Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Astoņus miljonus vērtais "Senators" centrs Noriss joprojām cīnās ar savainojumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Astoņus miljonus vērtais "Senators" centrs Noriss joprojām cīnās ar savainojumu
Džošs Noriss. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) jaunā sezona startēs nākamās nedēļas vidū, bet joprojām nav skaidrs, kad laukumā varēs atgriezties Otavas "Senators" centrs Džošs Noriss, kurš pirms gada parakstīja 63,6 miljonu dolāru līgumu.

24 gadus vecais Džošs Noriss pleca savainojumā iedzīvojās pagājušās sezonas ievadā – 22. oktobra spēlē pret Arizonas "Coyotes". Izlaidis trīs mēnešus, centra uzbrucējs janvāra vidū atgriezās ierindā, tomēr jau pēc trīs spēlēm atsvaidzināja traumu, un bija nepieciešama operācija.

Otavas "Senators" rēķinājās, ka Noriss atgriezīsies ierindā pirms treniņnometnes un pilnvērtīgi piedalīsies sagatavošanās posmā, tomēr viņš nav devies laukumā nevienā pārbaudes spēlē.

"Tas raisa bažas. Kad jūnija un jūlija vidū liku kopā mūsu sastāvu, rēķinājos, ka viņš tur būs. Šobrīd dzirdu tikai to, ka viņš nedrīkst spēlēt," pauda galvenais treneris Dīdžejs Smits, tādējādi neviešot skaidrību. "Senators" paziņojusi, ka Noriss no ierindas izsists uz nezināmu laiku.

2022. gada jūlijā Noriss uz astoņiem gadiem par 63,6 miljoniem dolāru (7,95 miljoni sezonā) pagarināja līgumu ar "Senators". Starp uzbrucējiem labāk par viņu atalgoti tikai Tims Šticle un komandas kapteinis Breidijs Tkačaks.

2021./22. gada sezonā Noriss 66 spēlēs guva 35 vārtus un iekrāja 55 punktus, bet pagājušajā sezonā aizvadīja tikai astoņus mačus.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/josh-norri...