Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Oilers" neaizsargāto spēlētāju sarakstā ievieto vārtsargu Kempbelu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

"Oilers" neaizsargāto spēlētāju sarakstā ievieto vārtsargu Kempbelu
Džeks Kempbels. Foto: AFP/Scanpix

LETA. Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Edmontonas "Oilers" neaizsargāto spēlētāju sarakstā ievietojusi vārtsargu Džeku Kempbelu, otrdien paziņoja komanda.

31 gadu vecais amerikānis šajā sezonā "Oilers" vārtus sargājis piecos mačos, kuros ticis pie vienas uzvaras. Kempbels vidēji ik spēlē šosezon savos vārtos ielaidis 4,5 ripas un ticis galā vien ar 87,3% metienu. "Oilers" komandai Kempbels pievienojās pirms iepriekšējās sezonas, noslēdzot piecu gadu līgumu par kopējo summu 25 miljoni ASV dolāru.

Karjeras laikā vārtsargs pārstāvējis arī Toronto "Maple Leafs", Losandželosas "Kings" un Dalasas "Stars", kas viņu ar augsto 11.numuru izvēlējās 2010.gada draftā. Kopumā NHL viņam 176 spēles, vidēji ielaisti 2,76 vārti, atvairīti 90,9% metienu un desmit "sausie" mači. Stenlija kausa izcīņā Kempbels laukumā devies 18 spēlēs, vidēji ielaidis 2,28 vārtus, ticis galā ar 92% metienu un divas reizes palicis nepārspēts.

Pēdējā mačā "Oilers" ar 2:6 viesos piekāpās Vankūveras "Canucks", bet vārtos bija Stjuarts Skiners, kurš tika galā ar 30 no 36 metieniem. Viņš šosezon sešās spēlē ticis pie vienas uzvaras, vidēji savos vārtos ielaidis 3,99 ripas un atvairījis 85,6% metienu.

Kā ziņo komanda, ja no neaizsargāto spēlētāju saraksta Kembelu neizvēlēsies neviena cita NHL vienība, viņš tiks nosūtīts uz fārmklubu Amerikas hokeja līgā (AHL) Beikersfīldas "Condors". Plānots, ka pretējā virzienā dosies Olivjē Rodrigs vai Kalvins Pikārs.

Rodrigs šosezon divās AHL spēlēs izcīnījis divas uzvaras, vidēji mačā ielaidis vienus vārtus un atvairījis 98,6% metienu, bet Pikārs četros mačos ticis pie diviem panākumiem, vidēji ielaidis savos vārtos 2,03 ripas un atvairījis 93,9% metienu.

31 gadu vecais Pikārs NHL aizvadījis 116 spēles Kolorādo "Avalanche", Toronto "Maple Leafs", Filadelfijas "Flyers" un Detroitas "Red Wings" rindās, bet 23 gadus vecais Rodrigs pasaules spēcīgākajā līgā vēl nav debitējis.

"Oilers" ar pieciem punktiem 11 mačos ir līgas otra vājākā komanda aiz Sanhosē "Sharks", kas izcīnījusi trīs punktus 12 mačos. Arī vidēji ielaistajos vārtos mačā (4,27) Edmontonas komanda ir otra sliktākā aiz "Sharks" (4,58).

Nākamo spēli "Oilers" aizvadīs ceturtdien izbraukumā pret "Sharks".

Izmantotie resursi:
LETA

  -1 [+] [-]

, 2023-11-08 11:27, pirms 11 mēnešiem
Diemžēl Elvis ar tur drīz attapsies...

  +1 [+] [-]

, 2023-11-08 12:18, pirms 11 mēnešiem
Acīmredzot Elvim uzticības kredīts ir lielāks, jo pagājušosezon viņš vālēja ar līdzīgiem statiem. Katrā ziņā Kembels parāda, ka pat solīds līgums nav šķērslis tik pazeminātam.

     [+] [-]

, 2023-11-09 03:42, pirms 11 mēnešiem
Šilovu vajag parakstīt par otro numuru Oilers.