Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Islanders" turpina sēriju, Halākam 200. uzvara karjerā

Andrejs Siliņš

"Islanders" turpina sēriju, Halākam 200. uzvara karjerā
Jaroslavs Halāks
Foto: AFP/Scanpix

Slovāku vārtsargam Jaroslavam Halākam izcīnot 200. uzvaru Nacionālās Hokeja līgas (NHL) karjerā, Ņujorkas "Islanders" naktī uz trešdienu ar rezultātu 2:1 savā laukumā apspēlēja Pitsburgas "Penguins", kas tika pie ceturtā panākuma pēc kārtas.

"Islanders", šonakt izcīnot ceturto uzvaru pēc kārtas, šobrīd ir garākās uzvaru sērijas autore līgā. Pie tam sērija tika sākta smagā septiņu spēļu izbraukuma tūrē, ko izdevās noslēgt ar panākumu derbijā pret "Rangers". Šonakt Džons Tavaress pirmās trešdaļas vidū vairākumā izvirzīja vadībā viesus, bet Kriss Letangs dažas minūtes vēlāk atguva līdzsvaru.

Pēdējās trešdaļas devītajā minūtē Anderss Lī guva uzvaras vārtus "Islanders" labā. Septiņas sekundes pirms spēles beigām Filam Keselam bija lieliska iespēja izraut papildlaiku, tomēr metiens tukšajos vārtos tika pēdējā brīdī bloķēts, un spēle noslēdzās ar "Islanders" panākumu 2:1.

Šī bija "Islanders" vārtsarga Jaroslava Halāka 200. uzvara NHL, taču pēc 31 atvairīta metiena pēdējā trešdaļā slovākam nācās atstāt laukumu. Četras ar pusi minūtes pirms mača beigām savainoja cirksni un laukumā atgriezties vairs nespēja. Pagaidām nav zināms, cik ilgi Halāks nevarēs doties laukumā.

30 gadus vecais Halāks NHL aizvada desmito sezonu pēc kārtas un pārstāvējis arī Monreālas "Canadiens", Sentluisas "Blues", Vašingtonas "Capitals" un uz papīra arī Bufalo "Sabres", kuras rindās gan ne reizi tā arī nespēlēja.

Turpinājumā "Islanders" atkal divas izbraukuma spēles, tad viena spēle mājās un atkal trīs izbraukumi pēc kārtas.

NHL regulārā sezona, 9. marts

SpēleRezultāts
Sabres - Rangers2:4
Hurricanes - Senators4:3 PM
Blue Jackets - Red Wings5:3
Islanders - Penguins2:1
Canadiens - Stars4:3 P
Lightning - Bruins0:1 P
Jets - Predators2:4
Oilers - Sharks0:3

  +1 [+] [-]

, 2016-03-09 09:30, pirms 9 gadiem
Ja agrāk smējos, kad Isles spēlēja un bija totāli autsaideri, tad pēdejo sezonu laikā prieks uz viņiem skatīties, sastāvs arī palicis ļoti labs.

  +2 [+] [-]

, 2016-03-09 09:42, pirms 9 gadiem
MigelsElo rakstīja: Ja agrāk smējos, kad Isles spēlēja un bija totāli autsaideri, tad pēdejo sezonu laikā prieks uz viņiem skatīties, sastāvs arī palicis ļoti labs.
toties vēl senāk viņi paņēma 4x pēc kārtas Stenlija Kausu

     [+] [-]

, 2016-03-09 15:15, pirms 9 gadiem
Halak ir bijis bufalo vartos es ieliku Nhl 09

  -1 [+] [-]

, 2016-03-09 16:12, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: toties vēl senāk viņi paņēma 4x pēc kārtas Stenlija Kausu
Vēl senāk hokeju spēlēja ar koka nūjām un bez ķiverēm. Ar to es gribu teikt, ka mūsdienu hokejs ir pavisam mainījies, lai spriestu par esošajiem sastāviem, salīdzinot tos ar tiem sasāviem, kas eksistēja pirms pāris desmitgadēm.

     [+] [-]

, 2016-03-09 22:53, pirms 9 gadiem
blu3 rakstīja: Vēl senāk hokeju spēlēja ar koka nūjām un bez ķiverēm. Ar to es gribu teikt, ka mūsdienu hokejs ir pavisam mainījies, lai spriestu par esošajiem sastāviem, salīdzinot tos ar tiem sasāviem, kas eksistēja pirms pāris desmitgadēm.
Puis, uzliec brilli un pārlasi manu iepriekšējo komentāru vēlreiz! Kur es kaut ko minēju par esošo sastāvu???