Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Betmens: "Jautājumu par NHL spēlētāju dalību Sočos jāatrisina pēc iespējas ātrāk"

Jānis Pārums

Betmens: "Jautājumu par NHL spēlētāju dalību Sočos jāatrisina pēc iespējas ātrāk"
Gerijs Betmens
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) komisārs Gerijs Betmens atklājis, ko gaida no tikšanās ar NHL spēlētāju arodbiedrības, Starptautiskās Hokeja federācijas un Starptautiskās olimpiskās komitejas pārstāvjiem saistībā ar iespējamo NHL spēlētāju dalību Soču olimpiskajās spēlēs nākamgad.

"Mums vajag atrisināt šo jautājumu pēc iespējas ātrāk," uzsvēra Betmens. "Tuvākajā laikā mēs sāksim strādāt pie nākamās sezonas regulārā čempionāta kalendāra un mums ir jāzina vai olimpisko spēļu laikā būs pauze vai nebūs."

"Mums jāapspriež daudz svarīgu jautājumu, tāpēc nav jēgas īpaši izcelt tikai vienu vai divus no tiem," Betmens atzina, ka cer uz operatīvu un veiksmīgu nonākšanu pie kompromisa visos jautājumos.

Soču olimpiskās spēles notiks 2014. gada februārī. Interesanti, ka marta sākumā NHL viceprezidents Bils Deilijs izteicās, ka līga sarunas par NHL spēlētāju iespējamo dalību Soču olimpiskajās spēlēs plāno noslēgt līdz marta beigām. Kā redzams, tas nav noticis.

NHL pārstāvis Džons Kolinss arī norādījis, ka NHL neplāno sūtīt komandas uz Eiropu, lai tur tās uzsāktu regulāro čempionātu (kā tas darīts iepriekš), ja spēlētāji tiks sūtīti uz Soču olimpiskajām spēlēm sezonas vidū. Taču tiek izskatīta iespēja izspēlēt Pasaules kausa turnīru, kur sacenstos valstsvienības vai Čempionu līgas turnīru, kas būtu kas līdzīgs visiem tik labi zināmajai futbola Čempionu līgai.

"Varbūt NHL komandas var spēlēt ar Eiropas labākajām komandām," sacīja Kolinss. "Kā mēs to paveiksim un kur spēlēsim? Tas ir tas, ko mēs izskatām."

Izmantotie resursi:
Yahoo! Sports - Sports News, Scores, Rumors,...

  +3 [+] [-]

, 2013-04-08 09:09, pirms 11 gadiem
klauns kaaas klauns nav ko pateikt potams ka būs pauze ne jau jaņos sāksies olimpiskās spēes

  -4 [+] [-]

, 2013-04-08 09:25, pirms 11 gadiem
Kalendārs var gaidīt vismaz līdz šīs sezonas beigām, tas vienkārši ir tāds mājiens ar mietu IOC un IIHF virzienā, tipa domājiet fiksāk
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2013-04-08 09:46, pirms 11 gadiem
magic_andris87 rakstīja: klauns kaaas klauns nav ko pateikt potams ka būs pauze ne jau jaņos sāksies olimpiskās spēes
Pauzes NHL regsezonā nebūs tādā gadījumā, ja Līga nevienosies ar IOC un IIHF, un nolems olimpisko pārtraukumu netaisīt un neatbrīvot NHL spēlētājus uz Soču OS laiku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-04-08 13:20, pirms 11 gadiem
Ja jau Betmens nesaka kategorisku nē, tad NHListi būs Sočos. Man ir tāda pārliecība. Labāk tad pirms sezonā nebraukā pa Eiropu, bet paliek štatos. Varbūt tad par kādu nedēļu- divām sāk ātrāk sezonu, ja baidās zaudēt naudu pārtraukuma laikā.