Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Filadelfijas "Flyers" spiesta aizmainīt U20 pasaules čempionāta labāko uzbrucēju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Filadelfijas "Flyers" spiesta aizmainīt U20 pasaules čempionāta labāko uzbrucēju
Katers Gotjē. Foto: IIHF

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Filadelfijas "Flyers" veicis maiņas darījumu, kura rezultātā nule notikušā U20 pasaules čempionāta labākais uzbrucējs Katers Gotjē aizmainīts uz Anaheimas "Ducks".

Par pasaules čempionu kļuvušais Katers Gotjē Gēteborgā septiņos mačos izcēlās ar diviem vārtiem un 12 punktiem. IIHF viņu atzina par turnīra labāko uzbrucēju, amerikānis tika iekļauts arī simboliskajā izlasē, kas noteikta mediju balsojumā.

"Pirms drafta viņš skatījās mums acīs un teica, ka ir radīts, lai spēlētu Filadelfijā. Ka viņš grib būt daļa no "Flyers". Dažus mēnešus vēlāk viņš paziņoja, ka negrib spēlēt "Flyers" komandā," lēmumu aizmainīt Gotjē skaidroja kluba ģenerālmenedžeris Denijs Briērs.

Viņš un "Flyers" hokeja daļas prezidents Kīts Džounss bija ieradušies Gēteborgā, lai pārrunātu ar Gotjē iespēju parakstīt līgumu, cerot mainīt hokejista domas, bet uzbrucējs esot atteicies no tikšanās. Gotjē vasarā izlēma neapmeklēt Filadelfijas jauno spēlētāju attīstības nometni, jau tolaik paceļot runas par iespējamām nesaskaņām.

2022. gada draftā "Flyers" izraudzījās talantīgo uzbrucēju ar piekto numuru. Gotjē aizmainīts uz Anaheimas "Ducks", kas pretī atdevusi aizsargu Džeimiju Draisdeilu un 2025. gada drafta otrās kārtas izvēli.

Draisdeils šosezon izlaidis 29 spēles savainojuma dēļ. Desmit mačos viņa kontā ir vieni vārti un četras piespēles. 2020. gada draftā "Ducks" viņu izraudzījās ar sesto numuru. NHL karjeras 123 spēlēs Draisdeils paguvis iekrāt 45 punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/cutter-gau...

  -1 [+] [-]

, 2024-01-09 09:29, pirms pusgada
Nu Gotjē no normāla kluba tika aizmainīts uz vienu no šībrīža vājāko NHL klubu.Vienīgais prieciņš-siltās zemes.

     [+] [-]

, 2024-01-09 10:07, pirms pusgada
Vājākā komandā vieglāk izcelties individuāli. Pirmās kārtas prospekti negrib grauzt ledu, bet gozēties pirmo maiņu prožektoros.

  +1 [+] [-]

, 2024-01-09 10:24, pirms pusgada
guntis86 rakstīja: Vājākā komandā vieglāk izcelties individuāli. Pirmās kārtas prospekti negrib grauzt ledu, bet gozēties pirmo maiņu prožektoros.
Tikai vai ir varēšana? Pēdējos gados ne tikai pirmo maiņu prospekti, bet pat top5 prospekti nereti parāda, ka nespēj (vismaz ne uzreiz) būt pirmo maiņu džeki - Lafrenjē, Slavkovskis, Kāko, Raits nāk prātā, kā pirmie.

  +1 [+] [-]

, 2024-01-09 11:02, pirms pusgada
Nu Ducks nopietnu nākotni sev ir sagrābušies, Zegras, Carlsons,McTavish un tagad Gauthier, vārtos vēl Dostals viss notiek

     [+] [-]

, 2024-01-09 11:13, pirms pusgada
Geralt of Rivia rakstīja: Tikai vai ir varēšana? Pēdējos gados ne tikai pirmo maiņu prospekti, bet pat top5 prospekti nereti parāda, ka nespēj (vismaz ne uzreiz) būt pirmo maiņu džeki - Lafrenjē, Slavkovskis, Kāko, Raits nāk prātā, kā pirmie.
Monreāla ar Slavkovski aizšāva galīgi garām, Olimpiāde un PČ čuakam iedeva 1 drafta nr., bet NHL viņs es teiktu nebija pat top 10 vērts pēc šīm 1,5 sezonām spriežot, salīdzinot ar citiem nr.1 pilnīgi nekāds. Bet nu vēl jau var ieskrieties!
Anaheima gan iet jaudīgi, pēc pāris sezonām var būt jau augšgalā!

     [+] [-]

, 2024-01-09 14:47, pirms pusgada
Ko lai sak, murmulis

  +1 [+] [-]

, 2024-01-09 15:15, pirms pusgada
badža rakstīja: Monreāla ar Slavkovski aizšāva galīgi garām, Olimpiāde un PČ čuakam iedeva 1 drafta nr., bet NHL viņs es teiktu nebija pat top 10 vērts pēc šīm 1,5 sezonām spriežot, salīdzinot ar citiem nr.1 pilnīgi nekāds. Bet nu vēl jau var ieskrieties!
Anaheima gan iet jaudīgi, pēc pāris sezonām var būt jau augšgalā!
Slavkovskis ir viens piemērs. Bet ja mēs skatamies no kāda 2018. gada - tātad pirms 5 gadiem, pietiekams laiks, lai ieskrietos, izmācītos, kas grib utt. No top5 ir padaudz tādu, kas, visticamāk neattaisnoja/vēl nav attaisnojuši uz sevi likto - Kotkaniemi, Hayton, Kakko, Turcote, Byram, Slavkovskis, Raits

     [+] [-]

, 2024-01-09 20:46, pirms pusgada
Kāpēc dalībnieki ir Borji, un pilsēta pēkšņi Gēteborga nevis GēteborJa ? 🤦‍♂️🤮

     [+] [-]

, 2024-01-09 20:55, pirms pusgada
Par to zviedru vārdu locīšanu- kanādiešu komentētāji ar teica Peterson nevis Petešon. Ja es nezinu zviedru valodu kā es varu zināt, ka Petersons ir Petešons un Grinbergs ir Grinberjs? Nevajag čakarēt. Ja rakstīts Griberg tad tā arī izlasam un izrunājam, gan jau zviedri pārdzīvos un sapratīs kuru cilvēku domājam.