Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Lalīms paliek Bufalo

Juris Miņins
Juris Miņins

Lalīms paliek Bufalo
Patriks Lalīms
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Bufalo "Sabres" uz vēl vienu sezonu ir pagarinājusi līgumu ar vienības otro vārtsargu, veterānu Patriku Lalīmu, kurš šajā laikā var saņemt 0.6 miljonus ASV dolāru.

Bufalo "Sabres" ir pagarinājusi līgumu ar Raiena Millera dublieri, komandas otro vārtsargu Patriku Lalīmu, kurš "Sabres" komandā aizvadīs vēl vismaz vienu sezonu un varēs nopelnīt 0.6 miljonus ASV dolāru.

Aizvadītās sezonas 16 mačos Lalīms izcīnīja četras uzvaras, cieta astoņus zaudējumus, bet divreiz piekāpās pagarinājumā. Vidēji mačā kvebekietis atvairīja 90.7% no visiem metieniem un ielaida 2.81 vārtus. Tāpat jāpiebilst, ka pagājušsezon, marta mačā pret Tampabejas "Lightning" Lalīms izcīnīja savu 200. uzvaru NHL karjerā.

Kā arī...

Vašingtonas "Capitals" noslēdza jaunus līgumus ar diviem vienības spēlētājiem Eriku Fēru un Džefu Šulcu. Fērs saņēma divu gadu un 4.4 miljonu vērtu līgumu, bet Šulcs tika pie lielāka kontrakta – 4 gadi un 11 miljoni ASV dolāru.

Savukārt Džo Korvo, kuru aizvadītās sezonas gaitā Karolīnas "Hurricanes" aizmainīja uz Vašingtonas "Capitals", ir atgriezies atpakaļ "viesuļu" sastāvā un nākamajās divās sezonās pelnīs 4.5 miljonus ASV dolāru.

Savukārt bijušais Detroitas "Red Wings" aizsargs Brets Lebda ir pievienojies Toronto "Maple Leafs" komandai. Līgums ir noslēgts uz divām sezonām, kuru laikā spēlētājs varēs tikt pie nepilniem trim miljoniem (precīzi - 2.9 miljoniem) ASV dolāru.

Izmantotie resursi:
forecaster.ca
espn.go.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-07-09 11:58, pirms 14 gadiem
Goalkeeper#1 rakstīja: nu nez Lalīms vareja meklet darbu ari katkur citur un par pamatvartsargu!
Vairs jau nē. Pēclokauta ērā (t.i., pēdējās 5 sezonās) viņa sniegums strauji gāja uz leju (tikai pēdējās divās sezonās šams atkal sāk atsists virs 90% metienu) un, īstenībā, tikai tāda komanda kā "Sabres", kuriem ir Raiens Millers, var atļauties turēt šādu otro vārtsargu.

Pašlaik Lalīms ir knapi sasniedz 90% atvairīto metienu un vidēji ielaiž tuvu pie 3 ripām spēlē. Bez tam, pēdējās 2 sezonās Lalīms ir ticis tikai pie 9 uzvarām 40 mačos.

Pat salīdzinot ar citiem otrajiem vārtsargiem, kuri sēž aiz neapstrīdamajiem 1. numuriem (Ņūdžersijā, Kalgarī, Vankūvera utt.), šie rādītāji ir ļoti pat viduvēji (lai neteikt, ka vāji).

  -1 [+] [-]

, 2010-07-09 13:55, pirms 14 gadiem
Vispār Lalimam iespaidīgs sasniegums - NHL All-Rookie Team 96/97.
eliteprospects.com: Eliteprospects.com - Patrick Lalime

  +1 [+] [-]

, 2010-07-09 14:13, pirms 14 gadiem
archy0 rakstīja: Vispār Lalimam iespaidīgs sasniegums - NHL All-Rookie Team 96/97.
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=8984
Arī "Seantors" laikos šams bija starp līgas labākajiem vārtsargiem, taču, kā jau teicu, pēc lokauta galīgi vairs nespēja atgriezties iepriekšējā līmenī.

     [+] [-]

, 2010-07-09 17:15, pirms 14 gadiem
Goalkeeper#1 rakstīja: nu nez Lalīms vareja meklet darbu ari katkur citur un par pamatvartsargu!
Ja statistika būtu kā 02/03 gada sezonā, tad mierīgi, taču tagad situācija daudz bēdīgāka.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-07-10 09:21, pirms 14 gadiem
Gan Lalims gan Millers ir draftēti ar diezgan zemiem overāliem bet ir izsitušies uz augšu (Lalims 6#156