Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Lavīnas" mājās uzveic Vankūveru

Andrejs Siliņš

"Lavīnas" mājās uzveic Vankūveru
Milans Hejduks
Foto: AP

Aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) Kolorado "Avalanche" hokejisti savā laukumā ar rezultātu 5:4 pēcspēles metienu sērijā pārspēja Vankūveras "Canucks" vienību, tiekot pie 13. uzvaras šajā sezonā.

Mača pirmajās minūtēs labāku sniegumu demonstrēja viesi, un tas arī atainojās uz rezultāta tablo - jau trešajā minūtē Hodirčuks no laukuma kreisās malas iemetiena apļa vidus panāca 1:0. Deivids Džonss otrās trešdaļas sākumā pēc ilgāka "Canucks" uzbrukuma pārtvēra ripu un no savas komandas laukuma puses vienatnē aizsteidzās pretuzbrukumā, pa ceļam apspēlējot divus pretinieku spēlētājus, un skaisti kritienā raidīja ripu vārtos - 1:1.

Nedaudz vēlāk Hejduks un Štastnijs aizsteidzās kārtējā mājinieku pretuzbrukumā, saspēlējās un pēdējo piespēli atdeva pa labo laukuma malu zonā ieslidojušajam Raienam Smitam, kurš ar spēcīgu metienu izvirzīja "Avs" vadībā ar 2:1. Piecas minūtes pirms trešdaļas beigām Daniels Sedins atvēsināja mājinieku līdzjutējus, kārtējo "Canucks" ilgo uzbrukumu noslēdzot ar ripas iebakstīšanu vārtos. Vēl vairāk - līdz trešdaļas beigām "Canucks" atkal izvirzījās vadībā, kad Stīvs Bernjē vairākumā pielaboja metienu no tālienes - 2:1.

Apzinoties zaudējuma draudus, pēdējā trešdaļā Kolorado beidzot saņēmās un rādīja atzīstamāku sniegumu. Milans Hejduks neilgi pēc trešdaļas sākšanās pārsteidza pretiniekus ar patālu, bet precīzu raidījumu no labās malas. Tam sekoja vēl vieni Bernjē vārti no vārtu priekšas pēc Burova un Bieksa piespēlēm, kas palīdzēja "Canucks" atjaunot vadību. Tomēr nedaudz mazāk nekā trīs minūtes līdz spēles pamatlaika beigām Hejduks un Štastnijs nopelnīja kārtējos rezultativitātes punktus, atkal izdarot rezultatīvas piespēles - šoreiz Danielam Tjarnkvistam, kurš atkal izlīdzināja rezultātu, raidot ripu vārtos ar ļoti spēcīgu sitienu no zilās līnijas - 4:4.

Pagarinājumā vārti netika gūti, bet pēcspēles metienu sēriju komandas aizvadīja rezultatīvi. Precīzi bija gan Volski, gan Velvūda, gan Svatosa mēģinājumi, bet tad sekoja neprecīzs Demitras raidījums. Punktu uzvarai pielika Hejduks - 5:4.

NHL regulārā sezona

SpēleRezultāts
Hurricanes - Capitals3:1
Blackhawks - Coyotes7:1
Rangers - Flames0:3
Ducks - Blue Jackets5:3
Avalanche - Canucks5:4

Izmantotie resursi:
nhl.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-08 11:29, pirms 16 gadiem
Gribētos zināt kas kojotiem bija vārtos vai tiešām zviedrs un vai viņš tik slikti nospēlēja vai arī Keins un Shārps vadīja spēli?

     [+] [-]

, 2008-12-08 11:44, pirms 16 gadiem
Parrosam 2 rezultatīvas piespēles vakarnakts spēlē ar Jackets. Vai Ivanāns kādā no spēlēm ir guvis vairāk par 1 punktu???

     [+] [-]

, 2008-12-08 11:50, pirms 16 gadiem
kamazinsh rakstīja: Parrosam 2 rezultatīvas piespēles vakarnakts spēlē ar Jackets. Vai Ivanāns kādā no spēlēm ir guvis vairāk par 1 punktu???
Nē.

     [+] [-]

, 2008-12-08 13:00, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Nē.
sūdīgi, bet ceram viss vēl priekšā
Es visu laiku salīdzinu Parrosu un Ivanānu, jo abi savulaik konkurēja par vietu Kings sastāvā. Un iepriekšējos gados Ivanāns vienmēr bija priekšā ar gūtajiem punktiem. Šogad savukārt ir otrādi ...

     [+] [-]

, 2008-12-08 13:10, pirms 16 gadiem
kamazinsh rakstīja: sūdīgi, bet ceram viss vēl priekšā
Es visu laiku salīdzinu Parrosu un Ivanānu, jo abi savulaik konkurēja par vietu Kings sastāvā. Un iepriekšējos gados Ivanāns vienmēr bija priekšā ar gūtajiem punktiem. Šogad savukārt ir otrādi ...
Toties kautiņos Parošs regulāri noraujas. Vienīgais uz ko viņš var cerēt tas ir neizšķirts... (daži ir bijuši).
A par Raita rezultativitāti... cits treneris, cita spēle, līdz ar to ir kā ir... .

     [+] [-]

, 2008-12-08 13:45, pirms 16 gadiem
Izskatās, ka melnā krāsa uz alternatīvajiem krekliem NHL sāk kļūt par tādu kā modes lietu.Jau ilgāku laiku Otava , Karolīna spēlē melnos kreklos, šķiet arī LA, gan jau, ka kādu vēl nebūšu pieminējis.Tagad jau arī Čikāga melni tā kā velni...
Vēl tik trūkst, lai Monreāla savā jubilejas gadā sāktu spēlēt melnos kreklos, tāpat arī NYR un Detroita !

Brizgalovs gan nedaudz savus status '' paporķīja " ...
Izskatās, ka Lielais kkā pēdējā laikā pasācis viņu " mest zem tanka "!

Juris

Par tiem backup vārtsargiem paturpinot, - kāpēc , lai , piemēram , Šneiders nenostiprinātos NHL komandas pamatsastāvā? Labi, izkonkurēt pašu RL varbūt ir diezgan liela utopija, bet kaut vai to pašu Senfordu pabīdīt malā viņš varētu itin mierīgi...

  +1 [+] [-]

, 2008-12-08 14:04, pirms 16 gadiem
Ko Jūs varat plūkties par tiem vārtsargiem. Pateikšu savas domas. Nevienam nevar uzkārt kaut kādu birku-labs, slikts, pirmais, otrais. Tikai tāpēc, ka iepriekš nav bijuši daudz precendentu, nevar visiem uzkārt šādus statusus.

     [+] [-]

, 2008-12-08 14:34, pirms 16 gadiem
Ta turpinat Ducks

     [+] [-]

, 2008-12-08 14:37, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Toties kautiņos Parošs regulāri noraujas. Vienīgais uz ko viņš var cerēt tas ir neizšķirts... (daži ir bijuši).
A par Raita rezultativitāti... cits treneris, cita spēle, līdz ar to ir kā ir... .
Parros jau nu nenoraujas viss Nevajag mulkibas stastit. Vins TOP-10 ieksa

     [+] [-]

, 2008-12-08 18:52, pirms 16 gadiem
krisis rakstīja: Parros jau nu nenoraujas viss Nevajag mulkibas stastit. Vins TOP-10 ieksa
Starp šiem ir bijušas 4 cīņas, 2 uzvaras Raitim, 2 neizšķirti. Kurš Kalifornijā ir saimnieks?

Tas, ka Parošs ir TOP 10 nenozīmē, ka viņš nevar norauties no Raita. Pats Raitis arī ir turpat, bet no Laraka un Būgārda arī reizi pa reizei noraujas (5 cīņas, 1 neizšķirts, 4 kāsieni).

Par vārtsargiem.

Senfordu - jā, jo viņš ir tāds 1./2. numurs, bet Vankūverā labāk būt pirmajam AHL, nekā otrajam NHL. Spēlēt tur sanāk... nesanāk.