arī pārdzīvoju par Latvijas izlasi. Bet jautājums ir pavisam cits. Ja uztaisītu NHL hokejistiem aptauju, ar jautājumu: ko jūs izvēlētos - spēlēt par Stenlija kausu vai PČ? Kā tev pašam šķiet, kādas būtu atbildes? Es diezgan droši paredzu, ka starp ZAmerikāņiem 99,9% būtu par NHL, starp eiropiešiem kādi 95% par NHL. Tajā skaitā Daugaviņš. Un tas vēl tā piesardzīgi prognozējot. Vecīt, runa iet par PRIORITĀTĒM!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-03-11 14:20, pirms 13 gadiem
Noskatījos spēli. Daugaviņam ne īpaši laba spēle. Pie pirmajiem zaudētajiem vārtiem vainīgs - pārāk ilgi nospēlēja maiņu, nepaspēja nomainīties laikā. Arī pārējās maiņās diezan nepārliecinošs - Sābri diezgan lielu pirti kūra, kamēr viņš laukumā. Jautājums, kas būs tālāk - vai nu ļooti lēnām un metodiski viņš tomēr tiks pacelts uz stbilu trešo maiņu kaut kad nākamgad, vai tomēr vasarā nāksies meklēt citu darbu. Nu neizskaās pagaidām pēc pārliecinoša un stabila NHL spēlētāja. Un tad ir jautājums - cik ilgi pašam pietiks nervu balansēt uz robežas spēlē/nespēlē. Vai tomēr labāk doties uz KHL, kur viņš automātiski būs pirmais vecis ciemā - kā nekā gandrīz pilna sezona NHL nospēlēta. Mana prognoze - nākamgad Daugava tomēr būs KHL.

  +6 [+] [-]

, 2012-03-11 14:43, pirms 13 gadiem
ARAGONS rakstīja: par patriotismu tu mazliet parspile vienkarsi mani eksa mit tads savdabigs SAVEJO FAKTORS proti,man butu daudz patikamak priecet SAVEJOS,tautiesus,draugus,kaiminius,radus,neka svesos,tadus dundukus ka tas Otavas students tas ir viens.otrs ir tas,ka es velos panakt NHL PRESTIZA GRAUSANU! lai musejie tik fanatiski netrauktos pari dikim pa galvu pa kaklu.sim prestiza grausanai ir nepieciesams REALS SPEKS.un tads speks IR.ta ir KRIEVIJA! autoritate hokeja pasaule ir MILZIGA.Krievijas hokeja federacijai solidarizejoties ar citu valstu un ari starptautisko hokeja federaciju lai izstradatu kopejo taktiku,lai parvilinat NHL spelejosos Krievus,Skandinavus,4ehoslovakus,citus eiropiesus lettinius ieskaitot uz KHL sistemu vai tas satelitiem citas eiropas valstis! ja kas tamlidzigs tiks izveidots,tad paris gadu laika Gagarins klius desmitkart prestizaks par Stenliju vismaz tadu zalio gurkiu,ka Girgensons,Bliugers un Pelss,acis! un lidz ar to IIHF rikotie turniri bus konkuretspejigaki par NHL play-ofiem! to ari no sirds novelu!!!
Tu esi dīvains. Piedod, bet tas ir pirmais, kas nāk prātā izlasot tavu murgu. Neviena hokeja līga nekad neizkonkurēs NHL. Zini kāpēc? Nosaukšu tikai 2 faktorus no kādiem 100. 1. NHL ir līga ar vēsturi, kas pastāv jau ap 100 gadiem un pa šo laiku kļūst tikai stiprāka. Neviens mākslīgs projekts nevar ar viņu konkurēt. NHL ir katra maza hokejista sapnis pēc kā tiekties. Tu atgādini tādu kā Grinču, kas iedomājās to kkādā veidā nozagt. 2. Nu nevar būt pasaulē divas vienlīdz vadošas kāda sporta veida līgas. Tāpat kā basketbolā NBA, futbolā Čempionu līga. Krievi NEKAD nepārspēs NHL. Piedod draudziņ, bet samierinies ar to. Tie ir tikai tavi slapjie sapnīšu un ja tu klusiņām, bet katru dienu par to izraudātos spilvenā, tad esmu pārliecināts, ka reiz tu to spēsi pieņemt

  -3 [+] [-]

, 2012-03-11 15:21, pirms 13 gadiem
Willy rakstīja: Tu esi dīvains. Piedod, bet tas ir pirmais, kas nāk prātā izlasot tavu murgu. Neviena hokeja līga nekad neizkonkurēs NHL. Zini kāpēc? Nosaukšu tikai 2 faktorus no kādiem 100. 1. NHL ir līga ar vēsturi, kas pastāv jau ap 100 gadiem un pa šo laiku kļūst tikai stiprāka. Neviens mākslīgs projekts nevar ar viņu konkurēt. NHL ir katra maza hokejista sapnis pēc kā tiekties. Tu atgādini tādu kā Grinču, kas iedomājās to kkādā veidā nozagt. 2. Nu nevar būt pasaulē divas vienlīdz vadošas kāda sporta veida līgas. Tāpat kā basketbolā NBA, futbolā Čempionu līga. Krievi NEKAD nepārspēs NHL. Piedod draudziņ, bet samierinies ar to. Tie ir tikai tavi slapjie sapnīšu un ja tu klusiņām, bet katru dienu par to izraudātos spilvenā, tad esmu pārliecināts, ka reiz tu to spēsi pieņemt
Viņš ir vai nu pokemons vai polsterēta palāta pēc viņa kauc. Tā it kā Daugaviņš, Kulda utt. kādam šeit Latvijā būtu ko parādā. Tā it kā viņiem visa sava dzīve un karjera jāpakārto 7 spēļu aizvadīšsnai PČ.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2012-03-11 15:29, pirms 13 gadiem
ARAGONS rakstīja: ja atkartosies lokauts,kas bija vairakus gadus atpakalj,tad lielaka dalia speletaju nonaktu KHL UZ PALIKSANU! bet tadu lokautu ir iespejams MAKSLIGI izveidot,tadiem slipetiem aferistiem ka krieviem,ar viniem piemitoso atjautibu,butu bez problemam to noorganizet ! un kas tad ir 100 gadi? Romas imperija pastaveja krietni ilgak,bet kur ta ir tagad? nekas uz sis pasaules nav muzigs,ari NHL monopols hokeja pasaule ari NEBUS! par kadiem maziem hokejistiem tu runa? cik man zinams,tad vismaz Latvija lielaka dalia sapnio spelet Dinamo un LV izlase! PSRS gados nevienam pat doma nebija rauties pari dikim negribu,protams,lai si valsts atjaunotos,bet izveidot tadu sistemu,pie kuras NEBUTU NE IESPEJU NE VELESANAS doties pari okeanam,gan vajadzetu! lai tani NHLa sava sula varas jenki ar kanadiesiem,lai ignore P4,uz kuriem sutis studentus,bet tada gadijuma OBJEKTIVI specigaka liga bus SEIT EIROPA! un neviens Eiropietis uz NHL nerausies!
A kā tu domā, ko par taviem "plāniem" teiks tie hokejisti, kuri šobrīd spēlē KHL? Kad atbrauks uz šejieni visi NHL zviedri, krievi, somi, čehi utt., kur tad paliks esošie hokejisti? Vai iesaki veidot līgu no 60 komandām, lai gan redzams, ka KHL katru sezonu jau no esošajiem k;ubiem kādi 5 knapi velk dzīvību. Bet ko gan es te runāju. Noteikti jau ka Napaleonam ARAGONAM un slīpētajiem (nez kā tad viņu slīpētība pieļāva PSRS sabrukumu) krieviem ir kāds plāns padomā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-11 16:17, pirms 13 gadiem
demarkus rakstīja: ka man patik sitie virsrsksti
Ja Kašels nebūtu tos pielietojis bullīšos , tad nebūtu zaudējuši . Spēka paņēmieni ir LIELS spēles komponents

  -4 [+] [-]

, 2012-03-11 17:10, pirms 13 gadiem
ARAGONS rakstīja: elementari,Vatson! vietas VISIEM pietiks.visiem,kas ir daudz maz limeni. KHL izveidos savus satelitus,jeb vienkarsi notiks VISU EIROPAS VADOSO LIGU APVIENOSANA,tur vares ne tikai 60,bet pari pa 100 klubiem spelet! nianses ar izpeliu sistemu nav tik aktualas,to lai pec tam gudro! galvenais ir IDEJA par EIROPAS SUPERLIGAS IZVEIDI,zem Krievijas,ka lideres, patronazas,vismaz pirmssakuma stadija! nezinu,vai kads Eiropa butu PRET?
Tur nekas nav jāzin. Visu lielo valstu federācijas jau ir PRET to
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-03-11 17:34, pirms 13 gadiem
Izslēdzu pokemonu radio. Bija interesanta pārraide.