Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Unibet.com: Girgensons un "Sabres" šonakt pret savas divīzijas līderi "Canadiens"

Unibet.com
Unibet.com

Unibet.com: Girgensons un "Sabres" šonakt pret savas divīzijas līderi "Canadiens"
Zemgus Girgensons
Foto:AFP/Scanpix

Šonakt 2:00 pēc Latvijas laika NHL laukumā sadursies divas diametrāli pretējos virzienos ejošas Atlantijas okeāna divīzijas komandas. Zemgus Girgensona pārstāvētā pastarīte Bufalo „Sabres” un divīzijas jaunā līdere Monreālas „Canadiens”.

„Canadiens” par divīzijas līderi kļuva tikai nesen, kad beidzot aiz sevis atstāja Bostonas „Bruins”. Pēdējās 10 spēlēs tā izcīnījusi 17 punktus no 20 iespējamajiem un uzvarējusi četrās spēlēs pēc kārtas.

Bufalo „Sabres” tikmēr ir iedzīta līgas bezdibenī, un no tā komandu nav glābusi arī treneru maiņa. Vēl sliktāk, Teda Nolana vadībā „Sabres” uzvarējusi tikai divās spēlēs pamatlaikā un no priekšpēdējās vietas atpaliek par septiņiem punktiem, līdz ar to nav jābrīnās, ka tās koeficents uz uzvaru šodienas spēlē ir 4,40.

Zemgus Girgensons pēdējās trīs spēlēs izcēlies ar diviem punktiem, kas uz bālā „Sabres” uzbrukuma fona ir diezgan solīds rādītājs, tiesa, pēdējā piespēle tika gūta pašās mača beigās, kad tai būtiskas nozīmes vairs nebija. Turklāt, ja ne šī prasmīgā piespēle pa tiešo no gaisa, tad iepriekšējo spēli pret „Rangers” Girgensons varētu ierakstīt kā diezgan pamatīgu mīnusu savā aktīvā.

„Rangers” vārtus Henriks Lundkvists nosargāja neskartus līdz 58. minūtei, un nav iemesla domāt, ka „Canadiens” vārtsargs Korijs Praiss šajā ziņā varētu būt daudz sliktāks. Viņš vidēji spēlē ielaidis tikai 1,95 vārtus un atvairījis 93,8% pretinieku metienu. Koeficents uz to, ka „Sabres” vairāk par vieniem vārtiem negūs, ir 2,20. „Sabres” ar šādu sniegumu izcēlušies sešās no pēdējām septiņām spēlēm.

Šosezon abas komandas jau vienu cīņu ir aizvadījušas un toreiz pavisam nepārsteidzošā kārtā ar 3:1 pārāka bija „Canadiens”, tiesa, „Sabres” kā komanda pagājušo spēli aizvadīja visai pieklājīgā līmenī, un tikai Lundkvista izcilā spēle liedza viņiem ceļu uz uzvaru.

Šonakt Ziemeļamerikas hokeja cienītājus sagaida vēl divi iespaidīgi dueļi. Pitsburgas „Penguins” bez savainotā Jevgenija Malkija viesosies Bostonā (sākums 2:00), lai vēlreiz atgādinātu par pagājušās sezonas Austrumu konferences finālu. „Penguins” ir uzvarējusi jau piecās spēlēs pēc kārtas un pirms divām dienām pamatīgi izrēķinājās ar „Sharks” (5:1), tiesa, ir pamats domāt, ka „Bruins” aizsardzība ir citā līmenī. Koeficents uz „Bruins” uzvaru 2,20, bet zaudējumu – 2,80.

Savukārt Rietumu divcīņā Anaheimas „Ducks” pārbaudīs Sentluisas „Blues”(sākums 3:00) varējumu. „Blues” šobrīd ir tikai par diviem punktiem mazāk nekā Anaheimai, kura vakar pēcspēles metienos a 3:2 pieveica pašreizējos Stenlija kausa īpašniekus un līgas līderus „Blackhawks”. Bukmeikeri pārliecinošu favorītu lomu atvēl „Blues” (koeficents 1,90), kurai vakar bija brīvdiena, taču „Ducks” tik un tā ir pārāk spēcīga komanda, lai tik viegli palaistu garām koeficentu 3,45 uz tās uzvaru.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-12-07 20:01, pirms 11 gadiem
Nu šoden token goliņam jābūt Zemgusa kontā

     [+] [-]

, 2013-12-07 23:30, pirms 11 gadiem
Gaidīsim šodien ļoti skatāmu spēli un vārtus.

  +1 [+] [-]

, 2013-12-08 04:51, pirms 11 gadiem
Leģenda Nr.86 rakstīja: Nu šoden token goliņam jābūt Zemgusa kontā
Malacis Girgensons! Vēl viens punkts kontā, laikam satraucies, ka Andris guvis divus punktus!

     [+] [-]

, 2013-12-08 05:21, pirms 11 gadiem
Daugava rakstīja: Malacis Girgensons! Vēl viens punkts kontā, laikam satraucies, ka Andris guvis divus punktus!
Diezgan liela jau iespēja ka gūs tāpat vairāk punktus sezonā! Prieks par Zg!