Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Kraken" uzbrucējam Eberlī treniņā ar slidu sagriež kāju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Kraken" uzbrucējam Eberlī treniņā ar slidu sagriež kāju
Džordans Eberlī. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Sietlas "Kraken" uzbrucējs Džordans Eberlī trešdien nogādāts slimnīcā, jo treniņā laikā viņam ar slidu sagriezta kājas augšdaļa.

Treniņa laikā Sietlas "Kraken" uzbrucējs Džeidens Švarcs uzkāpis uz ripas un pazaudējis līdzsvaru. Krītošā komandas biedra slida sagriezusi Džordana Eberlī kāju pie kvadricepsa muskuļa. Cietušais nogādāts slimnīcā, lai noskaidrotu, vai cietusi cīpsla. "Kraken" ģenerālmenedžeris Rons Frensiss norādīja, ka asiņošana nav bijusi pārāk liela, taču brūce ir dziļa.

33 gadus vecais Eberlī šosezon piedalījies 13 spēlēs, izceļoties ar vārtiem un trīs piespēlēm. Traumā viņš iedzīvojās Denverā, kur "Kraken" gatavojas izbraukuma spēlei pret Kolorado "Avalanche".

Pēc tam, kad Anglijā traģiski bojā gāja bijušais NHL uzbrucējs Ādams Džonsons, aktuālas kļuvušas sarunas par spēlētāju aizsardzību pret slidu griezumiem.

Arī Elvis Merzļikins izvēlējies turpmāk spēlēt ar kakla sargu.

Izmantotie resursi:
https://www.seattletimes.com/sports...

     [+] [-]

, 2023-11-09 12:18, pirms 11 mēnešiem
Kā risinās šo problēmu? Jātaisa garās bikses vai getras no materiāla, kas tik viegli nepakļaujas griešanai. Elvis malacis! Atbildīgs vecāks. Tieši lielo zvaigžņu piemērs iedvesmo citus.