Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensonam divi metieni, Bļugers saķeras, Vankūverai izlaižot pārsvaru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Girgensonam divi metieni, Bļugers saķeras, Vankūverai izlaižot pārsvaru
Zemgus Girgensons. Foto: Buffalo Sabres

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas spēlēs zaudējumus cieta latviešu uzbrucēju pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" viesos ar 3:4 pagarinājumā piekāpās Detroitas "Red Wings", bet Bufalo "Sabres" mājās ar 1:3 atzina Sentluisas "Blues" pārākumu.

Teodors Bļugers laukumā pavadīja 16:03 minūtes, izdarīja vienu metienu un vienu spēka paņēmienu, uzvarēja 62,5% iemetienu un nopelnīja divas minūtes par saķeršanos.

• Vankūveras "Canucks" trešajā periodā iesoļoja ar 3:1 vadību, bet pārsvaru nenoturēja. Daniels Sprongs un Mihaels Rasmusens nosūtīja spēli uz pagarinājumu.

• Pagarinājuma pirmajā nomaiņā pēc tālas piespēles saņemšanas vienatnē pret vārtsargu rāvās Džeiks Valmens. Aizsargs tika neatļauti kavēts, par ko tika piespriests bullītis.

• Valmens bija precīzs, nodrošinot Detroitas "Red Wings" uzvaru pagarinājumā – 4:3. Ar 11 vārtiem Valmens ir starp labākajiem NHL aizsargiem.

Zemgus Girgensons spēlēja Bufalo "Sabres" ceturtajā virknējumā. Latviešu uzbrucējs laukumā pavadīja 9:20 minūtes.

• Girgensona kontā divi metieni un arī divas soda minūtes par pretinieka turēšanu ar nūju.

• Otrā perioda sākumā "Sabres" kapteinis Kails Okposo panāca izlīdzinājumu, bet drīz vien Džordans Kairū gādāja par Sentluisas vadības atjaunošanu.

• Punktu Bufalo cerībām divas minūtes līdz spēles beigām ar saviem otrajiem vārtiem spēlē pielika Džeiks Neiborss.

• "Sabres" tas bija ceturtais zaudējums pēdējās sešās spēlēs.