Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Maple Leafs" jaunā trenera debijā ielaiž sešus vārtus pret "Capitals"

Rolands Eliņš

"Maple Leafs" jaunā trenera debijā ielaiž sešus vārtus pret "Capitals"
Nazems Kadri paceļ no ledus "Maple Leafs" kreklu, kuru pēc spēles laukumā izsvieda kāds sašutis līdzjutējs
Foto: AP/Scanpix

NHL komanda Toronto "Maple Leafs", kura nesen veica galveno treneru nomaiņu, piedzīvojusi astoto sakāvi pēdējās desmit spēlēs, šonakt ar 2:6 zaudējot Vašingtonas "Capitals".

Toronto "Maple Leafs" aizvakar paziņoja par Rendija Kārlaila atlaišanu no komandas galvenā trenera posteņa un viņa vietā kā pagaidu treneri iecēla Kārlaila bijušo palīgu Pīteru Horačeku. Pārmaiņas gan vismaz pirmajā spēlē neko labu nenesa, jo Vašingtonas "Capitals" pārliecinoši guva savu trešo uzvaru pēc kārtas.

Pa diviem vārtiem Vašingtonas sastāvā guva Eriks Fērs (ieskaitot vienus mazākumā) un Markuss Johansons, bet spēles izskaņā jau tukšos vārtos ripu raidīja un savus sezonas 20. vārtus guva Aleksandrs Ovečkins. Gala rezultātā uzvara 6:2, un Toronto noslīdējusi uz piekto vietu Atlantijas okeāna divīzijā. "Maple Leafs" zaudējusi trīs spēlēs pēc kārtas un astoņās no pēdējām desmit.

Savu zaudējumu sēriju tikmēr pārtrauca Bostonas "Bruins", kura pēc trim neveiksmēm pagarinājumā apspēlēja Pitsburgas "Penguins" (3:2). Divus vārtus guva Patrīss Beržerons, kura rēķinā arī uzvaras vārti pagarinājumā, tiesa, tie tika ieskaitīti vien pēc rūpīgas video atkārtojuma izvērtēšanas, jo viņš ripu vārtos ievirzīja ar augstu paceltu nūju. Tiesneši tomēr lēma, ka viss bijis noteikumu līmenī. Ar 37 atvairītiem metieniem izcēlās "Bruins" vārtsargs Tūka Rasks, bet zaudētāju rindās 1+1 Jevgeņijam Malkinam.

Savukārt Ņujorkas "Rangers" apspēlēja Anaheimas "Ducks" (4:1) ar Iļju Brizgalovu vārtos. Brizgalovs aizvadīja labu maču un tika atzīts par trešo zvaigzni, taču daudz iespaidīgāks laukuma pretējā pusē bija Henriks Lundkvists, kurš ļāva sevi pārspēt tikai vienu reizi. "Rangers" guvusi uzvaru 11 no pēdējām 12 spēlēm, taču "Ducks" arī zaudējums ļauj saglabāt pirmo vietu līgā.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRez.KomandasRez.
Maple Leafs-Capitals2:6Penguins-Bruns2:3 P
Flames-Red Wings2:3Ducks-Rangers1:4

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  +1 [+] [-]

, 2015-01-08 10:56, pirms 10 gadiem
Pīlēm laikam punktu pārāk daudz. Kapē tas dārzenis Brizgalovs vispār vēl atrodas komandas sistēmā?!

     [+] [-]

, 2015-01-08 11:01, pirms 10 gadiem
Njā... gudri jau tas nebija Karlailu pēc mazas zāģu sērijas mainīt.... nekas traks vēl nav noticis un spēles kritumi var būt jebkurām komandām. Šajā spēlē Leafs bez Karlaila vispār izskatijās nekādi.

     [+] [-]

, 2015-01-08 12:47, pirms 10 gadiem
Ducks nosūtījuši Hītliju uz fārmu. Sējēj, uz Dinamo!

     [+] [-]

, 2015-01-08 14:08, pirms 10 gadiem
pamuļķis rakstīja: Ducks nosūtījuši Hītliju uz fārmu. Sējēj, uz Dinamo!
Man skiet kad Hitlija kontrakts ir "buried" vins vairs nav sistema. Kads nezin kurs portals ir lidzvertigs Capgeek.com? Capgeek.com ir aizveries ciet jo ipasniekam ir veselibas problemas.

     [+] [-]

, 2015-01-08 14:24, pirms 10 gadiem
kasha rakstīja: Man skiet kad Hitlija kontrakts ir "buried" vins vairs nav sistema. Kads nezin kurs portals ir lidzvertigs Capgeek.com? Capgeek.com ir aizveries ciet jo ipasniekam ir veselibas problemas.
Uzrādīts vēl Norfolkas sastāvā. KHL atvērtos, mauktu kā vecajos laikos. Būtu RD kārtīgs kapteinis :-D /Tavu saitu nezinu.

     [+] [-]

, 2015-01-08 21:48, pirms 10 gadiem
als rakstīja: Njā... gudri jau tas nebija Karlailu pēc mazas zāģu sērijas mainīt.... nekas traks vēl nav noticis un spēles kritumi var būt jebkurām komandām. Šajā spēlē Leafs bez Karlaila vispār izskatijās nekādi.
tu šito pasaki Torono analītiķiem, viņi tevi uz sārta uzliks bet nu fakts ir tāds, ka komandai problēmas ir vienas un tās pašas jau ilgstoši un pēdējās desmitgades laikā viņi PO bijuši tieši vienu reizi, kur pirmajā kārtā.. notika tas, ko Toronto fanu klātbūtnē nevar nemaz skaļi teikt
vai Kārlails bija vainīgs pie tā, ka komandā jau konstanti ir vienas un tās pašas problēmas, kas netiek risinātas, vai nav, tas vairs nav būtiski, viņiem kkas bija jāmaina, jo tur jau pat gadu desmitiem ilgi fani sāk reāli zaudēt jebkādu ticību šai komandai. es domāju, ka arī spēlētāji tiks mainīti un pārmaiņas būs, jo, acīmredzot, šī nav tā komanda, ar kuru var reāli pretendēt uz kādiem nopietnākiem panākumiem, kā PO vietas izkārpīšanu.