Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensons un "Sabres" aptur Makdeivida sēriju un uzvar Edmontonu

Rolands Eliņš

Girgensons un "Sabres" aptur Makdeivida sēriju un uzvar Edmontonu
Konors Makdeivids spēlē pret Bufalo. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šovakar aizvadītas vairākas agrās spēles. Bufalo "Sabres" ar Zemgu Girgensonu sastāvā pēcspēles metienos ar 3:2 pieveica Edmontonas "Oilers", kamēr Kolumbusas "Blue Jackets" ar 1:2 piekāpās Nešvilas "Predators".

Zemgus Girgensons laukumā pavadīja 15:03 minūtes, kurās veica divus metienus pa vārtiem un pielietoja četrus spēka paņēmienus. Latviešu uzbrucējs spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

"Sabres" izdevās pārtraukt trīs zaudējumu sēriju, un komanda joprojām atrodas pozīcijās, lai tēmētu uz izslēgšanas spēlēm. Bufalo ieņem 13. vietu Austrumu konferencē, taču no septītās vietas atpaliek par septiņiem punktiem, kamēr regulārajā sezonā atlicis vēl apmēram 20% spēļu.

Šodienas maču "Sabres" iesāka neveiksmīgi, ielaižot vārtus jau 29. sekundē. Neveiksmīgs pavērsiens bija arī pirmā perioda vidū, kad Bufalo spēlēja vairākumā, taču ielaida vārtus un nokļuva iedzinējos ar 0:2. Uzreiz gan izdevās tajā pašā vairākumā vienus vārtus atspēlēt.

Neizšķirtu Bufalo panāca 52. minūtē, kad komandas otros vārtus guva aizsargs Džeikobs Braisons.

Uzvarētājs pēc tam tika noskaidrots pēcspēles metienu sērijā, kurā "Sabres" bija pārāka un uzvarēja ar 3:2.

Jāpiezīmē, ka šajā spēlē bez punktiem palika Edmontonas līderis Konors Makdeivids, kuram līdz ar to aprāvās 13 rezultatīvo spēļu sērija, turklāt Makdeivids netrāpīja arī pēcspēles metienu. Makdeivids šosezon 60 spēlēs guvis 100 punktus (23+77).

Vakara agro spēli aizvadīja arī Kolumbusas "Blue Jackets" ar latviešu vārtsargu Elvi Merzļikinu pieteikumā. Viņš gan šoreiz palika rezervē, kamēr vārtos stājās Danils Tarasovs, atvairot 47 no 49 metieniem.

Arī ar to Kolumbusai izrādījās par maz, jo cīņā pret "Predators" Kolumbusa guva tikai vienus vārtus un piekāpās ar 1:2.
Kolumbusa līdz ar to saglabā pēdējo vietu Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2024-03-10 00:10, pirms 2 mēnešiem
Ja var ticēt rakstam, tad Tarasovs rāvies ne pa jokam. Rezultātā, ļoti laba statistika. Šobrīd to Elvi Kolumbusai nevajag.

     [+] [-]

, 2024-03-10 07:42, pirms 2 mēnešiem
Interesanta tā kolumbusas padarīšana
Kad vārtsargi nevelk, tad paši kautko samet
Kad vārtsargs līmenī, tad nevar neko iemest

     [+] [-]

, 2024-03-10 07:48, pirms 2 mēnešiem
Starp citu, skaidrs, ka sc guļ jo neraksta par lielisku spēli Vankūverā, kur Teodors Bļugers ar ripu pārslidoja visam laukumam un iedeva briljanta piespēli (brilliant pass teica komentētājs) džuzepem, kurš paveica savu darbiņu